Benim ağzım açık kaldı (sizin yorumunuz nedir)

birinide sana bulurlar gruba 4.lazım demek ki uzak dur

Adamin siE bakmasinda daha tuhafi bunu farkedip birde rahatsiz olmaniza ragmen evine gitmeniz.
surekli tuhaf dediginiz ciftten siz daha tuhafsiniz kusura bakmayin

cok cesursunuz gezi sonrası telinizi vermeniz iletişim kurulduguna göre telefon numarasini verdiniz dahada cesurcasi eve gitmeniz belki onlar bir cete organ,fuhus vs bukadar amormal gelen insanlarla neden gorusuyorsunuz

Evine gitmeniz bence de yanlis. Mesele adamin evde olup olmamasi degil, birseyler sezdiginiz halde kadinla yuzgoz olmaniz. Ayrica kadinla arkadas olmamaniz icin elinizde yeterince sebep var. Belli ki tekin insanlar degil yerinizde olsam dusunmeden iletisimimi keserim.

Ben sadece kadınla görüştüm adam evde değildi eğer evde olsaydı tabi gitmezdim
Ne biliyorsun adamin evde olmadigini belki öbur odadaydi.
Devir kötü 3 yasinda erkek cocuğa tecavüz edeninsanlarin oldugu devirde belki karisiyla bir olup seni eve kapatirlar tövbe tövbe.
Ne oyunlar dönüyor devir kötü canim babana bile güvenme devrideyiz.
Acaba adamdamin ilgisinden sende hoslamis olamazmisin?
Çünkü hic bir kadin öyle bir erkegin evine gitmez

Kadinla arkadas olmaniz demek adamla tekrar yuzyuze gelme ihtinalinizin artmasi demek. Bana kalirsa siz evli bir adamin size melul melul bakmasindan hoslandiniz. Bu yuzden bunu belli etmemek adina konunuxu yazarken israrla rahatsiz oldugunuzu soylediniz. Soylediginz kadar rahatsz olsaydinz degil kadinla zorla gorusmek o tur sirketiyle bir daha bir yere gitmezdiniz. Birahh bunlar hep palavere!

Ben sadece kadınla görüştüm adam evde değildi eğer evde olsaydı tabi gitmezdim

Nereden biliyordunuz ki evde olmadığını? Kadının eşim evde yok demesi yeterli mi sizce? Nasıl güvendiniz gittiniz hayret ettim. Birbirini başkalarına pazarlayan ve bundan zevk alan iğrenç eşler var. Daha birkaç hafta önce baskın yapıldı. Artık her şey mümkünken siz nasıl o eve gidersiniz? Sizin yaptığınız da normal değil.

Bu arada konu sahibinin diğer konularına baktığımda kendisinin biraz sanrıları ve hezeyanları olduğunu düşünüyorum. Yani adamın onu kesmemiş olması konu sahibinin üstüne alınması, kadınla görüştüklerinde kadının iyiniyetli olarak halini tavrını beğenmiş olduklarını söylemesi ama konu sahibinin bunu farklı algılayıp yansıtması ihtimali hiç az değil.

Bir de genel olarak konularına sonra cevap yazmıyor, o yüzden pek bir şey beklemeyelim bence. Konu açıp açıp sonra bir şey yazmamış daha önce.

Konu Sahibi daha ilginç bir karakter geliyor bana :/

bana sen bu çiftten çok daha garip geldin.
uçakta tanıştığın bir çift..
koca kişisinden rahatsız olmuşsun..
adamın karısıyla gereksiz samimi olmuşsun..
madem rahatsız oldun karısıyla samimi olup evine gitmek nedir?
yani dediğin kadar garip çiftlerse türlü senaryo olabilir o eve gidildiğinde..
neresinden tutsam elimde kalıyor..
yok yok kesinlikle sen bu çiftten çok daha garipsin.
başka bir şey demeye gerek yok bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…