- 6 Mayıs 2011
- 2.774
- 38
- 358
- Konu Sahibi goldenpink
-
bır yerı atladın..sevgılısının msjlarınnı okumus o sayfada ne msjlar ne msjlar dıyor kendısı
evet aynen bana da geliyordu o mailler hatta teklifte bulunan deyzeler vardı bi keresinde de 600 lira teklif etmiş deyzenin biri :) aynen jigololuk sitesi.
sakin ol konu sahibi lütfen Allah bu jigolo sitesinin belasını versin yuva yıkıyorlar ya
Kadınlardan gelen mesajları kastediyorsa beni de hergün bir hatun bekliyor öyle böyle değil.
İyimser gibi durabilirim ama iyice araştırıp emin olması gerektiğini söylüyorum ben. Bu tip site ve mesajlarla ilk kez karşılaşan kolayca ayırt edemeyebilir. Ben internet kurduyum, bak sabahın bir körü buralardayım, sırf bu site de değil. Ama ben o maillerle ilk karşılaştığımda beynimden vurulmuşa dönmüştüm, hoş benim mail kutuma da düşerdi bakmadan silerdim. Sevgiliminkine bakacak oldum, ne kadar realistik bir düzen kurduklarını o zaman anladım. Cidden aynılarını sonradan kendimin ya da arkadaşlarımın maillerinde görmesem inanmazdım ama cidden de böyle fake üyelikler olabiliyor. O güne kadar dikkat etmediğimden farketmemiştim ben.
Temennim konu sahibi arkadaşın da böyle bir üyelikle karşı karşıya olması. Sevgilin suçsuz demiyorum ama suçsuz olma ihtimali var, bunu gözden kaçırma diyorum.
İnşallah bizim üyelikler gibi o teyzeler de fakedir, aksi çok tiksindirici bir durum.
burada ne hikayeler okuyordum,ne hayatlar görüyordum,paramparça olan..
aklımın ucundan kıyısından geçmeyecek şeylere şahit oldum bu gece..
kıskançlıktan dolayı bir takım paranoyalarım oluyordu ve bu beni manen çok yoruyordu,en sonunda dua etmiştim,allahım yanlış giden birşeyler varsa lütfen karşıma çıkar diye..çıkardı..kahretsin ki önsezilerim yine yanıltmadı beni..
yazın nişanlanıcaktık,bir buçuk yıllık bir ilişkiydi ve evlenebileceğimi düşündüğüm tek adamdı o..güvenmek istediğim tek adam..ailemle tanıştırmıştım,çeyizlerimi hazırlamıştım..
feysinde gezinirken birşeyler beni bu sonuca kadar getirdi..kapattığını söylediği bir hesabın kapalı olmadığını öğrendim..bu beni başka şeylere yönlendirdi..mail şifresini buldum..yurtdışından birşeyler aldığını öğrendim ki ne olduklarını bilmiyorum..iplerin koptuğu noktaysa bir jigolo sitesine üyeliğini öğrenmem oldu..profilini gördüm..midem bulandı..kadınlardan gelen mesajları görünce daha çok bulandı..üstelik üyelik yeni..ve geceleri çalışıyor..işte mi başka biriyle mi ondan bile emin olamıyorum şimdi..elim ayağım dolaştı ne yapacağımı şaşırdım.. bu sabah gelicek..ne diyeceğimi bilmiyorum..ne yapacağımı da.. sadece ölene kadar içmek ve kendimi kaybetmek istiyorum..biz onunla bir ömür paylaşıyorduk..ben bu kadarını hak etmedim..benim aklımdan acaba bir gün aldatırmıyım düşüncesi geçtiğinde bile pişmanlık duygusuyla boğulup kendime kızarken onun yaptığına bakın..
şuan hiç iyi değilim ve cümlelerimi toparlayamamış olabilirim kusuruma bakmayın nolur..sadece yazmak istedim..evde tek başıma,duvarlar üstüme üstüme geldi, sadece yazmak istedim..
oooffff sanki başıma gelmiş gibi aklım bulandı bir an ya, ağzım açık öylece bakakaldım ekrana..
Allahım daha neler duyacağız, off diyecek laf bile bulamıyorum.
bunun nasıl bir açıklaması olabilir ne söyleyebilir sana bilemiyorum off oofff..
sadece mail gelmiş olsa derdim ki siteler yolluyolar öyle mailler ama
üye olmuş!!!!!!
site kendisi üye yapacak değilya..
inşallah bir anlık merakla, hatayla üye oldum der, öyledir umarım.
gerçekten bu işe merak saldığı için değil, bunu yapacağı için değildir.
öylesi yıkım olur cidden..
burada ne hikayeler okuyordum,ne hayatlar görüyordum,paramparça olan..
aklımın ucundan kıyısından geçmeyecek şeylere şahit oldum bu gece..
kıskançlıktan dolayı bir takım paranoyalarım oluyordu ve bu beni manen çok yoruyordu,en sonunda dua etmiştim,allahım yanlış giden birşeyler varsa lütfen karşıma çıkar diye..çıkardı..kahretsin ki önsezilerim yine yanıltmadı beni..
yazın nişanlanıcaktık,bir buçuk yıllık bir ilişkiydi ve evlenebileceğimi düşündüğüm tek adamdı o..güvenmek istediğim tek adam..ailemle tanıştırmıştım,çeyizlerimi hazırlamıştım..
feysinde gezinirken birşeyler beni bu sonuca kadar getirdi..kapattığını söylediği bir hesabın kapalı olmadığını öğrendim..bu beni başka şeylere yönlendirdi..mail şifresini buldum..yurtdışından birşeyler aldığını öğrendim ki ne olduklarını bilmiyorum..iplerin koptuğu noktaysa bir jigolo sitesine üyeliğini öğrenmem oldu..profilini gördüm..midem bulandı..kadınlardan gelen mesajları görünce daha çok bulandı..üstelik üyelik yeni..ve geceleri çalışıyor..işte mi başka biriyle mi ondan bile emin olamıyorum şimdi..elim ayağım dolaştı ne yapacağımı şaşırdım.. bu sabah gelicek..ne diyeceğimi bilmiyorum..ne yapacağımı da.. sadece ölene kadar içmek ve kendimi kaybetmek istiyorum..biz onunla bir ömür paylaşıyorduk..ben bu kadarını hak etmedim..benim aklımdan acaba bir gün aldatırmıyım düşüncesi geçtiğinde bile pişmanlık duygusuyla boğulup kendime kızarken onun yaptığına bakın..
şuan hiç iyi değilim ve cümlelerimi toparlayamamış olabilirim kusuruma bakmayın nolur..sadece yazmak istedim..evde tek başıma,duvarlar üstüme üstüme geldi, sadece yazmak istedim..
kızlar mesajlarınızı tek tek okudum..keşke fevri davranıp kavga etmeden önce okusaydım..gerçekten de fake profilmiş ve gönderilen mesaj falan yokmuş..üstelik alkolün etkisi geçtikten sonra fark ettim ki girdiğim mail adresi uzun süredir kullanılmıyormuş..çok üzüldük ikimiz de..internetsiz hayat çok daha kolaymış gerçekten..
çok teşekkür ederim hepinize..tekrar tekrar okumak istemediğim için mesajı sildim..hatta konu da silinse olur zor bir iki günün ardından herşey yolunda şimdilik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?