Beni yıkmalarına, bezdirmelerine izin vermemeliyim..

Ben ne diyorum, siz ne diyorsunuz? ;)) Ayrı seylerden bahsediyoruz sanki? Konu döndü dolastı, hic bilmediginiz isyerindeki davranıslarıma geldi. :51:
Siz arkadasınızla beni kıyaslayamazsınız gördügünüz arkadasınız, ben degilim.:31: Siz hic aile sirketi duymadınız herhalde.
Sirketi baba kurdu diye cocukların hic birseye söz hakkı yok yani oldugu zaman patron' luk oluyor olması da normal aslında neticede bende patronum. Bunun nesi garip?
Ben size milletin gözünde nasıl oldugumu anlatamam ki görmeniz lazım.. Su kadarını söyleyim ki isyerindeki herkesle aram iyidir. Cünkü durmam gerektigi yeri bilirim.
Babamın inandıgı ve hic bir zaman unutmadıgı bize' de asıladıgı tek laf, geldigimiz yeri unutmamak ve kendimizi yükseklerde görmemektir. Bununla büyüdük biz.
Verende Allah, alanda! Bunun bilincinde olduktan sonra sen sag, ben selamet sanırım arkadasınız, evlendikten sonra ne oldum delisi olmus.. :51:

Ayrıca neyi ne kadar ve nederece dogru hatırlıyorsunuz bilemiyorum önceki konularım ÖNCEYDİ. Aynı sey' den bahsetmedim burada hergün esin' den sikayet edenler, kayınvalidesinden sikayet edenler oluyor ( es aynı es, kaynana aynı kaynana ) kimseye aynı seyler yazılıyor dendigini görmedim cünkü, kisiler aynı ama sorunlar farklı! Ve biliyorum ki bu sürec gecici babam kalkıpta beni susturmadı, beni kınamadı sadece izledi! Neden mi? benim orda ne ifade ettigimi biliyor cünkü! En azından söylediklerime kulak verdi belki' de birseylerin farkına vardı orasını bilemem. Yeri gelince elbette cuvaldızı kendime batırırım.
Ama kalkıpta beni cocuk gibi azarlayan, ezmeye calısan adama haddini bildirdigim icin, hakkımı savundugum icin CUVALDIZI kendime batıramam, olmayan hatayı kendimde arayamam.. :34:
Hic kimse' nin de böyle bir durumda sessiz kalıp, yutacagını veya karsısındaki kisi' nin acıklarını gizleyecegini de düsünmüyorum. :34:

Ben sana inanıyorum..... Baba nın susması sana destek verdiğini gösterir.. Demek ki babanız da bazı şeylerden rahatsız..

Ben sana inanıyorum..... Baba nın susması sana destek verdiğini gösterir.. Demek ki babanız da bazı şeylerden rahatsız..

Sagol canım aklın yolu bir. :34:
Bende bu konuda elimden gelenin fazlasını yapmaya calısıyorum isi cok cabuk ögrendim, faydalı olmaya calısıyorum.. İnsan yllarca ekmek yedigi kapı' nın kapanmasını ister mi hic? Bizim milletimiz bu patron' luk konularında cok hassas nedense? Hayır konusmam durduk yere olsa neyse! Adam bagırıcak, cagırıcak ben süt dökmüs kedi gibi susacagım niye, neden?:37:
O benim acıgımı yakalamaya calısıp babama sikayet etmek icin yer arıyacak ben o' nun acıklarına göz yumacagım, susacagım (karısmayacagım) adam bana karısınca ses yok! O densiz olmuyor ama ben konusunca patron' luk yapmıs oluyorum, büyüklenmis oluyorum :51:

Vallahi tuhaf yaa daha ne deyim ki?
Hersey ortada. :9:

Bunları söyleyenler kendilerini benim yerime koyarlarsa ne demek istedigimi cok iyi anlayacaklardır.

