- Konu Sahibi uniuniunicorn
Bnm kayunvldm bile yik hicbir tanidigim bile yik esimn is yerindekiler zaten hep bekar yada esleri burda yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil burda cikar onlardan biri diye miBurasi var zaten burda anlatıyorum içimi döküyorum onlarla konuştuğunda acaba gider anlatır mi ne kadar güveniyorum ki bunu anlatıyorum diye kuşku düşüyor içime
Ee bundan eşinize ne?
Kime ne? Sacmalamis
Nasil burda cikar onlardan biri diye mi
Himm takma fazla yaa.napican zamanla iyileri cikar karsinaHayır bu cevreden yani konuştuklarim esimi kv mi tanıyan kişiler.gidip anlatır mi acaba bunu desem kulağına gider mi diye kuşkuyla yaşıyorum yada anlattiysam sorunlarimi paylasmissam rahat olamıyorum gidip yetistirir mi diye
var oğlum onla geciyo zamanım çok bunalirsam parka sokaga cikiyoruz çocuklarla oynuyoSende çocuk yok anladığım kadarıyla. Eğer öyleyse belediyenin kurslarına yazıl. Bir sürü kurs var mutlaka biri ilgini çeker. Orda yeni arkadaş bulabilirsin
Seni cok iyi anliyorum. Bulundugum yere bende 1.5 sene omce tasindim. Karsi komsum ve alt capraz komsum olmasaydo ne yapardım bilmiyorum ama tasinacagiz maalesef. Cok uzuluyorumm tasinacagimiz yerde hic arkadaş yok bana sadece evdeyimm ve yine oyle olacskEşim diyo arkadaş bulmani senden daha çok istiyorum.ama uygulamaya gelince yok o olmaz yok bunla görüşme eve kapandım bunaldim artık.benim sorunum memleket değil bir iki kafa dengi arkadaşım olsun her yerde yasarim
Dediğim gibi burda yabancı odugum için arkadaşlarım ya esimin arkadaşlarının hanımları yada kv min çevresindeki bayanların kızları gelinleri oluyo.ise gitsem kursasa gitsem bağımsız arkadaş edineebilirim ama bu sefer de kızı tanımıyoruz kimdir nedir dicekler:) o zaman da o bahane olacak.eski arkadaşlarımı özledim telde konuşuyoruz ama yüzyüze gibi olmuyo![]()
Senin eşinin ve çetesinin tuhaflıkları hiç bitmiyor. Bunlar seni sindirebildikleri, istediklerini yaptırabildikleri için oluyo
r. Net tavrını koy o zaman 'evli barklı çocuklu kadınım kiminle görüşeceğime ben karar veririm' de.
Gerçi bunu dersen nasıl tepki alırsın bilemiyorum.
Ayy bi fikrim var kuran kursuna gitsen diyanetin değilde diğer kurslarda çocuk kabul ederler hem bilmiyosan öğrenir biliyosan geliştirirsin sıkılmazsın sevsba girersin arkadaşta edinirsin kuzundan da ayrılmazsın
Hımmmm o Zaman kurs zor maalesefvar oğlum onla geciyo zamanım çok bunalirsam parka sokaga cikiyoruz çocuklarla oynuyo
Bırakmak istemiyorum demiştin ya oyuzdrm bu aklıma geldi bende bebeğim olursa öyle yaparım diyorum kuran okumayı oğrenmeden ölmek istemiyorum hep aklımda aklıma başka kurs gelmiyo kaynanana bırakacaksan kurs seceneklerin artarÇok iyi fikir sagolun ama benim oğlum çok hareketli asla oturmaz ben onun peşinde koşmaktan birşey anlamam ona da eziyet etmiş olurum .aslında tek gidebilirim kv me bırakıp