- 5 Aralık 2011
- 2.442
- 31
- 113
çok ferah ve güzel güle güle otrumayı nasip etsin Rabbim:)
sagol canım
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok ferah ve güzel güle güle otrumayı nasip etsin Rabbim:)
mutfağım çok güzel güle güle kullangüle güle kullan:)
kızlar 10 sene sonra evimizi aldık çok şükür buda benim beyaz mutfagım
Eki Görüntüle 769152 Eki Görüntüle 769153
Eki Görüntüle 769154 Eki Görüntüle 769155
Eki Görüntüle 769156
canım hayırlı uğurlu olsun evinizde mutlulukla huzurla sağlıkla oturun her zaman,,mutfağında çook güzel.. benim mutfağımda siyah beyaz çok seviyorum... çok ferah duruyor![]()
canım merhaba mutfağın çok hoş gerçekten bende yeni mutfak yaptırıyorumda beyaz çokistiyorum.çok güzel ve ferah duruyor.ama tereddütlüyüm kullanımı nasıl temizliği nasıl?hemen leke bırakıomu falan?
Hayırlı olsun çok güzel.Biz de ev istiyoruz.Darısı başımıza inşallah
süper olmuş.mutlu, sağlıklı, huzurlu, ailece güzel zamanlar geçirmenizi dilerim.
ayy canım çok hoşşş olmuşşş gerçekten umarım çok güzel anılar biriktirirsin güle güle kullan herzaman güzel kokular çıksın mutfağındann hiçbir zaman hasta yemeği pişirme allah ağzınızın tadını bozmasın:)
kızlar teker teker hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
reddream valla okurken duygulandım ne güzel dua etmişsin
ncakir89 canım biraz zor temizligi sürekli silinmek istiyor benim kızımda küçük eleri leke yapıyor bende dayanamayıp hergün bir bez siliyorum mecburen
kızlar 10 sene sonra evimizi aldık çok şükür buda benim beyaz mutfagım
Eki Görüntüle 769152 Eki Görüntüle 769153
Eki Görüntüle 769154 Eki Görüntüle 769155
Eki Görüntüle 769156
hayırlı sağlıklı yıllarla kullanın şişmanlayın:) şaka şaka... cok güzel bır mutfak ferah...sıze sormak ıstedıgım evye nıızın markası ve memnunıyetınız .
Çok çok güzel darısı başıma olsun inşallah :))güle güle sağlıkla oturun
çok begendim beyaz renk hem sade hemde şık bir hava katıyor nerde olursa olsun darısı olmayanların başına inş..