Başınız sağ olsun.Hepimiz coviddik.Ayin basinda kizkardesimin düğünü vardi düğünden çıktık babamlari yazliga biraktik bizde 3-4 günlüğüne antalyaya gittik gittigimiz sabah uyandirmayim diye opmedim.Geldigimizde pozitif olduklarını ogrendim diye ne temas ettim ne cocuklara dokundurduk krese gidecekler diye 3-4 gündür nefes darlığı yaşıyordu ben iyiyim diyordu hep.Dün nefesi kötülesince hastaneye götürdüler 2 saatte oldu babam.bütün cigerlerine inmiş lanet virüs
Hastaneye gitmem beni atarlar köşeye gelin cenazenizi alin derler diyordu.
Ben simdi olusune bile hasretim
Uyansaydimda oh be Allahim rüya diyeydim
Ben kaybedeli 16 sene oldu açısı dün gibi içimde geçmiyor acısı hep hatirlayacaksin ama dayanacaksin dayaniliyor malesef ben o zamanlar 10 yaşındaydım ve hiçbir anım yok hatıram yok sadece hastalığını hatırlıyorum ölenle ölünmüyor diyorlar ya çok doğru malesef hayat devam ediyor eksik bir şekilde . Allah sabır versin başınız sağolsunHepimiz coviddik.Ayin basinda kizkardesimin düğünü vardi düğünden çıktık babamlari yazliga biraktik bizde 3-4 günlüğüne antalyaya gittik gittigimiz sabah uyandirmayim diye opmedim.Geldigimizde pozitif olduklarını ogrendim diye ne temas ettim ne cocuklara dokundurduk krese gidecekler diye 3-4 gündür nefes darlığı yaşıyordu ben iyiyim diyordu hep.Dün nefesi kötülesince hastaneye götürdüler 2 saatte oldu babam.bütün cigerlerine inmiş lanet virüs
Başın sağ olsun canım çok üzüldüm Allah sabırlar versin inşallah, lets go ben Ekim annelerinden.Hepimiz coviddik.Ayin basinda kizkardesimin düğünü vardi düğünden çıktık babamlari yazliga biraktik bizde 3-4 günlüğüne antalyaya gittik gittigimiz sabah uyandirmayim diye opmedim.Geldigimizde pozitif olduklarını ogrendim diye ne temas ettim ne cocuklara dokundurduk krese gidecekler diye 3-4 gündür nefes darlığı yaşıyordu ben iyiyim diyordu hep.Dün nefesi kötülesince hastaneye götürdüler 2 saatte oldu babam.bütün cigerlerine inmiş lanet virüs
Çok üzüldüm canım başın sağolsun allah sabırlar versin. Babacığının mekanı cennet olsunHepimiz coviddik.Ayin basinda kizkardesimin düğünü vardi düğünden çıktık babamlari yazliga biraktik bizde 3-4 günlüğüne antalyaya gittik gittigimiz sabah uyandirmayim diye opmedim.Geldigimizde pozitif olduklarını ogrendim diye ne temas ettim ne cocuklara dokundurduk krese gidecekler diye 3-4 gündür nefes darlığı yaşıyordu ben iyiyim diyordu hep.Dün nefesi kötülesince hastaneye götürdüler 2 saatte oldu babam.bütün cigerlerine inmiş lanet virüs
Basiniz sagolsun. Cok zor bi durum bende 1 ay once kaybettim babami covid sonrasi zatureydi koah hastasiydi baska kronik rahatsizliklarids vardi. Tedbir amacli yatirdilar hastaneye 1 haftayi geckin serviste kaldi yine tedbir amacli yogun bakima aldilar ordaki havalar guclu diye hersey cok iyi gidiyodu hersey cikicakti babam bi anda enfeksiyonu artti organlara hasar vermeye basladi ve gitti babacim. Sizi teselli edecek hic bir sozun olmadigini biliyorum. Ama yazismak icinizi rahatlatmak isterseniz burdayim.Hepimiz coviddik.Ayin basinda kizkardesimin düğünü vardi düğünden çıktık babamlari yazliga biraktik bizde 3-4 günlüğüne antalyaya gittik gittigimiz sabah uyandirmayim diye opmedim.Geldigimizde pozitif olduklarını ogrendim diye ne temas ettim ne cocuklara dokundurduk krese gidecekler diye 3-4 gündür nefes darlığı yaşıyordu ben iyiyim diyordu hep.Dün nefesi kötülesince hastaneye götürdüler 2 saatte oldu babam.bütün cigerlerine inmiş lanet virüs
"Kullu nefsin zâikatul mevt"Hepimiz coviddik.Ayin basinda kizkardesimin düğünü vardi düğünden çıktık babamlari yazliga biraktik bizde 3-4 günlüğüne antalyaya gittik gittigimiz sabah uyandirmayim diye opmedim.Geldigimizde pozitif olduklarını ogrendim diye ne temas ettim ne cocuklara dokundurduk krese gidecekler diye 3-4 gündür nefes darlığı yaşıyordu ben iyiyim diyordu hep.Dün nefesi kötülesince hastaneye götürdüler 2 saatte oldu babam.bütün cigerlerine inmiş lanet virüs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?