beni yeni bir hayat bekliyor 2 ( boşanma sürecini kolay atlatmak için yaptıklarım)

Bende bu süreci atlattim cok sükür. Allah bi daha yasatmasin insallah. Ilk 3 hafta yataktan cikmadim, sirf agladim haykirdim. Resmen ölmeyi bekledim. Sonra eski esimin iyi oldugunu, mutlu oldugunu, bisey olmamis gibi yasadigini duydum ve kendime geldim. Allahim ne zor günlerdi. Üniversiteye giden yol boyunca aglar sonra derse girerdim. Hirs yapmistim kendimi okuluma ve isime verdim. Ve zamanla yavas yavas icimde bitirdim cok sükür.

adınıza çok sevindm allah kurtarmış. ben ağlayamıyorum doya doya nedense. bazen bunun zorluğunu bile yaşıyorum. ağlasam rahatlıcam biliorum ama olmuyo. varlığın varlığıma emanet çizelgesini grdüm. yenii bi başlangış gibi düşündüm. açıkçası merak ettm desem:)

adınıza çok sevindm allah kurtarmış. ben ağlayamıyorum doya doya nedense. bazen bunun zorluğunu bile yaşıyorum. ağlasam rahatlıcam biliorum ama olmuyo. varlığın varlığıma emanet çizelgesini grdüm. yenii bi başlangış gibi düşündüm. açıkçası merak ettm desem:)

su an Allah nazardan saklasin cok güzel giden bir iliskim var. Ben ki asla bi daha sevemem, dünya benim icin durdu diyen insan, esimden baskasi olamaz diyen insan, su an cok mutlu bir iliskim var :) Darisi tüm isteyenlerin basina insallah.
Ve inanin, hickimse vazgecilmez degilmis, ben bunu cok iyi anladim.
Aglayamiyorum yazmissiniz, o halde günlük tutun, ama nolur nolur icinize atmayin.

su an Allah nazardan saklasin cok güzel giden bir iliskim var. Ben ki asla bi daha sevemem, dünya benim icin durdu diyen insan, esimden baskasi olamaz diyen insan, su an cok mutlu bir iliskim var :) Darisi tüm isteyenlerin basina insallah.
Aglayamiyorum yazmissiniz, o halde günlük tutun, ama nolur nolur icinize atmayin.

senin hikayeni sessiz sessiz okumusdum ex esinin dönmesini bekliyordun seviyordun aci cekiyordun simdi ise ne mutlusun ALLAH yüzünü hep güldürsün senin adina cok sevindim :nazar::nazar:

umarim tüm bosanan bayanlarin sonuda senle yenidogdum gibi mutlu sonra erer INSALLAH

mutluluk çizelgenize bayıldım. defalarca baktım imrendim hatta ilişkinize. allah daim etsn inşallah. bende güven sorunu yaşayanlardanm. ikinciye asla.....güvenemem inanamam kimseye. günlk bebğim için tutyorum. sık sık da telde arkadaşlarımla paylaşıyorum. şu süreç bi bitse yetecek bana.

Back
X