Benim bebek küçük mü ne

hyr normal ben de ayni tribe girmistim 6 hafta deyince cok buyuk.olmasi gerekio gibi gelio insan dile.kolay 6 hafta :) ama degil daha kesesi yeni olustu halbuki bebek yeniolusmaya basladi icin rahat olsun :)

hyr normal ben de ayni tribe girmistim 6 hafta deyince cok buyuk.olmasi gerekio gibi gelio insan dile.kolay 6 hafta :) ama degil daha kesesi yeni olustu halbuki bebek yeniolusmaya basladi icin rahat olsun :)
Çok saol ya bakıyorum herkez 7 mm 9 mm den felan bahsediyor benimki henüz 4.8 mm birde bir hafta geriden geliyoruz galiba

Çok saol ya bakıyorum herkez 7 mm 9 mm den felan bahsediyor benimki henüz 4.8 mm birde bir hafta geriden geliyoruz galiba
Güldürdünüz vallahi beni :) şu kadarcıkken başladıysanız büyük küçük derdine daha bunun 8 ayı var o zaman naparsınız bilmiyorum doğrusu :)

Ya aceba gelişim geriliği felan olursa diye endişe ettim baya küçük gibi
Olsa bile şuan anlaşılmazki bence daha çok erken bu endişe için.. sonuçta geç döllenme diye bişey var bebekler 2 gün bile geriden gelse kiloları boyları değişkenlik gösterebiliyor bu aynı benim karnım küçük onun karnı büyük demekki benim bebeğim iyi gelişmiyor Demeye geliyor ancak öyle değil herşeyin mantıklı bir açıklaması var senin şuan endişeden kaçınman emin ol onun sağlığı için en önemlisi

6 hafta 1 gün crl:0.48 cm ya çokmu küçük ki
Benimki 5+6 da 0.52 cm yazıyor. Çok ufaklar daha yanıltıcı olur zaten. Hatta aynı bebiş bundan Bi kaç gün sonra başka Dr da 0,48cm . Benimde bu kafamı karıştırmıştı.ilki vajinal ölçüm ikinci karından :-) benim bebiş çekmiş mi dedim durdum :-)

Benimki 5+6 da 0.52 cm yazıyor. Çok ufaklar daha yanıltıcı olur zaten. Hatta aynı bebiş bundan Bi kaç gün sonra başka Dr da 0,48cm . Benimde bu kafamı karıştırmıştı.ilki vajinal ölçüm ikinci karından :-) benim bebiş çekmiş mi dedim durdum :-)
Çok hoşsun valla:)))

Benimde o zaman da yarım cm. Sobraki hafta bir cm olmuştu bana koskocaman olmus gibi gelmişti :D

Back
X