Benim beyin yandı artık oynamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba hanımlar. Cidden beynim yandı cidden artık sıkıldım bu erkekler ne istiyorlar bizden? 2 aydır yolunda giden bir ilişkim vardı daha doğrusu flört. Ben öğretmenim o hekim. Geçen haftaya kadar her şey güzeldi ailesine benden bahsetmiş seviyorum dedi ilgili vs. Urfa’ya tayini çıktı gitti ordan da yurtdışına gidecek şu an sınavlarla uğraşıyor. Ama yolunda gitmeyen şeyler var 4 gündür bana soğuk davranıyor neden diye sordum şu an senden bin km ötedeyim ve burdan yurtdışına gideceğim, seni çok seviyorum ama sonunda üzüleceksin biliyorum dedi. Ben de banada gel diyebilirsin dedim biraz anlaşır gibi olduk sonra yine aynı. Bir sınav için İstanbul’a geldi zamanının olmadığını söyledi görüşmek için Urfa’ya geldiğinde görüşürüz dedi az önce instagramdan arkadaşları ile görüşmüş fotoğraf paylaşmış. Ben nerde hata yapıyorum? Ne yapmalıyım? Ona ders vermek istiyorum. Bir balık olarak göz yaşım pıt o da balık ama biraz pislik olanından bence
Arkadaşlarıyla görüşmek yerine seninle görüşebilirdi. Garip bir çocuk diyeceğim ama ilişkiniz flört ciddi değilsiniz. Ben burdan öyle anladım kendini çok kaptırma yazma bırak kaçan kovalanır sen biraz kaçmayı dene peşinden gelirse senindir gelmezse geçmiş olsun.

Adamın önünde yepyeni sayfalar var duruyor yazılacak.
Belirsiz bir süreç var. Gidecek belki hostelde kalacak belki oradan Avrupa turu yapacak sırtında çantası.
Sizi neden yük etsin?
Ksldi ki 2 ayda ne zaman gördün ne zaman tanıdın, tayini çıkmış gitmiş yerleşmiş. Yani sen sabitken onun hayatında birsuru değişken var.
Diğer bir husus nadil tanımadığın bir adam için tüm düzenini bozabiliyorsun?
Yani adamın geleceği parlak olabilir ki bu seni cezbetmis bence, ne yaşadın da hemen bu.evet O. Evet evet evet.
Hemen çağırdın evlenelim vb hayaller pesindesin.
Hemen hazır olma her şeye.
Bırak karşındaki seni ikna etsin. Cepte olma

Yurtdışına gidicem kafası gelmiş işte , seni götürüp kendime yük mü edicem diye düşünüyor . Şu an yurtdışına gidebilenlerin anlamsız bi totoları kalkıyor . Hele erkekler birini götürüp hayatını kurtarıcam bana minnet duyacak kafasında.

Ya gidince daldan dala atlayıp hayatı yaşamak istiyor ondan size yol verdi ya da siz beni de götür deyince bu beni kullanıyor kafasına girdi. İki türlü de yol verin siz ayrılın gitsin olmaz . Sizi de sevmiyor haberiniz olsun .

Yanyana iken sevdiğini söyleyen uzaktan da deneyebilir değil mi illa araya mesafe girdi diye ayrılık düşünmez. Ya da şunu diyebilir zamana bırakıp görelim diye de düşünebilir. Ya sen hemcinsim olarak anlamaya çalışır mısın beni acı çekiyorum şurda :KK43:
İki aylık ilişkide hatta ilişki bile değil flörtte acı çekiyorsanız uzattıkça iyice dram olursunuz. Temeli derin olmayan ilişki sanmam ki ülkeler arası yürüsün adam da bi yerde haklı yeni ülke yeni yaşam kurarken niye eskiye bağlasın kafasını. Sen de gel dese nasıl cesaret edeceksiniz düzgün tanımadığınız adamla yapayalnız bir ülkede

Flört böyle durumlar için var. Her flörte hemen bağlanıp ülke değiştirmeyi düşünecek olursak ohoo... İnsan tabii üzülebilir ama acı çekecek bir durum da yok. Ülke değiştirecekmiş iki aylık bir flörtten vazgeçilebilir bu süreçte yuh derim belki ama o kadar da yargılamam 🤔

Adam 2 ay tanıdığı birine sadece bir tane olan ömrünü adamadıgı için acilen ders verilmeli….. ne münasebet derhal yüzüğü takmalıydı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X