- 17 Mart 2016
- 504
- 166
- 23
- Konu Sahibi carmina000
-
Arkadaşlar eşimle aile terapistine başladık ve bir çok faydasını gördüm .Yaklaşık bir yıldır evliyiz .Ailelerimiz Ankara da biz Bursa dayız memuruz.Eşimle Ankaraya gittimizde daha çok onun ailesinde kalıyoruz.Başta bunun bilinçli olmadığını düşünmüştüm.spontane gelişen bir durum olarak algılamıştım.Annem çalıştığı için , , eşim ameliyat olduğu için vs .Ama ailemi çok özlediğimi artık fedakarlık yapmak istemediğimi ve adil bir şekilde ailelerde kalmak istediğimi ifade ettim .5 gün ordaysak 5 gün de benim ailemin yanında kalmalıyız dedim.Eşim erkek olduğu için benim kadar rahat ailemin yanında kalamayacağını o nedenle burda eşitlik söz konusu olamayacağını, ona haksızlık yapmak olacağını tatilini ikiye bölünmüş ve çok huzursuz ve rahatsız bir şekilde geçireceğini ifade etti.bu bencilliğini hoş görememiyorum.Bana bir akıl verir misiniz farklı bakış acılarına ihtiyacım var.
Ben onun ailesinde kalıyorum ama çok rahat hareket edemesem de .bunu asla kabul etmez.Cok ciddiyim ayrilik bazen iyidir. Esinin ailesinde kal sen 4-5 gun o seninkine sonradan gelsin. Donmemize uc gun kala mesela. Boylece herkes ailesine doyar. Hemde haksizlik olmaz. Genelde bazilarina ters bir dusunce ama bence cok mantikli
Ben bayanmışım daha rahat hareket edebilir mişim.geleneksel aile yapısına uygun olan buymuş.Karadeniz'li kendisi ben bu kadar bencilce birşey duymadımAynı şeyler sizin için de geçerli değil miymis? Sizin de tatiliniz bölünüyor. Siz de yabancı bir ortama ayak uydurmaya çalışıyorsunuz ve belki siz de huzurlu değilsiniz.
Olmuyorsa o annesine siz annenize gidin derim.
Oyle bir bencillik yok ama. Sende ana kuzusu degil misin yani? Ne yapayim ben esimin annesiyle kendi anam dururken.Ben onun ailesinde kalıyorum ama çok rahat hareket edemesem de .bunu asla kabul etmez.
Hiç dert etmem madem amaç aileleri görmekse ilk gün eşimle birlikte kv kalırız ikinci gün kendi annemde kalırız.Arkadaşlar eşimle aile terapistine başladık ve bir çok faydasını gördüm .Yaklaşık bir yıldır evliyiz .Ailelerimiz Ankara da biz Bursa dayız memuruz.Eşimle Ankaraya gittimizde daha çok onun ailesinde kalıyoruz.Başta bunun bilinçli olmadığını düşünmüştüm.spontane gelişen bir durum olarak algılamıştım.Annem çalıştığı için , , eşim ameliyat olduğu için vs .Ama ailemi çok özlediğimi artık fedakarlık yapmak istemediğimi ve adil bir şekilde ailelerde kalmak istediğimi ifade ettim .5 gün ordaysak 5 gün de benim ailemin yanında kalmalıyız dedim.Eşim erkek olduğu için benim kadar rahat ailemin yanında kalamayacağını o nedenle burda eşitlik söz konusu olamayacağını, ona haksızlık yapmak olacağını tatilini ikiye bölünmüş ve çok huzursuz ve rahatsız bir şekilde geçireceğini ifade etti.bu bencilliğini hoş görememiyorum.Bana bir akıl verir misiniz farklı bakış acılarına ihtiyacım var.
Tabi adam haklı sen bayansın daha rahat hareket edebilirsin örneğin Kp akşamları evde tavla oynar akşam yemeğinden sonra Kp kahveye çıkarsınız.Banyo falan yaparsan bornozunla evin içinde rahatça dolaşabilirsin dimi amaBen bayanmışım daha rahat hareket edebilir mişim.geleneksel aile yapısına uygun olan buymuş.Karadeniz'li kendisi ben bu kadar bencilce birşey duymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?