- 24 Nisan 2015
- 6.959
- 7.144
- 398
yok onu demez yaaO zamanda bebisi kiskancak işte onnla ilgileniyordu sürekli bni hiç gormuyosun dicek![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok onu demez yaaO zamanda bebisi kiskancak işte onnla ilgileniyordu sürekli bni hiç gormuyosun dicek![]()
Ayy kiyamam cok tatlisiniz yaAkşam işten geldi bana diyoki sen bana niye yazmiyosun whatsupptan ?ya diyorum ne yaziyim yazicak biseyim yokki bütün gün evdeyim farklı bisey yapmiyormki hep bildiğin şeyler. Gece yatıyoruz gelmiş bana sariliyo tamam bnde yardım edicem bndan snra sana falan dedi.bnde uyku sersemi sayikliyo heralde falan sandm.sabah kalktım kahvaltı hazirliyorm kalkmış bana yardım ediyo.normalde elini sürmez
![]()
Ayy kiyamam cok tatlisiniz yamasallah degerini bil guzelim,tamam sana simdi biraz abartili geliyo ama ya hic olmasaydi?sukret haline allah mutlugunuzu bozmasin canim
![]()
3.5 yaşındaki çocuk hala evde mi? Onun gündüzleri kreşte olması lazım ki. Hem evi toplamaya zaman kalır hem eşinizle ilgilenmeye de. Kendinize de vakit kalır.
Evde sadece annesiyle duran çocuk için nasıl bir sosyal ortam kurabilir? Eski dönem düşünüyorsunuz. Artık çocuklar 2.5 yaşından itibaren okul öncesi eğitime başlatılıyor. 'Küçücük çocuk' değil yani. Lak diye 6 yaşında anaokuluna bırakılan çocukları 'sudan çıkmış balık' tabirine benzetiyorum.Hala derken?? Ayol küçücük çocuk, anne de çalışmıyormuş. Ne gerek var annesi ona sosyal bir ortam da kurduktan sonra? İlerde bi başlayacak, nasipse yıllarca gündüzlerini okulda geçirecek zaten
Evde sadece annesiyle duran çocuk için nasıl bir sosyal ortam kurabilir? Eski dönem düşünüyorsunuz. Artık çocuklar 2.5 yaşından itibaren okul öncesi eğitime başlatılıyor. 'Küçücük çocuk' değil yani. Lak diye 6 yaşında anaokuluna bırakılan çocukları 'sudan çıkmış balık' tabirine benzetiyorum.
Ama bunu sizin gibi yapan çok nadir ki :) Sizin yaptığınız gibi olsa 5 kreş, 6 anaokul, 7 ilkokul derim ama benim dediğim hiçbir şeye vakti olmayan yetişemeyen anneler için. Keşke her anne böyle olsa da hem eğitip hem beraber vakit geçirse. Maalesef örneği çok az. Genelde eline bir oyuncak veriliyor, anne kendi halinde takılıp ev işi yapıyor bu da çocuk büyütmek oluyor. Ben de diyorum madem bu çocuk böyle büyüyecek evde, 2.5 yaşlarında oyun gruplarına başlasın.:) eski dönem yeni dönem diye birşey yok tatlım. Bir anne çocuğuna pekala güzel bir sosyal ortam kurabilir. Ben yapıyorum bunu. Hergün bahçede onun yaşıtlarıyla en az 2 saat oynamasını sağlıyorum. Birlikte oynamaktan keyif aldığı arkadaşlarıyla haftada 3 gün biraraya geliyorlar öğleden sonraları, o gün annelerle biz onların sevdiği etkinlikler yaptırıyoruz onlara( boyama, oyun hamuru, yap-boz, bunlar ve oyuncaklı bedensel ve zihinsel gelişim destekleyici aktiviteler) 1 gün babamızla birlikte yürüyüş yapıyoruz bitkileri ağaçları meyveleri( o gün yürüdüğümüz yerde karşımıza çıkanları) tanıyoruz, 1 gün birlikte alışverişe gidiyoruz, kalan iki günün birinde bana mutfakta yardım ediyor, diğerinde de temizlikte. Tabi sabah ya da öğleden sonraları bahçede arkadaşlarıyla oynama olayı hergün var. Yapınca oluyor yani hayatım. Bunun eski dönemi yeni dönemi yok. Çocuğu her dönem anne-baba yetiştirir, her anne baba kendi doğrularıyla yetiştirir . Çocuk eğitiminde evrensel bir düzen olmaz.
Konu sahibi arkadaşım çok özür dilerim.
Bunu belirtseniz ona göre yorum yapardım :) 4.5 yaş da iyidir daha kolay uyum sağlar ilkokula. Ben hoppadanak 6 yaşında eğitime başlanmasını doğru bulmam en geç 5 yaşında başlanmalı diye düşünürüm.Okula gidicek tabi seneye dusunuyoruz cnku bn çalışıyodum anneannesiyle kalıyordu canakkalede. Hiç beraber vakit geciremedik.biseyleri paylasamadik.şuan iletisim kurmaya çalışıyoruz.önünde uzun bir okul hayatı olucak zaten bizimle vakit gecirsin biraz![]()
:) eski dönem yeni dönem diye birşey yok tatlım. Bir anne çocuğuna pekala güzel bir sosyal ortam kurabilir. Ben yapıyorum bunu. Hergün bahçede onun yaşıtlarıyla en az 2 saat oynamasını sağlıyorum. Birlikte oynamaktan keyif aldığı arkadaşlarıyla haftada 3 gün biraraya geliyorlar öğleden sonraları, o gün annelerle biz onların sevdiği etkinlikler yaptırıyoruz onlara( boyama, oyun hamuru, yap-boz, bunlar ve oyuncaklı bedensel ve zihinsel gelişim destekleyici aktiviteler) 1 gün babamızla birlikte yürüyüş yapıyoruz bitkileri ağaçları meyveleri( o gün yürüdüğümüz yerde karşımıza çıkanları) tanıyoruz, 1 gün birlikte alışverişe gidiyoruz, kalan iki günün birinde bana mutfakta yardım ediyor, diğerinde de temizlikte. Tabi sabah ya da öğleden sonraları bahçede arkadaşlarıyla oynama olayı hergün var. Yapınca oluyor yani hayatım. Bunun eski dönemi yeni dönemi yok. Çocuğu her dönem anne-baba yetiştirir, her anne baba kendi doğrularıyla yetiştirir . Çocuk eğitiminde evrensel bir düzen olmaz.
Konu sahibi arkadaşım çok özür dilerim.
Buyuk dert Allah kolayligini versin ins
nazar değsin diye yazıyorsun bence. dile getirme haline şükret. maşallah hep böyle ilgi istesin.
Niye insan kendine nazar etsin ki
canım sen nazar değsin mi istiyorsunEşim beni çok seviyor öyle ickisi kumarı disar hayatida yok.sürekli benle ve oğlumuz(3 bucuk yasinda) var bitane afacan onnla.ama eşim bazen sevmeyi abartiyor.sürekli onnla ilgileniyim istiyor.ilgilenmeyince surat asiyor.e ufaklikta hep onnla ilgilenmemi istiyor.cook yaramaz.bi yandan ev almış başını gitmiş zaten.ev demeye bin şahit ister.ne yapicagimi şaşırdım
canım sen nazar değsin mi istiyorsun
anlatma ööyle:))
maşallah:))Maşallah deyin![]()