Konularınızın çoğunda kendimi gördüm.Ben de bugün çok bilmiş bir personelimize haddini bildirdim!Çok da güzel oldu,mor ona çok yakıştı.Bence siz de sessiz kalmayın,verin ağzının payını...

Konularınızın çoğunda kendimi gördüm.Ben de bugün çok bilmiş bir personelimize haddini bildirdim!Çok da güzel oldu,mor ona çok yakıştı.Bence siz de sessiz kalmayın,verin ağzının payını...

Kalmadım, kalmayı da düsünmüyorum eger haklıysam tabiki.
Bu konu babamla benim aramdaki bir meseledir uyarmak istese onu bile garipserim ben maaslı bir eleman degilim ki? Babamdan ihtiyacım oldugu kadar harclık alırım sonuc olarak faturam onu ilgilendirmez! Kaldı ki, bana bagırıp, babamın kötülügünü istemekle suclamak ne demek? Bir evlat babasının kötülügünü ister mi hic? Hele ki babasına benim kadar düskün bir insan?
:ssz:

İnsanlar hadlerini bilseler, herseye burunlarını sokmasalar..
Kesinlikle iyi niyet göremiyorum ben yaptıgında kesinlikle!
İyi niyetli insan kavga ortamı yaratmak icin cabalamaz aksine, karısmaz veya daha sakin yaklasımlarda bulunur ki yine söylüyorum benim faturam onu ilgilendirmez!
Yaptıgı büyük terbiyesizlikti.

Son düzenleme:
ahhh ahhh benim babam..... iş yerimiz olmasa da diğer trlü aynı bnm babam.. bize herkes karışır laf söler.. kaçtane anne babam var bilmem. ama işimiz düşünce kimse yoktur..biz küçükken herşey daha başkaydı.. babam çok düşkündür kardeşlerine ve yeğenlerine. ki güzel bişeyde.. ama artık fazla oluo:) geçen dyanamadım bayaaa konuştum babama. artık bizi de bil dedim.. yeter artıkk biizm yerimiz başka olmalı ki burda anlatamıom olayları.. biizm araba herkesin elindeydi biizim ihtiyacımız oldugunda herkesin arabasınin işi olurdu.. amaaaaaaan neler neler
ama sizi çooooooook iyi anlıyourm.. orası sizin yeriniz.. o kuzeni hiç bişey bağlamaz.. babanızdan sonra yerinde siz olcaksınız bunu ona belli edinn.. o sadece konuşsun konuşsun dursun.. ezdirmeyin kendinizi bu kendini bilmezlere yaa.

Kalmadım, kalmayı da düsünmüyorum eger haklıysam tabiki.
Bu konu babamla benim aramdaki bir meseledir uyarmak istese onu bile garipserim ben maaslı bir eleman degilim ki? Babamdan ihtiyacım oldugu kadar harclık alırım sonuc olarak faturam onu ilgilendirmez! Kaldı ki, bana bagırıp, babamın kötülügünü istemekle suclamak ne demek? Bir evlat babasının kötülügünü ister mi hic? Hele ki babasına benim kadar düskün bir insan?
:ssz:

İnsanlar hadlerini bilseler, herseye burunlarını sokmasalar..
Kesinlikle iyi niyet göremiyorum ben yaptıgında kesinlikle!
İyi niyetli insan kavga ortamı yaratmak icin cabalamaz aksine, karısmaz veya daha sakin yaklasımlarda bulunur ki yine söylüyorum benim faturam onu ilgilendirmez!
Yaptıgı büyük terbiyesizlikti.

çok haklısın.Onlara kalsa bizim işyerlerini onlar ayakta tutuyor,onlar olmasa bir hiçiz..Bla bla blaa...Hele de akraba olunca hiç çekilmez bir hal alır.Hasetlik,kıskançlık başka birşey değil.Ben fena benzettim,rahatladım.İnsanlar az gülsen,iki laf etsen hadlerini aşıyorlar,personel ve patron kavramlarını aşıyorlar.!

Back
X