- 12 Mayıs 2013
- 2.216
- 2.253
- 83
- Konu Sahibi carmina000
-
Evde kızı var ondan beklemiyor ama senden yemek yapmanı bekliyor. Kızıda elini hiçbir işe sürmüyor .garibime gidiyor çok .ben ailemden böyle görmedimSırf bu yüzden iyi ki diyorum tatilim eşimden daha çok,ortak tatili genelde onun ailesinde geçiriyoruz bir iki gün bizimkilere gidiyoruz onun dışında ben zaten kalan tatillerde eşim çalışırken hep kendi ailemin yanındayım. Ama sizin durum farklı tabi ki eşit olması lazım. Ne demek ben rahat edemem yaa. Asıl bayan için daha zor. Giyimine dikkat etmek, banyo yapmak bunlar bayan için daha sıkıntı. Bi de erkek gittiği yere misafir gibi gidiyor, yiyip içip oturuyor. ama biz öyle miyiz ister istemez bi gelinlik bekleniyor çayı çorbası derken tatil mi başka bi şey mi insan anlamıyor
Benim kv kafasına göre, bazen hiç bi şeye elimi sürdürmez bazen yapayım derim ses etmez ama görümce yapmaz bi şey kocasıyla yerler içerler giderler.Evde kızı var ondan beklemiyor ama senden yemek yapmanı bekliyor. Kızıda elini hiçbir işe sürmüyor .garibime gidiyor çok .ben ailemden böyle görmedim
herkes kendı ailesinde kalsınArkadaşlar eşimle aile terapistine başladık ve bir çok faydasını gördüm .Yaklaşık bir yıldır evliyiz .Ailelerimiz Ankara da biz Bursa dayız memuruz.Eşimle Ankaraya gittimizde daha çok onun ailesinde kalıyoruz.Başta bunun bilinçli olmadığını düşünmüştüm.spontane gelişen bir durum olarak algılamıştım.Annem çalıştığı için , , eşim ameliyat olduğu için vs .Ama ailemi çok özlediğimi artık fedakarlık yapmak istemediğimi ve adil bir şekilde ailelerde kalmak istediğimi ifade ettim .5 gün ordaysak 5 gün de benim ailemin yanında kalmalıyız dedim.Eşim erkek olduğu için benim kadar rahat ailemin yanında kalamayacağını o nedenle burda eşitlik söz konusu olamayacağını, ona haksızlık yapmak olacağını tatilini ikiye bölünmüş ve çok huzursuz ve rahatsız bir şekilde geçireceğini ifade etti.bu bencilliğini hoş görememiyorum.Bana bir akıl verir misiniz farklı bakış acılarına ihtiyacım var.
ben erkeğim kafasındaki birinin düşünceleri değişmez malesef. asıl senin için sorun olur kp yanında duş alması, rahat etmesi. ama bunu kafası basmıyo. 10 günde sadece 1 gecemi kalıyosun.diğer günler kalmasan bile gidip aileni görmüyomusun, doğrumu anladım. eşinin anne babasıda bişey demiyomu, bu kızın ailesi var diye. hepsi erkek tarafıyız kafasındamı[/QUOT ilk evlendiğim zaman annesi demişti çekinme. git ordada kalın .duşunu al istediğin zaman vs. Ama sonra kimse neden gidip kalmıyorsun filan demedi.eşim hastalandı vs mecburiyetten orda kaldım.sonra baktım eşimin düşüncesi farklıymış ve ben ailemle vakit geçiremiyorum.ailesinden yana bir söz duymadım.annesi sadeceyaylada daha çok kalalım dediğinde benimde annemi görmeye ihtiyacım var demiştim haklısın demişti bozulup
10 günde sadece 1 gece mi?Kız kardeşini örnek verdim.o eşiyle kenda kararı dedi.ben ailemle zaman geçirmeye ihtiyaç duyuyorum 10 gün gidiyoruz bir gece bizim evde kalıyoruz.bir daha bu tavizi vermem .
Eşim tamam beni anlamak istemiyorsun dedi .Dediğin gibi olsun eşit olsun dedi. Ama ben onun da huzursuz bir tatil geçirmesini istemem.Ailesiyle aram çok iyi 2 gün onlarda diğer günler ailemde kalırsam bu sefer ayrı gayrı olur. Senin ailen benim ailem muhabbetlerini çok sevmiyorum. Onlarda beni özlediklerini söylüyorlar çünkü.bu Sefer ayrımcılığı ben de yapıyor olurum.eşim gibi.ailesi haketmiyor .
Peki sizin aileniz hak ediyor mu? Eşinizin tutumuna karşılık çok fedakar davranıyorsunuz ve bu durum size karşı kullanılıyor. Ailem söz konusuysa taviz vermem ben.Eşim tamam beni anlamak istemiyorsun dedi .Dediğin gibi olsun eşit olsun dedi. Ama ben onun da huzursuz bir tatil geçirmesini istemem.Ailesiyle aram çok iyi 2 gün onlarda diğer günler ailemde kalırsam bu sefer ayrı gayrı olur. Senin ailen benim ailem muhabbetlerini çok sevmiyorum. Onlarda beni özlediklerini söylüyorlar çünkü.bu Sefer ayrımcılığı ben de yapıyor olurum.eşim gibi.ailesi haketmiyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?