Benim ağzım açık kaldı (sizin yorumunuz nedir)

Evlerine gitmen kötü olmuş ama bence adam kötü niyetle değilde sanki birine ayarlamak için baktı sana kadında dediğine göre akrabalarından birine düşündüler....

Çüşşşş bu ne rahatlık kadına da pes Böyle bir erkek bir bayanı bana övecek doğduğuna pişman ederim kadında baya rahatmış ya pes

Swinger takılıyor olabilirler dikkat et derim

Sende evlerine gitmeseydin .... Ada'mın sana baktığını bile bile ne diye gittin

Rahatsız oldugunuz adamın evine neden gttiniz
Adam orda olmasa da onun evine gtmıssınız
Bana cok rahatsız olmussunuz gbi gelmedi

Ben sadece kadınla görüştüm adam evde değildi eğer evde olsaydı tabi gitmezdim
adam da o evde yaşıyor kadının kocası.sizin o eve adam evde olmasa da ziyarete gitmeniz o aileyle iletişimi kuvvetlendirmek samimiyet kurmak demektir.ayrıca tatilde tanıştığım bir insanla görüşmek istersem önce dışarıda buluşur yer içerim.evine gitmeye cesaret edemezdim.

Valla onlar ilginç sizde ayrı ilginç davranmışsınız. Sadece tura katıldığınız bir ailenin evine nasıl gidiyorsunuz. Bukadar haber okuyoruz m karı koca ikisi de sapık bile olabilir. Kim turda karşılaştığı biri ile ilgili karısına favorim der. Kim birini bulalım der. Uzak durun bu insanlardan.

Ben sadece kadınla görüştüm adam evde değildi eğer evde olsaydı tabi gitmezdim
E yok bir de adamla gorusecektin kadin evde olmayacaktı !! Biz de anladik kadinla görüştüğünü de bu da normal gelmedi. Madem adamdan rahatsiz oldun ne demeye evlerine gidiyorsun ona anlam veremedik. Cok mu lazimdi. Sen de normal degilsin bence malesef

Öyle değil bu kadınla ortak arkadaşlarımızın olduğu bir kadın kadına ev oturmasıydı
Bi yurtdisi gezisinde adamın biri seni kesiyor, tesadüf ki karısıyla bi şekilde tanışıp muhabbet ediyorsunuz, Daha da bi tesadüf ki bu kadınla ortak tanıdıklarınıx oluyo ve samimiyet ilerliyor, Bi de üstüne üstlük güvenip evine gidiyorsun, Peess!! Bence tek ilginç olan sensin, Sende bi tuhaflık var da neyse.... Böyle bi zamanda ortalık taciz tecavüzcü doluyken, bu denli cesaret, takdire şayan ne diyim

Yorumcular olarak bizim de konu başlığınızdaki gibi ağzımız açık kaldı.

Ama sizin cesaretinize ki bu kısma herkes değinmiş zaten.

Benim takıldığım nokta şu.

Adam size uçakta da inişte de dönüp dönüp uzun uzun bakıyor.

Bunu ne adamın eşi ne de babanız fark ediyor.

Buraya kadarki kısım sizin sanrınız değilse devamı daha da enteresan.

Adamın eşi bırakın bu uzun bakışları fark etmeyi bir de eşinin övgü dolu sözlerini size iletiyor "o kadar bayanın içinde benim favorim o kızdı" diye.

Bunlar yurt dışı turu adı altında favori kızları seçen tiplerdir, dönüşte kızları evlerinde toplayıp görüşmede başkalarının beğeniklerine sunacak fuhuş ortamı sağlarlar ya da beğendikleri organımı alırlar diye endişelenmiyorsunuz da...

Sizi beğendiğini söylemesi karı koca arasında kavga sebebi olmalıydı kısmına takılıyor, onların iyi niyetli ciciş bir çift olduğuna inanıyor, evlerine gidebiliyorsunuz.

Yani bu hikayede tek tuhaf olan varlığı bile meçhul kuvvetle muhtemel evli çift görüntüsü altında başka işler yürüten sözde bir aile bütünlüğü ve huzurunun adamın sizi beğendiğini söylemesi üzerine bozulmaması öyle mi?

İlginç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…