Benim beyin yandı artık oynamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam açıkça söylemiş bence uzaktan olmaz diye size kirmamaya çalışarak. Gerçekten sevseydi mesafenin bir önemi olmazdı ki, zaten sizi de yanına çağırırdı

Merhaba hanımlar. Cidden beynim yandı cidden artık sıkıldım bu erkekler ne istiyorlar bizden? 2 aydır yolunda giden bir ilişkim vardı daha doğrusu flört. Ben öğretmenim o hekim. Geçen haftaya kadar her şey güzeldi ailesine benden bahsetmiş seviyorum dedi ilgili vs. Urfa’ya tayini çıktı gitti ordan da yurtdışına gidecek şu an sınavlarla uğraşıyor. Ama yolunda gitmeyen şeyler var 4 gündür bana soğuk davranıyor neden diye sordum şu an senden bin km ötedeyim ve burdan yurtdışına gideceğim, seni çok seviyorum ama sonunda üzüleceksin biliyorum dedi. Ben de banada gel diyebilirsin dedim biraz anlaşır gibi olduk sonra yine aynı. Bir sınav için İstanbul’a geldi zamanının olmadığını söyledi görüşmek için Urfa’ya geldiğinde görüşürüz dedi az önce instagramdan arkadaşları ile görüşmüş fotoğraf paylaşmış. Ben nerde hata yapıyorum? Ne yapmalıyım? Ona ders vermek istiyorum. Bir balık olarak göz yaşım pıt o da balık ama biraz pislik olanından bence
Ona ne için ders vermek istiyorsunuz onu anlam? :) herkes herkese niye ders veriyor ya🙄 olmayan şeyleri zorlamayın yeter.

Merhaba hanımlar. Cidden beynim yandı cidden artık sıkıldım bu erkekler ne istiyorlar bizden? 2 aydır yolunda giden bir ilişkim vardı daha doğrusu flört. Ben öğretmenim o hekim. Geçen haftaya kadar her şey güzeldi ailesine benden bahsetmiş seviyorum dedi ilgili vs. Urfa’ya tayini çıktı gitti ordan da yurtdışına gidecek şu an sınavlarla uğraşıyor. Ama yolunda gitmeyen şeyler var 4 gündür bana soğuk davranıyor neden diye sordum şu an senden bin km ötedeyim ve burdan yurtdışına gideceğim, seni çok seviyorum ama sonunda üzüleceksin biliyorum dedi. Ben de banada gel diyebilirsin dedim biraz anlaşır gibi olduk sonra yine aynı. Bir sınav için İstanbul’a geldi zamanının olmadığını söyledi görüşmek için Urfa’ya geldiğinde görüşürüz dedi az önce instagramdan arkadaşları ile görüşmüş fotoğraf paylaşmış. Ben nerde hata yapıyorum? Ne yapmalıyım? Ona ders vermek istiyorum. Bir balık olarak göz yaşım pıt o da balık ama biraz pislik olanından bence
Aynısını ben de yaşadım şu son 1 haftadır. Her şey yolunda giderken birden bu erkeklere bir şey oluyor ben de anlamıyorum. İş ciddileşiyor, sorumluluk artıyor, baskı altına giriyorum gibi hissediyorlar galiba ve kaçıyorlar. 1 haftadır kendimi yedim durdum o da yazmadı ben de yazmadım. Nerede hata yapıyorum diye soruyorum kendime ama şundan eminim mücadele etmek isteyen erkek ediyor. Değil bin km yüzbin km girse araya isteyen adam bir şekilde mücadele edip çaba gösteriyor. Hayatınızdaki beyfendi kısaca başka yaşamlarımız olacak ve ben başka başka insanlar tanıyabilirim bu ihtimal varken sadece sana bağlı kalmak istemiyorum demiş. Benimki de aynısını ima etmiş bugün anladım. Umursamamaya çalışıp yokmuş gibi davranmak en doğrusu. Biz kendimize değer vermedikçe tepemize çıkıyorlar.

İlla ders vermek istiyorsanız, bundan sonra siz soğuk ve umursamaz davranın. Israrcı olursa da ayrılın. Zaten ilişki öyle ya da böyle biticek. Adam kafasında bitirmiş gibi ama böyle davranırsanız onun kafasında da yer edebilir

Hiç bir şey yapmadan yoluna bakacaksın. Adam kibarca ayrılalım demiş sen hala bana da gel demişsin.

İki ay zaman kaybı değil erken görmüşsün birşeyleri adam da gayet açık açık ben yurt dışına gidiyorum orda her çiçekten bal alicam burda seni oyalamak bana yakışmaz demiş en azından durust

Sorun sizde bence , 2 aydır daha sevgililik bile denmeyecek ilişkide biri size senden aileme bahsettim ayağı yapıyorsa kaçacaksınız zaten çocuk değilsiniz. Bu ciddi düşünüyorum ayağı yapan erkekler sırf cinsellik yaşamak için hala bunu kullanıyor hikaye hepsi

Bana adam pislik gelmedi.
2 aylik ilişki için size nasil benim peşimden yurtdisina gel desin ve bunun sorumlulugunu alsin belki mutsuz olacak, zorlanacaksiniz? Gel deyince gidiliyor mu? Nasil gideceksiniz mesela düsündünüz mü?

