- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.251
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onları sevebileceğim ne malum ki şu an sevdiğim biri varkenE ol o zaman?
Etrafımdaki herkesin ciddi ilişkisi vs var. Eski sevgililerime bakayım dedim bi tanesi boşta değil. Benim de aksine kısmetim kapandı. Yani instagramdan bile yazan yok öylesine. Eskiden herkes yürürdü ederdi. Birden noldu. Yani ahımı alıp beni üzen insanlar bile mutlu anlamıyorum
Bir sürü olabileceğim başka insanlar var emin ol. Yalnızlık korkacağım en son şey.
Onları sevebileceğim ne malum ki şu an sevdiğim biri varken
Ne yapayım sen söyleBaska birini bulabilecegim ne malum ki hazir birine bulmusken dersen daha dogru olur.
Seversin merak etme.Onları sevebileceğim ne malum ki şu an sevdiğim biri varken
Ne yapayım sen söyle
İyi de sevmesem zaten katlanmam kiYalnizliktan korkma. Kendi istedigin gibi, icine sinen biri karsina cikincaya kadar boyle tipleri gonder gitsin. Kendi basini kendin yakacaksin haberin yok.
Güvensizlik yaşıyor demek ki. Banyodaki sabunun üzerindeki kılı inceleyenlerden olmasın buSürekli benden fotoğraf istiyor dışarı çıkınca hep yaşıyorum bu durumu
İnstagramda önüne gelen kızı ekliyor asıl o güvenilmez haberi yokGüvensizlik yaşıyor demek ki. Banyodaki sabunun üzerindeki kılı inceleyenlerden olmasın bu
Sen ayrılacağına o mu ayrılıyor bir de?Sürekli benden fotoğraf istiyor dışarı çıkınca hep yaşıyorum bu durumu
Bugün buluşalım dedim. Sinirliyim sana buluşursak tartışıcaz dedi kabul etmedi. Benim sinirli olmam lazım o bana sinirli. Tüm gün mesaj bile atmadı ben yazmasamSen ayrılacağına o mu ayrılıyor bir de?
Şaka mısınız?
ne saçma sapan adamlarla harcıyorsunuz vaktinizi ya. bunu yapan kadınlar da var. varoşluk ucuzluk ucubelik bence3 aylık birlikteliğimiz var. Ayrılmıştık barıştık. Bugün beni aradı. Ben de ailemin yanına olduğum için açmadım mesaj attım müsait değilim sonra konuşuruz diye. Sonra beni yalanla suçladı. Kimin yanındasın da açamıyosun dedi. Fotoğraf istedi, ben de inadına fotoğraf atmadım. Sonra yalanın ortaya çıkacak diye korktun dimi vs yazmış. Buluşalım diyecektim kalsın artık hiç buluşmayalım yazmış. Şaka gibi yani resmen beni olmayan şeyle suçladı. Bahane mi arıyor sizce ayrılmak için
Ee yani planın ne, beklemek mi? Suçlu hissedip onu ikna etmekle uğraşmak yerine tekmeyi vurmak gibi bi seçeneğin de mevcut, bilgin olsun.Bugün buluşalım dedim. Sinirliyim sana buluşursak tartışıcaz dedi kabul etmedi. Benim sinirli olmam lazım o bana sinirli. Tüm gün mesaj bile atmadı ben yazmasam