Ben ne diyorum, siz ne diyorsunuz?) Ayrı seylerden bahsediyoruz sanki? Konu döndü dolastı, hic bilmediginiz isyerindeki davranıslarıma geldi.
Siz arkadasınızla beni kıyaslayamazsınız gördügünüz arkadasınız, ben degilim.Siz hic aile sirketi duymadınız herhalde.
Sirketi baba kurdu diye cocukların hic birseye söz hakkı yok yani oldugu zaman patron' luk oluyor olması da normal aslında neticede bende patronum. Bunun nesi garip?
Ben size milletin gözünde nasıl oldugumu anlatamam ki görmeniz lazım.. Su kadarını söyleyim ki isyerindeki herkesle aram iyidir. Cünkü durmam gerektigi yeri bilirim.
Babamın inandıgı ve hic bir zaman unutmadıgı bize' de asıladıgı tek laf, geldigimiz yeri unutmamak ve kendimizi yükseklerde görmemektir. Bununla büyüdük biz.
Verende Allah, alanda! Bunun bilincinde olduktan sonra sen sag, ben selamet sanırım arkadasınız, evlendikten sonra ne oldum delisi olmus..
Ayrıca neyi ne kadar ve nederece dogru hatırlıyorsunuz bilemiyorum önceki konularım ÖNCEYDİ. Aynı sey' den bahsetmedim burada hergün esin' den sikayet edenler, kayınvalidesinden sikayet edenler oluyor ( es aynı es, kaynana aynı kaynana ) kimseye aynı seyler yazılıyor dendigini görmedim cünkü, kisiler aynı ama sorunlar farklı! Ve biliyorum ki bu sürec gecici babam kalkıpta beni susturmadı, beni kınamadı sadece izledi! Neden mi? benim orda ne ifade ettigimi biliyor cünkü! En azından söylediklerime kulak verdi belki' de birseylerin farkına vardı orasını bilemem. Yeri gelince elbette cuvaldızı kendime batırırım.
Ama kalkıpta beni cocuk gibi azarlayan, ezmeye calısan adama haddini bildirdigim icin, hakkımı savundugum icin CUVALDIZI kendime batıramam, olmayan hatayı kendimde arayamam..
Hic kimse' nin de böyle bir durumda sessiz kalıp, yutacagını veya karsısındaki kisi' nin acıklarını gizleyecegini de düsünmüyorum.![]()
Ben sana inanıyorum..... Baba nın susması sana destek verdiğini gösterir.. Demek ki babanız da bazı şeylerden rahatsız..