Herkeste ulkeler arasi ilişki yurutemez, yurutmek istemez iliskide yeni zaten hani yillarin iliskisi değil.
hepsine eyvallah da
ailesine neden bahsediyor o zaman?

ya da durum şöyle mi bu doktor arkadaş liseden beri her ilişkisin ailesine x diye bir kızla tanıştım çıkıyoruz düzeyinde bahseden birisi de konu sahibi "annecim müstakbel gelin adayımızla tanıştım bugün" demişçesine mi anlıyor?

bizim zamanımızda aileye bahsedilmezdi ilişkilerden -ciddi de olunsa çoook ciddiye binene kadar biz konuşmazdık
şimdi yeni nesil farklı bilemiyorum o yüzden...

ha bir konu sahibi:

benim bölümümden pek kimse ülkede kalmaz (eskiden hiç kimse kalmazdı şimdi okullar ayağa düştü tabi) genelde tüm mezunlarımız y.dışında (ben de öyleydim)
açıkçası o zamanlar kimse öğretmen filan kızla çıkmazdı, çünkü y.dışına gidecek, eee öğretmen kızların gitmesi zor :D
burada muayenehanesi olan diş hekimiyle filan da çıkmazlardı onun da denkliği filan çok zor oluyordu

yani şu anda kafalar ne durumdadır bölüm bazlı trendler olarak bilmiyirum ama bizde böyleydi

hepsine eyvallah da
ailesine neden bahsediyor o zaman?

ya da durum şöyle mi bu doktor arkadaş liseden beri her ilişkisin ailesine x diye bir kızla tanıştım çıkıyoruz düzeyinde bahseden birisi de konu sahibi "annecim müstakbel gelin adayımızla tanıştım bugün" demişçesine mi anlıyor?

30 yaşimayim benim lisedeyken butun flört, sevgili ailem bilirdi hatta biraz uzun sürse babannemin bile espri konularina düşerdi, ciddiyetle alakasi yok.
Adamin ailesine bahsetmesi "düğün hazirliklari yapin gelin geliyor" demek degildir illa şu yılda bari artik ama kadinlar daha eski zamana göre düşünüyor hala demek. Forumda gördüğüm konu açanlarin çoğu ciddiyet belirtisi diye bunu yaziyor.

Madem bu adam yurt disina gidecekti (ve bunu umarim yeni planlamamisti), neden sizinle iliski kurmaya calismis? Bence yasiniz burada yazdigi gibi 29 ise, adam da o kadar vardir ve gayet, iki aylik bir birliktelikte olsa, ciddiye alinacak bir durum. Sonucta 20 yasinda degilsiniz, hayat kuracak yastasiniz. Ben adami hakksiz buldum. Ciddiyetsiz biri. En azindan uzun vadeli bir sey olmayacagini belli etmesi gerekirdi. Sizde ona göre degerlendirirdiniz. Üzülmeyin derim. Hic ders vermeye falanda ugrasmayin, deymez. Karaktersiz biri gibi görünüyor bence.

Zaten günümüzün sorunlarindan biri, "yok daha bir aylik bir sey, yok iki aylik bir sey" dedigi icin insanlar, ciddi iliskiler zor kuruluyor. Cok üzücü bir sey. Ben hic sevmiyorum bu tutumu. Her sey hemen tüketiliyor. Degersizlesiyor. Tabi iki kisi anlisir, biz böyle bir iliski kuracagiz der, o zaman bir sey demem tabi. Kimseyi ilgilendirmez, ama bu durumda farkli bence.

Son düzenleme:
Yanyana iken sevdiğini söyleyen uzaktan da deneyebilir değil mi illa araya mesafe girdi diye ayrılık düşünmez. Ya da şunu diyebilir zamana bırakıp görelim diye de düşünebilir. Ya sen hemcinsim olarak anlamaya çalışır mısın beni acı çekiyorum şurda :KK43:
Bence boş yere acı çekme, yurt dışına umarım ve muhtemelen gidemez ama giderse aklina bile gelmezsiniz hayat bambaşka kadinlar rahat adam hekim, ileriyi düşününce sizi istememesi normal.
Ve bunu kibarca iletmiş, bence hekimle olmaz zaten

IMG_0145.webp
IMG_0144.webp
IMG_0143.webp

Sizin üslup bana bunları hatırlattı. 😅

Adam pislik değil, kariyer peşinde haklı olarak. 2 aydır doğru dürüst tanımadığı biri için kendinden ödünler vermesi beklentisindesiniz. Yani adam sınav sonrası arkadaşlarıyla oturup bir çay kahve içmiş olabilir, bunda ne var? Siz 5 dakikalık mesafedeydiniz de davet mi etmedi? Belki ondan sonra geri döndü ya da kalacağı yere geçti veya arkadaşlarıyla gezindi. Daha 2 ayda fazla beklenti içindesiniz. Çoğu erkek kadınlar kadar duygusal bakmıyor birçok şeye. Bence açıkça ve kibarca uzak mesafe ilişkisi istemediğini, bu koşullarda herkesin kendi yoluna bakması gerektiğini söylemiş. Diretmek ise sizi üzer.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X