Akadaşlar ben 24 yaşındayım son 1 yıla kadar babamı böyle huysuz görmemiştim.. Açık olmak gerekirse hayatımızda hiç zorlukla karşılaşmadık, etraftan bişeyler gördük ama biz hiç yaşamamıştık, bundan bir yıl öncesinde yaşanan bir olay babamı çok değiştirdi.. Babam bunun öncesinde çok mutlu bir adamdı hep güler yüzlü görüyodum onu, evin içinde oynar, şarkı söyler, annemle inatlaşırdı =) Arkadaşlarım, etrafımızda ki insanlar bize hayranlıkla bakıyodu.. Ama artık babam çok alıngan yüzü hiç gülmüyor konuşmaya çalıştıgım da beni bozuyor, bir keresinde anneme de çok ağır konuştu benim verdiğim tepki ve koydugum mesafe yüzünden kendisini toparlamaya çalıştı tam düzelicek derken bu kezde ablamla ilgili bir olay patlak verdi sıkıntılı bir dönemdeyiz yani :) Babama piskologa git diyorum ben normalim diye azarlıyor beni =) bi şekilde ikna ediceğimi düşünüyorum ama babamın o ilaçları kullanması bile beni çok üzücek.. Hem doktor kesin çözüm olur mu onları mutsuz görmek beni de çok mutsuz ediyor.. onun bana söylediği bir söz bile gün boyu mutsuz ediyor.. dua ediyorum inşallah geçicidir Ailemizin eski günlerini özledim :)) ( Tabi yine'de şükürler olsun.)