Benim babam ölemez gidemez dayanamıyorum

Allah yardımcınız olsun, başınız sağolsun.
Babacığınızın kabri nur ile dolsun inşallah. Ne desem bilmiyorum, çok zor.

Konu sahibinin acısının onune geçmeyecek şekilde sorulabilir sorular bunlar.dedikodu malzemesi yapmak için değil.bilmeyen öğrensin ders çıkarsın.kendini korusun.kimsenin de vebaline girmesin.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Konu sahibinin acısının onune geçmeyecek şekilde sorulabilir sorular bunlar.dedikodu malzemesi yapmak için değil.bilmeyen öğrensin ders çıkarsın.kendini korusun.kimsenin de vebaline girmesin.
Benim bildiğim acıdan dayanamıyorum diyen insana böyle manasız sorular sorulmaz. Her konudan kamu spotu çıkarılmak zorunda değil. 2 sene olacak neredeyse aşının önemini, toplu organizasyonlara gidilmemesi gerektiğini halen öğrenememiş burada öğrenecek olan varsa öğrenmesin zaten.

Babam gitti dagım gitti acını kalpten yasıyorum paylaşıyorum Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun insallah.Herşey bahane ecel geldiginde.Sabırlar diliyorum

Başınız sağolsun. Bu illet artık peşimizi bıraksın. Ne ailemize gidebiliyoruz, ne dokunabiliyoruz. Babanızın mekanı cennet olsun inşaallah

Allah herkesten razı olsun
Babam ve Annem 2 doz biontech olmuslardi
Babamin kalbinde stent vardi 67 yasindaydi şekeri kolesterol vardi
Annemin astimi nefes darlığı ve şekeri var ayni sekilde
Biz annemden korkuyorduk ciğerine inerse ne yaparız diye Ama babam gitti karli dagim gitti
Opemedim kokusuna doyamadim dün mezarina indim yüzünden öptüm öptüm öptüm
Sadece teni soguktu
Bembeyazdı sanki olmemiste uyuyor gibi ne morarmış ne bisey
Cocuklarima hasret gitmesi cok koyuyor
Ben evde cocuklarim korkuyor bağırıyor ağlıyor diye kendime hakim oluyorum
Evde annem icin tutuyorum kendimi beni kimse anlayamaz kor kuyularda kaldim
Bu yaptığın hiç olmadi baba mama kizin culluklerin sensiz ne yaoar hiç dusunmedinmi

Ayrica sadece annem babam ben esim ve 2 kızkardeşim pozitif çıktık evlenen kızkardeşim esi cikmadi düğünde baska kimsede cikmadi babamlar evlenen kizkardesimin eşinin evindeydi bizde gittik beraberdik hicbirine bulaşmamış bize cikti yazliklarinda sitede bir kac ev pozitifmis belki asansörden geldi belki babamlar alisverise cikmazlardi hep disardan siparis ederlerdi marketi ekmegi filan belki onlardan geldi
Kimsenin beni babami ailemi cidden yargilamasini kaldiracak durumda degilim Allah herkesin niyetine göre versin
Ben vurda ruhuna fatiha verin diye açtım bu konuyu

Oncelikle basiniz sag olsun, babanizin mekani cennet olsun insallah. Allah size sabirlar versin.

Su yazdiklarinizin hicbirini yazip aciklama yapmak gibi bir yukumumlulugunuz yok. Olan olmus sizin aciniz size yeter ates dustugu yeri yakar. yargilayanlari gormeyin duymayin lutfen.

Allah'ım size sabır versin.dayanma gücü versin.zaman ilaciniz olacak inşallah.aci yok olmuyor da külleniyor.boyle zamanlarda biz Allah bu acıyı unutturacak başka acı vermesin deriz

Kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok.biz kimiz ki kimi yargilayacagiz.tez zamanda bitsin su illet hastalık

Başınız sağolsun. Hiçbir cümle sizin acınızı dindirmez. Sözlerinin içimi yaktı.Rabbim rahmetiyle muamele etsin babacığınıza

Nurlar içinde yatsın babanız zaman herşeyin ilacı geçmez denen herşey geçiyor Allah annenize sabır ve sağlık versin 3 yaşındaydım ben hiç hatırlamıyorum en azından birsürü birikmiş anılarınız ve fotoğraflarınız var sabırlar dilerim tekrar mekanı cennet olsun

İnnâ lillâhi ve inna ileyhi râciûn
Allah Rahmet eylesin
Toprağı bol, mekanı cennet olsun... Rabbim acınızı hafifletsin, hiç kimseyi canıyla cigeriyle sınamasın kimseye ölüm acısını yaşatmasın.. Peygamber efendimizi (s.a.v) hatırlayalım ki ne ağır imtihanlardan geçti, evladını sevdiklerini kendi elleriyle toprağa verdi.. Ki, ölüm güzel olmasaydı ölürmüydü o en sevilen..

اَلَّذٖينَ اِذَٓا اَصَابَتْهُمْ مُصٖيبَةٌۙ قَالُٓوا اِنَّا لِلّٰهِ وَاِنَّٓا اِلَيْهِ رَاجِعُونَؕ
﴿١٥٦
﴾156﴿ bakara süresi
Onlar, başlarına bir musibet geldiğinde, “Doğrusu biz Allah’a aidiz ve kuşkusuz O’na döneceğiz” derler.
Başınız sağ olsun . Her canlı çok zamansız bir şekilde ölümü tadıyor . Yaşamın değişmeyen kuralı ölüm galiba . İnanıyorsanız ölüm bir son değil allah azze ve cennetinde cem etsin . Babanıza dua edin . Size de sabrı Cemil dilerim .

Rabbim sabır versin inşallah size başınız sağ olsun babam öleli 8 sene olacak hala öldüğü gün gözümün önünde. Rabbim yerinde dinlendirsin ailenize ve size sabırlar diliyorum

Allah metanet versin vefat anladım son cümlede bende . Ay cok uzuldum. Ah su illa yapilan düğünler ahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…