hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar yorumlarınız fikirleriniz için söylediğiniz gibi evime gelene saygısızlık yapamıyorum oraya gidince şurda iki günlüğüne geldim ağzımın tadı bozulmasın diyorum ama onca sessizliğime rağmen laf sokulan ben oluyorum düşününki 1 ay önce hiç istemediğim halde belki bi fırsat yaratır içimi boşaltırım diye dört gün kaldım evlerinde yalnız kaldıkça dua ettim içimden gelenleri söyleyebiliyim derdimi anlatıyım diye ama nafile.... henüz kesinleşmiş bişey yok gelecekleriyle ilgili gelelim demişler eşim gelin dememiş ama bakarım belki annemlere giderim aynı memleketteler ordayken tepkimi belli edip olmaya konuya girip gelmemelerini sağlarım yada gelsinlerde nolcaksa olsun bide zaten dediğim gibi bu sorun en son yaşanan benim derdim geçmişteki olayları unutamayıp hep kendimi kahretmek bundan bir türlü vazgeçemiyorum bunları bana nasıl yaparlar deyip sürekli moral çöküntüsü içindeyim hiç biyere sığamıyorum koca dünya dar geliyo eşimin her istediğimi yapmasına karşın eskiyi unutup bir türlü bugüne adapte olamıyorum çok şükür maddi manevi sıkıntılarım yok bugün için söylüyorum yani ama genede geçmiş elini yakamdan çekmiyo bi türlü.. onlardan önce kendimi bi ikna edebilsem kendimi bi mutlu edip onları takmaz hale bi gelebilsem her şey yoluna o zaman gircek işte....