• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni zaten kimse çok sevmedi

sen ki dört yıllık ünv. bitiriyorsun namaz kılmayı mı başaramayacaksın. inanmıyorum zorlasan yaparsın. sadece farzları kılsan bile senin için çok büyük gelişme olur canm. kendini daha çok zorlamalısın.
Gerçekten çok denedim. Belki başlayacağım noktayı doğru secmiyorumdur belki bişeyi yanlış yapiyorumdur bilmiyorum ama başarısız oluyorum. :( ama zorlamaya devam edeceğim

Kimsenin seni sevmesine ihtiyacin yok

Sen kendini sev yeter
Sagliklisin , cok güzel bir isin var bunlar ne güzel seyler bu zamanda

Sen kendine baglan ve kendini düsün ..

Siz belki de olanla yetinemiyor, daha fazlasını istiyorsunuz. Size az geliyor yani sevmeler, sevilmeler. İşinizi seviyorsunuz ki çalışıyorsunuz, terfi bile etmişsiniz, demek ki bir uğraş var. Okulunuzu sevmişsiniz ki okumuşsunuz. Ha büyük bir aşk yaşamamış olabilirsiniz bu güne kadar ama bundan sonra da olmayacağının bir garantisi yok. Hiç birimize canını feda eden yoktur yani sanmıyorum, lafta herkes söyler ama. Bence siz elinizdekileri az buluyorsunuz.
Evet ileride belki çok güzel bir ilişkim olacak dediginiz gibi. Ama benim derdim ilişkide değil ki ben sevme kismindayim. Emin olun en küçük şeyden mutlu olan birisiyim. Yolda yürürken ufak bir çocuğun gulumsemiesi bile beni mutlu ediyor.

kendine gel.
özgüven sahibi olmak için okadar nedenin varki:
zekan, ailen, iyi niyetin, sağlığın..
insanın özgüvenli olması için başlangıç birileri tarafından sevilmek değildir.
ilk adım: sahip olduklarını farkedip başta kendini sevmen..
keşfet kendini, sevdiğin şeyleri keşfet onlarla meşgul ol.
arkadaşlarınla vakit geçir, kendine günlük küçük hedefler koy:
nebiliyim bugün şu tatlıyı denicem, ya da yeni bi kombin yapcam, şu kitabı okucam vs. vs...
çık şu kutsallaştırdığın acının içinden..
Teşekkür ederim. Dediginiz gibi yapmaya çalışıyorum. O kadar çok kitap okuyorum ki bitmeden diğerini alıyorum sessizlikte kendimle kalmayayim diye. Ama ben küçük amaç değil büyük amaçlar istiyorum. Hayallerim olsun istiyorum. Amacsizlik dan yoruldum

Kimsenin seni sevmesine ihtiyacin yok

Sen kendini sev yeter
Sagliklisin , cok güzel bir isin var bunlar ne güzel seyler bu zamanda

Sen kendine baglan ve kendini düsün ..
Yapamiyorum. Herkes böylesine mutluyken hayatını duzenlerini oturtmusken ben hafta sonu arkadaslarimin sevgilisine ayırdığı kalan vaktini beklemek istemiyorum. Eve kapatndigim zaman annem kızıyor. En güzel zamanlarını evde gecriyorsun diye

Teşekkür ederim. Dediginiz gibi yapmaya çalışıyorum. O kadar çok kitap okuyorum ki bitmeden diğerini alıyorum sessizlikte kendimle kalmayayim diye. Ama ben küçük amaç değil büyük amaçlar istiyorum. Hayallerim olsun istiyorum. Amacsizlik dan yoruldum

Anladım. Standart Türk kızına göre fazlaca entelsin bence canım..Kendime benzettim seni :P:KK50::KK66:
yalnız büyük hedeflere ulaşmak önce kendine değer vermek kendini sevmekten geçiyo..
yine oku kitap, ama insan içine de çık, kendini yalnızlaştırma, insanlarla diyalogunu güçlendir..
kendi kabuğundayken neden kimse beni sevmiyo demek mantıksız bence...

kendine gel.
özgüven sahibi olmak için okadar nedenin varki:
zekan, ailen, iyi niyetin, sağlığın..
insanın özgüvenli olması için başlangıç birileri tarafından sevilmek değildir.
ilk adım: sahip olduklarını farkedip başta kendini sevmen..
keşfet kendini, sevdiğin şeyleri keşfet onlarla meşgul ol.
arkadaşlarınla vakit geçir, kendine günlük küçük hedefler koy:
nebiliyim bugün şu tatlıyı denicem, ya da yeni bi kombin yapcam, şu kitabı okucam vs. vs...
çık şu kutsallaştırdığın acının içinden..

