tebrik ederim
Bence sen içinde ki gücü keşfediyorsun , keşfettikçe güçleniyorsun ..
Bebeğinizle size çok güzel bi ömür dilerim ..
iyi dileklerinz için teşekkürler. Diyet cetveliniz çok ilgimi çekti. Bende bu yolda ilerlemeye çalışıyorum. Biraz yardım eder msnz neler yaptınız kilolardan kurtulmak adına
hımm ben de anlatayım :)
-Önceden ev kuşuydum-bekarken de- şimdi işten çıktığımda Bahçeliye gidip en sevdiğim mekanda birşeyler içip eve dönüyorum.
-Konuşmaktan zevk aldığım insanlarla daha cok vakit geçirmeye başladım. Sırf özel hayatımı eski eşimi merak eden insanlarla asla ama asla konuşmuyorum.
-Kursa yazılmadım çünkü insanın psikolojisi bozukken yaptığı herşey elinde patlıyor.
-Polisiye ya da macera kitapları okumaya başladım, içinde aşk olan kitaplardan uzak duruyorum :)
-Müziği son ses açıp bağıra bağıra arabada şarkı söylüyorum. En az 60 km gidip tekrar dönüyorum :) Uzun yol iyi geliyor.
-Bana onu hatırlatan şeylerden önceden kaçıyordum şimdi üzerine gidiyorum. Mesela onu hatırlatan şarkı çıktığında önceden frekansı değiştiriyordum simdi defalarca dinliyorum, 4. dinleyişimde o kadar etkilemediğini farkettim :)
-Alışveriş çılgınlığından ziyade bana iyi gelen herşeyi alıyorum. Kilo da verdiğim için aldığım iltifatlar gururmu okşuyor :)
-Pilates yapıyorum, yakında yogayla birleştireceğim verdiğim kilolar sarkıklıklar olarak bana dönmesin diye azami gayret icerisindeyim :)
şimdilik bu kadar.
o zaman ben sana kitap önericem naçizane bir polis eşi olarak tabisi polisiye kitap madem bu ara tarzın bu
Kemiklerin Şifresi-Simon Beckett
bu sürey iyi bir şekilde atlatırsın inşaallah sonra evlenmeyi düşün bide iyi bir eş adayı bulursun evlenır gidersın .hayat devam ediyorBende boşanma süreci yaşayanlardanım. zor bi dönem hak veriyorum ama bazı kadınlarımız bu dönemi daha zor atlatıyorlar. üzülmüyor muyum tabiki ewet ama ben o kadar zorluk çekmedim kafamı dağıtmaya çalışıyorum nasılmı?
1) herşeyin allahtan olduğuna inanıp sık sık ayet ve hadisler okuyorum. allah sıkıntı verirse dua bekler yakınlık verirmiş. şükürler olsun yanımda her an. sık sık okuyun lütfen
2) twitterda paylaşımlar özellikle güncel konulara takılmaya çalışıorum. entellektüel olmada fayda var
3)çok ii dostluklarım var hergün gibi onlarla muhabbet ediyorum onların dertlerini sevnçlerini dinliyorum. hatta dün gece 3 e kadar ne muhebbet vardı inanamazsınız
4)ağlıyacaksam dolduysam geceyi bekliyorum. el ayak çekilince bebeğime göstermeden hüngür hüngür ağlıyorum. rahatlamanın en ii yolu. sonra açıorum neti komedi izliyorum
5)sürekli ii insanlar olduğunu düşünüyorum hayatta. güvenimi kaybetmemk için
6)kendime bakıyorum. doğumdan sonra 11 kilo verdm. 14 kilo almıştım. 7 kilo daha verirsem fit olacak. akşamları yemek yemiyorum. açlıktan aklıma kötü şeyler gelmio zaten:) ccildimi temizliyorum kendimle konuşuyorum:) geçen avukatıma gittiğimde hocam ne kadar güzelsnz bugün dedi oysa ona ilk gidişimdeki halimi anlatamam size
7)sürekli insanlarla dalga geçip bi nevi şakrabanlık yapıorum.deneyin çok işe yarıyo. eğer beyne pozitif düşünceler yüklerseniz vücut kendine enerji yüklüyo
8) kişisel gelişim kitapları vs okuyorum. insan olmak kendinn farkındalığına varmak rahatlatıo. o adam da kimmiş diyorum güçleniyorum
9) gelecek adına tatiller, eğlenceler planlıyorum. tarihlerine kadar.
ya kısaca kendimi seviyorum ben. hayat o kadar kısa ki değmez bi insan için kendini yıpratmaya. boşverinnnn. sizde hoşlandığınız sevdiğinz şeylere yönelin. eleştiren insanlardan uzak durun.
PEKİ SİZ NELER YAPTINIZ BU SÜREÇTE. SİZDE BANA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
:) bir polis eşinin tavsiyesine her zaman uyarım amirim :)
Akşam hemen alıcam d&rdan saol minikkuşum
Canım seni tebrik ederim. bu hayatta insanın başına herşey gelebilir. Hiç olmaz denilen şey bir gün olur. Ama unutmamalıki insan bir bireydir. O vardır hayatta bundan sonraki hayatını devam ettirmek zorundadır. neden kötü yaşasınki. Kısacası olması gerekiyordur. olmuştur. senin bir bebeğin var ve onun herşeyden çok sana ihtiyacı var güzel bir anne neşe dolu bi anne kendine değer vermen çok iyi.
inanıyorumki sen pozitif olursan hayatta sana karşı pozitif oluyor. kendine bakmaktan hiçbir zaman vazgeçme. ve spor yap insanı çok mutlu ediyor.
allah yavrucuğunla birlikte mutluluğunu daim etsin. inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?