öncelikle meraba kızlar . Nişanlımla tartıştık .. sebebide arkadaşına borç vermesi ya ben çok agrasifim yada o çok boşveriyor ... beni sinir etti yine . Aylıgını almış arkadaşına yarısını borç vermiş kendiside bekar evinde kalıyor ya senin aldıgın para zaten belli istanbula para biriktirmeye geldin .. üstüne birde nişanlanmışşın nie insanlara iyilik yaparken ilişkini bozduruyosun millet için . Çıldırıcam ya suç bendeymiş gibi birde bana bagırıyor ... borç verirsin ama senin borç verirken kenarda kendini idare ettiricek paran olur o şekilde verirsin ama sen hem bekar evinde kal hem borç ver sanki geride çok paran varmış gibi ... yaptıgı çok yanlış onuda geçtim birde bana mesaj atıyor bana 200 tl verebilirmisin diye ya ben ona birde özellikle söyledim benim bu ay durumum biraz krıtik sıkışabilirim maddi olarak yardım etme imkanın varmı diye tabikide genede istemedim kendimi sıktım birşekilde ödedim borçlarımı birde benim 2 kredi ödediğimi bilen birisi bayan halimle bilmiyorum ya ben bir erkeğin bayandan para istemesine karşıyım bu nedir ya nişanlıda olsam vermek zorunda değilim çünkü geçen ay sıkıştı diye yardım ettim bu sefer kendisi elindeki parayı arkadaşına borç veriyor ya kızlar allah aşkına ben abartıyormuyum ... bana çok yanlış geliyor artık yaptıkları beni çok üzüyor bu şekilde yaparak .