• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni üzüyor

Erkek kadından para istemez diye bir şey mi var? Neden istemesin, biz sevgiliyken de, nişanlıyken de, şimdi evlendiğimiz de de, paralarımızı ayrı yönetiriz ama birbirimize bir yandan da hep destek çıkarız. O dönemde de kimde varsa o harcadı, yetmediğinde yeri geldi para da verdik birbirimize. Bence burda konu sorumsuzca davranıp kendi yarınını düşünmeden hareket etmiş olması nişanlınızın. Neden verdiğinin detaylarını bilmiyorum ama demek ki arkadaşı çok zorda kalmış ki vermiş. Düşünün yakın bir dostunuzun cenazesi olsa, yola gitmesi gerekse ve bilet alcak parası olmasa? Sebebini öğren ve bence çok üstüne de gitme. Çünkü erkekler ne kadar çaktırmasa da ağırlarına gidiyor para mevzuları. Madem evleneceksiniz, açıkça konuşabilmeniz gerektiğini düşünüyorum herşeyi.

acikca soyleyim ne kimseye para veririm ne de alirim bana mi guvendi ? nişanliniz simdi boyleyse sizde kabul etmisseniz allah yardimciniz olsun...bana bagirirsa da ben cekemem 1 dakika hadi yoluna derim ...insanin kendine saygisi yoksa kimse kaaliye almaz

Arkadaşı sıkışmıştır vermiştir sizin kızdığınızı bildiği halde neden sizden borç para istesin ki o saçma geldi bana. Bekar evinde kalınca ne oluyor ki bekar olduğu için normal değil mi? hiç kenarında para yok diyorsunuz o zaman nasıl evleneceksiniz nasıl ev kuracaksınız evlenmeyi düşündüğüne göre illa bir parası vardır yani çalışmış o kadar zaman. Geri öder arkadaşı da yani.Sizden 200 tl istemek zorunda kalacak kadar kenarında para olmayan insan size nasıl ev kuracak mantıksız

öncelikle meraba kızlar . Nişanlımla tartıştık .. sebebide arkadaşına borç vermesi ya ben çok agrasifim yada o çok boşveriyor ... beni sinir etti yine . Aylıgını almış arkadaşına yarısını borç vermiş kendiside bekar evinde kalıyor ya senin aldıgın para zaten belli istanbula para biriktirmeye geldin .. üstüne birde nişanlanmışşın nie insanlara iyilik yaparken ilişkini bozduruyosun millet için . Çıldırıcam ya suç bendeymiş gibi birde bana bagırıyor ... borç verirsin ama senin borç verirken kenarda kendini idare ettiricek paran olur o şekilde verirsin ama sen hem bekar evinde kal hem borç ver sanki geride çok paran varmış gibi ... yaptıgı çok yanlış onuda geçtim birde bana mesaj atıyor bana 200 tl verebilirmisin diye ya ben ona birde özellikle söyledim benim bu ay durumum biraz krıtik sıkışabilirim maddi olarak yardım etme imkanın varmı diye tabikide genede istemedim kendimi sıktım birşekilde ödedim borçlarımı birde benim 2 kredi ödediğimi bilen birisi bayan halimle bilmiyorum ya ben bir erkeğin bayandan para istemesine karşıyım bu nedir ya nişanlıda olsam vermek zorunda değilim çünkü geçen ay sıkıştı diye yardım ettim bu sefer kendisi elindeki parayı arkadaşına borç veriyor ya kızlar allah aşkına ben abartıyormuyum ... bana çok yanlış geliyor artık yaptıkları beni çok üzüyor bu şekilde yaparak .
haklısın.
kendisinin parası yokken ele savurması kötü.
hadi can ciğer arkadaşıdır verdi. sen nişanlısısın, hesap soramazsın diyemez.
güzelce izah etmek varken, kavga çıkarıyorsa ondan cacık olmaz.

evlensen, sana sormadan senin paranı da birilerine borç verir, kuru soğan ekmeğe talim edersiniz. bir de huzurunuz kalmaz.

yol yakınken her şeyi net konuşun bitirmek veya devam etmek için.

Back
X