benim arkadaşım yok

Bnm kayunvldm bile yik hicbir tanidigim bile yik esimn is yerindekiler zaten hep bekar yada esleri burda yok

Sende çocuk yok anladığım kadarıyla. Eğer öyleyse belediyenin kurslarına yazıl. Bir sürü kurs var mutlaka biri ilgini çeker. Orda yeni arkadaş bulabilirsin

Hayır bu cevreden yani konuştuklarim esimi kv mi tanıyan kişiler.gidip anlatır mi acaba bunu desem kulağına gider mi diye kuşkuyla yaşıyorum yada anlattiysam sorunlarimi paylasmissam rahat olamıyorum gidip yetistirir mi diye
Himm takma fazla yaa.napican zamanla iyileri cikar karsina

Eşim diyo arkadaş bulmani senden daha çok istiyorum.ama uygulamaya gelince yok o olmaz yok bunla görüşme eve kapandım bunaldim artık.benim sorunum memleket değil bir iki kafa dengi arkadaşım olsun her yerde yasarim
Seni cok iyi anliyorum. Bulundugum yere bende 1.5 sene omce tasindim. Karsi komsum ve alt capraz komsum olmasaydo ne yapardım bilmiyorum ama tasinacagiz maalesef. Cok uzuluyorumm tasinacagimiz yerde hic arkadaş yok bana sadece evdeyimm ve yine oyle olacsk :(( o yuzden cok iyi anliyorum seni.
Bence kocan sozde sana arkadas istesede gercektr istemiyor. Halbukim kac yasindasin edinecegin arkadaşından ona ne ki arkadaslarini o seciyor ? O onla bunla gorusme derken sende ona sendr bu su arkadasinla gorusmeyeceksin ozaman de. ALLAH ALLAH ya.. ozaman bir kursa falan gitsen orada arkadas edinirsin. Madem arkadas begenmiyor kocan o arkadaslik yapsin ise gitmesin. Bende gidecegim yrrde tek care kursa yazilmak yazilacagim. Is bakacagim.

Dediğim gibi burda yabancı odugum için arkadaşlarım ya esimin arkadaşlarının hanımları yada kv min çevresindeki bayanların kızları gelinleri oluyo.ise gitsem kursasa gitsem bağımsız arkadaş edineebilirim ama bu sefer de kızı tanımıyoruz kimdir nedir dicekler:) o zaman da o bahane olacak.eski arkadaşlarımı özledim telde konuşuyoruz ama yüzyüze gibi olmuyo:KK43:

Ne kadar kimdir nedir deseler bile taniyorum yavas yavas dersin. Kurs iyi bir fikir. Hem bir ugrasin olur arkadasin olmasa bile.

Artik genc kiz degilsin. Iyiyi kotuyu ayirabilirsin. Yalniz basina da var olabilirsin. Bunu anlat onlara.

[QUOE] ilk evlendigimde dyodu annemle cik ablamla cik ben anlasamadigim icin biraz uzak durdum simdi ana kiz takiliyolar onlarla ne konusayim ne anlatayım ailemi özledim diyemiyorum görümcem yüzüme gelmeseydin diyen diyen bir kadın içimi nasıl acayim ona.kurs iyi fikir çalışmak ta istiyorum ama çocuğumu onlara emanet istemiyorum

Bende aynı durumdayım yalnız değilsin canım hatta beş dk öncesine kadar sinirimden ağlıyodum. Gideceğim hiçbir yer yok hamile olduğum için işede giremiyorum. Of of zalımsın dünya. :KK14:

[QUOTE="Matmazel_ll: 46734339, membende yalnız evdeyim hep canım hatta beş dk öncesine kadar sinirimden ağlıyodum. Gideceğim hiçbir yer yok hamile olduğum için işede giremiyorum. Of of zalımsın dünya. :KK14:[/QUOTE]

:KK43: benim de yok evlendim hamile kaldim bebek var olmaz cocuk küçük nereye diye evdeydim hep.
Artik 2 yaşında oldu şimdi çalışayım diyorum ikinci çocuk diyo gizli korunuyorum hap iciyorum ona kalsa bir tane daha yapayım evde oturayim iki çocukla nereye desin bahane olsun

Senin eşinin ve çetesinin tuhaflıkları hiç bitmiyor. Bunlar seni sindirebildikleri, istediklerini yaptırabildikleri için oluyor. Net tavrını koy o zaman 'evli barklı çocuklu kadınım kiminle görüşeceğime ben karar veririm' de.
Gerçi bunu dersen nasıl tepki alırsın bilemiyorum.

:KK43: benim de yok evlendim hamile kaldim bebek var olmaz cocuk küçük nereye diye evdeydim hep.
Artik 2 yaşında oldu şimdi çalışayım diyorum ikinci çocuk diyo gizli korunuyorum hap iciyorum ona kalsa bir tane daha yapayım evde oturayim iki çocukla nereye desin bahane olsun[/QUOTE]

Hemen yapma bence çalış biraz sosyalleş psikolojin düzelsin. Erkeklere söylemesi kolay kendi doğuracak sanki. Ben bir taneyi doğurmadan bunalıma girdim hamileliğim ağır bulantı yla geçiyo girdiğim tek sosyal ortamım hastane ve serumlar:silah:

Senin eşinin ve çetesinin tuhaflıkları hiç bitmiyor. Bunlar seni sindirebildikleri, istediklerini yaptırabildikleri için oluyo

r. Net tavrını koy o zaman 'evli barklı çocuklu kadınım kiminle görüşeceğime ben karar veririm' de.
Gerçi bunu dersen nasıl tepki alırsın bilemiyorum.

Yaptım onu da yaptım dik kafalı oldum beynine birşey girmiyomus inatciymisim laf anlamiyomusum.yani senin kararın karisamayiz diyecek insanlar yok karşımda onlar doğru görüşme diyosa vardır bildiği dicem ve görüsmücem

Ayy bi fikrim var kuran kursuna gitsen diyanetin değilde diğer kurslarda çocuk kabul ederler hem bilmiyosan öğrenir biliyosan geliştirirsin sıkılmazsın sevsba girersin arkadaşta edinirsin kuzundan da ayrılmazsın

Ayy bi fikrim var kuran kursuna gitsen diyanetin değilde diğer kurslarda çocuk kabul ederler hem bilmiyosan öğrenir biliyosan geliştirirsin sıkılmazsın sevsba girersin arkadaşta edinirsin kuzundan da ayrılmazsın

Çok iyi fikir sagolun ama benim oğlum çok hareketli asla oturmaz ben onun peşinde koşmaktan birşey anlamam ona da eziyet etmiş olurum .aslında tek gidebilirim kv me bırakıp

Çok iyi fikir sagolun ama benim oğlum çok hareketli asla oturmaz ben onun peşinde koşmaktan birşey anlamam ona da eziyet etmiş olurum .aslında tek gidebilirim kv me bırakıp
Bırakmak istemiyorum demiştin ya oyuzdrm bu aklıma geldi bende bebeğim olursa öyle yaparım diyorum kuran okumayı oğrenmeden ölmek istemiyorum hep aklımda aklıma başka kurs gelmiyo kaynanana bırakacaksan kurs seceneklerin artar

Back
X