Benim acimi azaltabilir misiniz

Sevdiğiniz adamın başka bir kadın için acı çekiyor olması, buna şahit olmanız çok ağır, sizi anlıyorum. Ama siz onun sırdaşı olamazsınız bu durumda. İletişiminizi kesin. Size içini dökmesi sizi yaralayacaktır, buna müsade etmeyin. Kendinizle başbaşa kalın. Sosyal medyadan takip etmeyin, tüm kapıları kapatın. Allah içinizi soğutsun. Böyle durumlarda ben çabuk soğuyorum. Bilmiyorum, kendimi çok seviyorum galiba, beni sevmeyen bir adamdan bikaç gün içinde soğuyabiliyorum. Siz de kendinize sarılın. Duygularınızı yazın, olabildiğince durumla yüzleşin. Sevdiğiniz insanlarla veya ailenizle zaman geçirin. Hayat kalbi bizim için atmayan insanlar için üzülmek için fazla kısa.

Sevdiğiniz adamın başka bir kadın için acı çekiyor olması, buna şahit olmanız çok ağır, sizi anlıyorum. Ama siz onun sırdaşı olamazsınız bu durumda. İletişiminizi kesin. Size içini dökmesi sizi yaralayacaktır, buna müsade etmeyin. Kendinizle başbaşa kalın. Sosyal medyadan takip etmeyin, tüm kapıları kapatın. Allah içinizi soğutsun. Böyle durumlarda ben çabuk soğuyorum. Bilmiyorum, kendimi çok seviyorum galiba, beni sevmeyen bir adamdan bikaç gün içinde soğuyabiliyorum. Siz de kendinize sarılın. Duygularınızı yazın, olabildiğince durumla yüzleşin. Sevdiğiniz insanlarla veya ailenizle zaman geçirin. Hayat kalbi bizim için atmayan insanlar için üzülmek için fazla kısa.
Ya hedeflerim vardi inanin onunla ilintili.simdi her seyi birakasim var bosveresim var sanki onsuz hepsi anlamini yitirdi.

Bir önceki aşk acını hatırla. Onun ne kadarı kaldı bugüne. Yarın bu da öyle olacak. İnsan yazgısı olmayandan vazgeçebilmeli. Ancak o zaman kendi kendimize mutlu olma yeteneği kazanırız. Kendinize düşünme alanı bırakmayın. Yemek yapın,spor yapın, yürüyün, koşun vb.. Hiçbir söz acıyı dindirmez acıyı sadece zaman dindirir. Önemli olan senin o zamanı nasıl geçirdiğin. Ayağında bir nasır var ister kurcala kanat acıt istersen ona basmadan fazla yüklenmeden yürümeye çalış. Mantıklı olan hangisi?
Ya kendini bir yere ait hissetmek vardir ya ben onun oldugubyerde kendimi ait hissediyordum.su an bos,ruya gibi geliyo yasiyorum ama hissederek degil

Her aşk bitermiş bigün, bildim.
Her aşk bitermiş,öğretildim.
Acıtıyor ama geçiyor. Sadece kafanı dağıt biraz(hayatını değil)
Bizim bir profesör vardı virüsü aşka benzeten, korunmazsan virüs kaparsın yada aşık olursun diye... 😂 sonuçta virüs bir süre sonra ölüyor , aşkta öyle 😊

Her güzel gülüş aşık edecek olsaydı birbirine sadık eş,sevgili kalmazdı.1)Kadın uzaktaymış insallah sosyal medyadan aşık olmamıştır.2)Dürüstlük ayagına sizi ezip geçiyor.Kendinizi çiğnetmeyin.3)Benzer bi durum yıllar önce başıma geldi.Birinden hoşlanmaya başladım.Eski sevgilim aynı dönem aramaya başladı.Agzımı açtım anlatmak için baktım ki yaralayıcı olacak ,yeni şahıstan bahsedemedim.Yaşanmış güzel şeylerin hatırına.Bitmesi gerekiyor dedim yoluma baktım.Hoşlandığım yeni adamı anlatmadım ona.Senin acı çekeceğini hiç umursamayıp ,ayrıntısına kadar platoniginden bahseden adama yerinde olsam acımam.İletişimi keserim.Son olarak bazı erkeklerde platonik takılip ,acı çekmek ,hayatıni heder etme eğilimi var.Çevremde örnegine rastladım.İtici oluyorlar.

Ya gulus degildir elbette aradiklarini buldu belki de ne bileyim bilmiyorum
Benim de kafa gidik olduğu için sıkıntılı insandan anlıyorum. 😁 Bu adam normal değil. Yorar. Ağlayın, acınızı yaşayın köşenizde. Sonra benneyanginlargordum benneyanginlargordum ün dediği gibi sadaka verin.

İnsanların acısıyla dalga geçmek nedir ya, ben çok üzüldüm yaşadığın şeye , zor bi durum inşallah çabuk etkisinden çıkarsın gerçekten çok yürekten diliyorum bunu

Ya kadinin aurasi var ben erkek olsam ben de duserdim hos kadin,guzel konisiuo,cilveli ve cidden guzel guluyo ya her erkek duser.ama benim canim yaniyo
Kardesim isterse afet-i devran olsun ki hic sanmiyorum eminim guzeldir ama sen icinde bulundugun ruh haliyle bu kadini abartiyorsun. Seni detaylarla yüzgöz etmemeliydi o adam. En guzeli iletisimi kes arama sorma dinleme o kadinla ilgilenme ki acın gecsin.

Ne eziksiniz ya..adam asık oldu ilk defa falan yazıyorsunuz.adam sıze donse kabul edıceksınız.hıc mı gururunuz yok.kadın guzel falan yazmıssınız.ılıskılerde her sey gorsellık degildir.esas olan paylasım duygu cekimdir.. yasınız kac sızın. Sacmalıyorsunuz kendınıze gelın.kendınıze deger vermeyı ogrenın. Sizi istemeyen bırıne de yol verın bu kım olursa olsjn.

Back
X