Şu mesaj şurada dursun iyi geldi. Ben de okuyayım arada.
Acıyı kutsallaştırmak.
Hiç böyle düşünmemiştim ama vallahi böyle.
Azar gibi geldi bana, ne oluyor yaa dedim.
Dilinize sağlık.

Şu mesaj şurada dursun iyi geldi. Ben de okuyayım arada.
Acıyı kutsallaştırmak.
Hiç böyle düşünmemiştim ama vallahi böyle.
Azar gibi geldi bana, ne oluyor yaa dedim.
Dilinize sağlık.

biz kadınlar acılarımızı anlata anlata onları yüceltiyoruz..
yani çok bahsediyosan demekki kafanda onu çok önemli bi yere oturtmuşsun..
başta sıkıntıyı aşağılamayı öğrenmek lazım..
şöyle bi karşına alıp 'senin beni alt etmene izin vermicem, sen sadece benim zihnimde büyüttüğüm kadarsın' demek lazım..
zihni olumlu yönde kullanmak lazım, insan beyni müthiş bi potansiyel: beş dakikada insan kendini bunalıma da sokabilir, huzurdan da uçabilir..
sorunlar karşısında kendimizi aciz bırakıyoruz, evet kendi elimizle yapıyoruz bunu..
öyle değil mi arkadaşım?

Hayatta bazı şeylerin bumerang etkisi yarattığını düşünüyorum. Yani ne verirsen ne kadar verirsen onu geri alısın. Herkese olmazsa bile hayatında olan bazı insanlara bunlar geçerlidir. Özel hissetmek için bazılarına özel davranmak gerekir.

Kendini sevmek değer vermek okadar önemli birşeyki.

biz kadınlar acılarımızı anlata anlata onları yüceltiyoruz..
yani çok bahsediyosan demekki kafanda onu çok önemli bi yere oturtmuşsun..
başta sıkıntıyı aşağılamayı öğrenmek lazım..
şöyle bi karşına alıp 'senin beni alt etmene izin vermicem, sen sadece benim zihnimde büyüttüğüm kadarsın' demek lazım..
zihni olumlu yönde kullanmak lazım, insan beyni müthiş bi potansiyel: beş dakikada insan kendini bunalıma da sokabilir, huzurdan da uçabilir..
sorunlar karşısında kendimizi aciz bırakıyoruz, evet kendi elimizle yapıyoruz bunu..
öyle değil mi arkadaşım?

Gerçekten öyle.
Biten ilişkiye bile 6 yıl sadakat duyan biriyim. Bu cümleler de bana kapak olsun.

Benide kimse sevmedim. Tam sevdiğine inanırken meğerse yine yanilmisim.bundan sonra hayatımda hiçbir erkeğe yer yok!!! Tek erkek Leo Messi!!!!

Konu sahibi, aynı hisler icerisindeyim şuan çok saskinim, tek fark ben 22 yasindayim.
İçinde olduğun o boşluk hissini çok iyi anlayabiliyorum, o his ki bana bir suru hata deviniminin içine girmemi sağlayan..
Ama yorumları oku, uygula bütün bayanlar mukemmel yorumlarda bulunmuşlar, istisnasız, hele bazı yorumlar böyle suratima saplak gibi indi, ya ben ne yapiyorum dedim, utandim kendimden...

İnancli biriysen, ise manevi boşluğu doldurmakla basla , ben de oyle yapacağım inan gerisi gelecek insallah..

Üstada sormuşlar "sevmek mi, sevilmek mi" diye "sevmek" demiş üstad " çünkü sevildiğinden hiçbir zaman emin olamazsın" demiş. Dolayısıyla tatlım sen önce kendini sonra etrafındaki insanları sevmeye başla, gerisi gelecektir zaten tatlım.

durumlarımız çok benziyor düşünüyorum düşünüyorum en sevdiğim yemek en sevdigim insan en sevdiğim başka birşey yok teşekkürler duygularım tercümanı gibisin bende dinlemedeyim yorumları

Denerim tabi. Teşekkür ederim. Kendime yönelik bi sürü bakım şeyleri alıyorum. Daha iyisi olsun diye ama çoğu şey aldığım gibi dolapta bekliyor.
O anda kalma olayi varya cok onemli ...her ne yapiyorsan...
Dusunce olarak da o an orda olmak ...ruheh ve fiziken
biseyler yaparken aklin odagin da orda olmasi cok onemli....
garip bir sekilde zevk aliyorsun o an...
onemli olan dusuncelerin daginik olmamasi....

Misal sen eline krem suruyorsun ama aklin daginik mutfakta
veya seni sevmeyen adamda...mumkun degil zevk alamazsin....

ilk basta zor gelebilir...sikinti basabilir yaptigin ise odaklanmak ...pes etme ;)

Benide en çok oglum seviyor diye bilirim sadece kizimda sever ama baba sorunca seni babacim der ama oğlum annemi babami der

Back
X