benım acilen yardıma ihtiyacım var arkadaşlar

nazar boncugu

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
49
2
32
ben 1 bucuk yıldır nişanlıyım ama başka bırıne aşık oldum 11 aydır beraberiz .. ilk başlarda hep kacsakta bırbırımızden olmadı engel olamadık yaşananlara.. küçük bir ilcede yaşıyoruz nişanlım istanbulda .. sevdiğim adamda istanbula tayin edildi . şimdi bana gel buraya başkasıyla evlenme kacalım diyor. onuu cok sevıyorum oda benı sevıyor. nişanlımla mutlu degılım aslında nedenıne gelınce cok soguk cok ruhsuz. şimdi ne yapacagumı bilmiyorum . gidersem ailem rezil olur ama ben mutlu olabılırım. gitmezsem onu kaybederım ve sevmedıgım bır adamla bir ömür ailem için mutsuz olurum.. ne yapayım lütfen mantıklı bır acıklama yapın...

hayır buna ailem asla izin vermez. cok denedım ama ailem her zaman nişanlımın tarafını tutuyor o hep haklı anlatamıyorum onlara hıç bişey.

ben 1 bucuk yıldır nişanlıyım ama başka bırıne aşık oldum 11 aydır beraberiz .. ilk başlarda hep kacsakta bırbırımızden olmadı engel olamadık yaşananlara.. küçük bir ilcede yaşıyoruz nişanlım istanbulda .. sevdiğim adamda istanbula tayin edildi . şimdi bana gel buraya başkasıyla evlenme kacalım diyor. onuu cok sevıyorum oda benı sevıyor. nişanlımla mutlu degılım aslında nedenıne gelınce cok soguk cok ruhsuz. şimdi ne yapacagumı bilmiyorum . gidersem ailem rezil olur ama ben mutlu olabılırım. gitmezsem onu kaybederım ve sevmedıgım bır adamla bir ömür ailem için mutsuz olurum.. ne yapayım lütfen mantıklı bır acıklama yapın...
Aldatıyorsunuz ve bunu masum gösterecek hiç bir açıklama olamaz. Nişanlınızı sevmiyor musunuz, soğuk mu, ilgisiz mi ayrılırsınız olur biter. Ama başkasıyla birlikte olmak, aldatmak hoş görülebilir bir şey değil.
Kaçmak falan ne alaka hem? Ayrılın nişanlınızdan öncelikle. Ne olursa olsun, nasıl bir insan olursa olsun ona bunları yaşatmaya hakkınız yok. Ayrılın, sonra ne haliniz varsa görürsünüz zaten. Telli duvaklı gelin mi olursunuz, kaçar ailenizi rezil mi edersiniz sizin bileceğiniz şey.

nişanlıma yazık evet. ama sorun da o sanırım oda benı sevmıyor. sadece kendını zorunlu görüyor . neden dersen çünkü nişanlandın ayrıldın muhabbetınden cekınıyor heralde. ayrıca onun hayatı bana göre degıl o cok zengın ve ben onlara uyamıyorum. benı sadece kontrol aracı görüyor . ne derse evet dıyebılmemı ıstıyor hayır dıyıncede kıyamet kopartıyor .. ayrılamıyorum olmuyor yapabılsem coktan yapardım

Aldatıyorsunuz ve bunu masum gösterecek hiç bir açıklama olamaz. Nişanlınızı sevmiyor musunuz, soğuk mu, ilgisiz mi ayrılırsınız olur biter. Ama başkasıyla birlikte olmak, aldatmak hoş görülebilir bir şey değil.
Kaçmak falan ne alaka hem? Ayrılın nişanlınızdan öncelikle. Ne olursa olsun, nasıl bir insan olursa olsun ona bunları yaşatmaya hakkınız yok. Ayrılın, sonra ne haliniz varsa görürsünüz zaten. Telli duvaklı gelin mi olursunuz, kaçar ailenizi rezil mi edersiniz sizin bileceğiniz şey.
ayrılabılsem ayrılırdım.. oda benı aldatıyordur emınım bundan . kendıme eş aradıgımdan degıl ama bunu hissediyorum sürekli yalanlarını zaten yakalıyordum.. sevgılıyken benı 2 defa aldıtmıstı ve ben onu affetmıstım. şimdi ben engel olamadım aşık olmaya

Medenice ayrilsaniz. Ailem izin vermiyor nedir ya nisanlanacak kadar resitsinizdir yani. Istenilmeyen bır evlilik. .ruhsuzmus adam falan. .11 ay dir adamn yüzüne nasıl baktın yazık bırak olmuyor de ayril ailenede söyle ayrıldık anlasamiyoruz diye herkes mutlu olsun

ayrılabılsem ayrılırdım.. oda benı aldatıyordur emınım bundan . kendıme eş aradıgımdan degıl ama bunu hissediyorum sürekli yalanlarını zaten yakalıyordum.. sevgılıyken benı 2 defa aldıtmıstı ve ben onu affetmıstım. şimdi ben engel olamadım aşık olmaya

Tam ruh ikiziymişsiniz aslında

O da beni aldatıyor, engel olamadım vs bunlar hep kendinizi kandırmak için bahane. Sevmediğiniz, sizi aldatan bir insanla neden nişanlandınız o zaman. Ayrılamıyorum kısmı da çok saçma kusura bakmayın. Sevgili edinebiliyorsunuz ama ayrılamıyorsunuz yani... Komik. Hiç bir anne baba çocuğunun mutsuz olmasını istemez.

Huh huuuv nasıl ilişki bu ya. Kaç uzaklas. .evlendiginzdede sen baskasiyla o baskasiyla falan. .Ailene söyle işte güven problemi var diye

1- o da beni aldatıyor, yakaladım diyorsanız bunu aileniz bildiği halde ayrılmanıza karşılarsa elinizi masaya vurabilmelisiniz.
2-nişanlı bir kadını ayartmaya çalışan adamdan hayır gelmez.
3-kaçtıktan en fazla 1 yıl sonra tıpış tıpış eve döner o beğenmediğiniz nişanlınızı ararsanız.
4-bu olayın mantıklı TEK çözümü nişanlınızdan ayrılmak. Bu da size uymuyorsa diğer mantıksız çözümlerle devam edin.

arkadaşlar ben nişanlımla 2 yıl sevgılı kaldım ama uzaktan uzaga aramızda1500 km var. ve sadece 2 defa gördüm birde nişanımızda gördüm okadar.. başlarda cok ıyıdık ama sonra hersey bozuldu benden uzaklastı ılgısızleştı varsa yoksa ailesı annesı ve kız kardesı bunlar aramızda cok sorun oldu. ailemle konustum ama ayrılmamız için izin vermedıler düzelir dedıler düzelmiyor arada kaldım.. ve baskasını sevmeye başladım

X