- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.523
- 548
- 27
Konu sahibinin acısının onune geçmeyecek şekilde sorulabilir sorular bunlar.dedikodu malzemesi yapmak için değil.bilmeyen öğrensin ders çıkarsın.kendini korusun.kimsenin de vebaline girmesin.Arkadaşlar konu sahibi belli ki acılı. Yani bu durumda bile aman aşılı mıydı aman düğünde mi bulaştı demeyelim bari ya. Olan olmuş kime ne faydası var bunun.
Başınız sağ olsun sabrınızı genişletsin allahım. Mekanı cennet olsun inşallah.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunHepimiz coviddik.Ayin basinda kizkardesimin düğünü vardi düğünden çıktık babamlari yazliga biraktik bizde 3-4 günlüğüne antalyaya gittik gittigimiz sabah uyandirmayim diye opmedim.Geldigimizde pozitif olduklarını ogrendim diye ne temas ettim ne cocuklara dokundurduk krese gidecekler diye 3-4 gündür nefes darlığı yaşıyordu ben iyiyim diyordu hep.Dün nefesi kötülesince hastaneye götürdüler 2 saatte oldu babam.bütün cigerlerine inmiş lanet virüs
Hastaneye gitmem beni atarlar köşeye gelin cenazenizi alin derler diyordu.
Ben simdi olusune bile hasretim
Uyansaydimda oh be Allahim rüya diyeydim
Benim bildiğim acıdan dayanamıyorum diyen insana böyle manasız sorular sorulmaz. Her konudan kamu spotu çıkarılmak zorunda değil. 2 sene olacak neredeyse aşının önemini, toplu organizasyonlara gidilmemesi gerektiğini halen öğrenememiş burada öğrenecek olan varsa öğrenmesin zaten.Konu sahibinin acısının onune geçmeyecek şekilde sorulabilir sorular bunlar.dedikodu malzemesi yapmak için değil.bilmeyen öğrensin ders çıkarsın.kendini korusun.kimsenin de vebaline girmesin.
Babam gitti dagım gitti acını kalpten yasıyorum paylaşıyorum Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun insallah.Herşey bahane ecel geldiginde.Sabırlar diliyorumHepimiz coviddik.Ayin basinda kizkardesimin düğünü vardi düğünden çıktık babamlari yazliga biraktik bizde 3-4 günlüğüne antalyaya gittik gittigimiz sabah uyandirmayim diye opmedim.Geldigimizde pozitif olduklarını ogrendim diye ne temas ettim ne cocuklara dokundurduk krese gidecekler diye 3-4 gündür nefes darlığı yaşıyordu ben iyiyim diyordu hep.Dün nefesi kötülesince hastaneye götürdüler 2 saatte oldu babam.bütün cigerlerine inmiş lanet virüs
Ayrica sadece annem babam ben esim ve 2 kızkardeşim pozitif çıktık evlenen kızkardeşim esi cikmadi düğünde baska kimsede cikmadi babamlar evlenen kizkardesimin eşinin evindeydi bizde gittik beraberdik hicbirine bulaşmamış bize cikti yazliklarinda sitede bir kac ev pozitifmis belki asansörden geldi belki babamlar alisverise cikmazlardi hep disardan siparis ederlerdi marketi ekmegi filan belki onlardan geldi
Kimsenin beni babami ailemi cidden yargilamasini kaldiracak durumda degilim Allah herkesin niyetine göre versin
Ben vurda ruhuna fatiha verin diye açtım bu konuyu
Allah'ım size sabır versin.dayanma gücü versin.zaman ilaciniz olacak inşallah.aci yok olmuyor da külleniyor.boyle zamanlarda biz Allah bu acıyı unutturacak başka acı vermesin derizAllah herkesten razı olsun
Babam ve Annem 2 doz biontech olmuslardi
Babamin kalbinde stent vardi 67 yasindaydi şekeri kolesterol vardi
Annemin astimi nefes darlığı ve şekeri var ayni sekilde
Biz annemden korkuyorduk ciğerine inerse ne yaparız diye Ama babam gitti karli dagim gitti
Opemedim kokusuna doyamadim dün mezarina indim yüzünden öptüm öptüm öptüm
Sadece teni soguktu
Bembeyazdı sanki olmemiste uyuyor gibi ne morarmış ne bisey
Cocuklarima hasret gitmesi cok koyuyor
Ben evde cocuklarim korkuyor bağırıyor ağlıyor diye kendime hakim oluyorum
Evde annem icin tutuyorum kendimi beni kimse anlayamaz kor kuyularda kaldim
Bu yaptığın hiç olmadi baba mama kizin culluklerin sensiz ne yaoar hiç dusunmedinmi
Kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok.biz kimiz ki kimi yargilayacagiz.tez zamanda bitsin su illet hastalıkAyrica sadece annem babam ben esim ve 2 kızkardeşim pozitif çıktık evlenen kızkardeşim esi cikmadi düğünde baska kimsede cikmadi babamlar evlenen kizkardesimin eşinin evindeydi bizde gittik beraberdik hicbirine bulaşmamış bize cikti yazliklarinda sitede bir kac ev pozitifmis belki asansörden geldi belki babamlar alisverise cikmazlardi hep disardan siparis ederlerdi marketi ekmegi filan belki onlardan geldi
Kimsenin beni babami ailemi cidden yargilamasini kaldiracak durumda degilim Allah herkesin niyetine göre versin
Ben vurda ruhuna fatiha verin diye açtım bu konuyu
Allah herkesten razı olsun
Babam ve Annem 2 doz biontech olmuslardi
Babamin kalbinde stent vardi 67 yasindaydi şekeri kolesterol vardi
Annemin astimi nefes darlığı ve şekeri var ayni sekilde
Biz annemden korkuyorduk ciğerine inerse ne yaparız diye Ama babam gitti karli dagim gitti
Opemedim kokusuna doyamadim dün mezarina indim yüzünden öptüm öptüm öptüm
Sadece teni soguktu
Bembeyazdı sanki olmemiste uyuyor gibi ne morarmış ne bisey
Cocuklarima hasret gitmesi cok koyuyor
Ben evde cocuklarim korkuyor bağırıyor ağlıyor diye kendime hakim oluyorum
Evde annem icin tutuyorum kendimi beni kimse anlayamaz kor kuyularda kaldim
Bu yaptığın hiç olmadi baba mama kizin culluklerin sensiz ne yaoar hiç dusunmedinmi
اَلَّذٖينَ اِذَٓا اَصَابَتْهُمْ مُصٖيبَةٌۙ قَالُٓوا اِنَّا لِلّٰهِ وَاِنَّٓا اِلَيْهِ رَاجِعُونَؕHepimiz coviddik.Ayin basinda kizkardesimin düğünü vardi düğünden çıktık babamlari yazliga biraktik bizde 3-4 günlüğüne antalyaya gittik gittigimiz sabah uyandirmayim diye opmedim.Geldigimizde pozitif olduklarını ogrendim diye ne temas ettim ne cocuklara dokundurduk krese gidecekler diye 3-4 gündür nefes darlığı yaşıyordu ben iyiyim diyordu hep.Dün nefesi kötülesince hastaneye götürdüler 2 saatte oldu babam.bütün cigerlerine inmiş lanet virüs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?