Benim aklım çalışmıyor artık

Yumim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
1.082
573
38
Nerde hata yapıyorum anlamadım.Ne yapacağımı da bilmiyorum. Kimsem yok kiTükendim artık.Uzak mesafeli bir ilişkim var.İki yıla yakındır.Pek görüşme imkanımız yok.İlgili değil pek, bazen benim varlığımı unutur.
En son moralim bozuk demiştim hiç ilgilenmedi neyin var demedi.Unuttu yine varlığımı.Hep arayıp soran taraf benim.Artık ne yapacağımı bilmiyorum. Sizce değişmez mi durum ,ayrılmak mı gerekli
Ne yapmam lazım. Her yerden engelleyip çekip gitmek mi gerek ? Aklım durdu artık.Çok kalbim kırık.Ağlayıp duruyorum kendime gelemiyorum.

Neden yeni bir konu açma gereksinimi duydunuz? Diğer konunuzda pek çok tavsiye verilmişti bu durum için.

Ya ben bu kızları anlamıyorum suan hiç bir seyiniz olmayan bir erkek için ağlamak nedir ya işiniz gücünüz yokmu hayatınız erkek odaklimi ilgisizse ayril bide agliyon snra dinlemeden evlenip kötü şeyler yasaniyo ve sonra bosanmiyorsunuzda Hayatınz rezil oluyo kaç bin tane adam var bırak daha iyisini bul ne agliyon

Kalbim kırıldı diye ağlıyorum sadece.Yoksa ondan değil.Kötü oluyorum

Vallahi süper söylemişsin arkadaşım, hayatınızın merkezine şu adamları koymayın artık anacım

Nasılsa öyle devam eder. Nasılsa aranıyormuş niçin engelliyorsun? Güzelce yürümüyor ben ilgisiz birini istemiyorum hayatımda. Ya kendine çekidüzen ver ya da bitirelim bu iş dersin olur biter.

Varlığınızı unutan biri nasıl oluyor da hala hayatınızda olabiliyor ? Değer görmediğiniz bir ilişkiyi neden bitirmiyor musunuz ? Kendinizi önemseyin..

Kalbim kırıldı diye ağlıyorum sadece.Yoksa ondan değil.Kötü oluyorum
Kalbin kırılmasın bunlar büyük sorunlar değil direk bas tekmeyi ya kendini çok değer ver sev kendini koştuğun insana bakarken bu bana layıkmi Die bak ilgisizse evlenince daha kötü olur emin ol hiç uğraşma bana göre değilsin ben senle yapamm de geç git arkana bakma sana değer veren kendinden çok sevenle ol gerçekten hayat kısa ve çok zor boş yaşama seni sevenle yasa üzülüyorum ben okudukça böyle şeyleri erkekler kosani değil kosturani sever evlide olsan sevgilide olsan lütfen kendine değer ver kıymet bilmeyen insanla zamanini harcama

aynen, burda sadece senin degil baska bir suru benzer konular vardi, coguda ayrildi, yada ayrilma asamasinda, ilgisiz erkek hic cekilmiyor... uzaktan iliski cok zor, herkes yurutemiyor, birak gitsin adami... sevmiyor indan dolayi......

İyi de sizin bir ilişkiniz yok ki. Önce bunu kabul edin. Bakın her şey çözülmüş olacak.

Tinder falan indir başkasını bul. Boncuk mu var bu erkeklerde anlamıyorum ki. Bunu da yazdirdiniz sonunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…