benim bir derdim var :(

genelllikle ben birşey ssöylemiyorum kayınvalideme kırılır diye eşim söylüyor ama bazen gerçekten benimle inatlaştığını hissedince ben görmezlikten geliyorum dayanamıyorum bazen. dediğinizi eşimle konuşacağım ama ayrı ev olmaz sanırım.
Bekarken anne oğul kalmaya alışmışlar
Ondan senin eşine daha düşkün, diğer evlatlarından

Ben evliliğimi ertelemiş biriyim
Yine olsun yine ertelerim
Hemde aynı ev değil aynı bina sebebiyle ( sülalece bir bina, tek ailesi değildi )
Bize de altın tepsilerle sunulmadı hayat
3 yıl daha çalışıp kazandık başka bir yerde ev tutabilince evlendik çok şükür, Allah olmayana da versin
bizimki maddiyat sebebi ile değil annesinin kimsesi yok ve hasta. tek başına kalamıyor haftanın 3-4 günü hastanelere taşıyoruz sürekli ilaçlar serumlar... o açıdan şikayetçi değilim kendi annem olursa da bırakmazdım asla.. iyiki de eşimle evlendim. ama bu diğer sorunlar olduğu gerçeğini değiştirmiyor. hasta diye evimize aldık bana kuma olmaya kalkıyor herşeye karışıyor.. salon takımını seçerken bile yeni gelin gibi ortalarda gezdi en son ben postayı koydum ikisine de rest çektim sonradan kendilerine geldiler.. ilk evlendiğime göre durum çok daha iyi şimdi biraz kendini geri çekmeyi herşeye karışmamayı öğrendi. ama yine de sıkıntılar var. normalde şikayet etmem ama bu konuyu ve yaşadıklarımıtıpatıp görünce içimi dökmek istedim yoksa herkesin tercihi kendine..

bizimki maddiyat sebebi ile değil annesinin kimsesi yok ve hasta. tek başına kalamıyor haftanın 3-4 günü hastanelere taşıyoruz sürekli ilaçlar serumlar... o açıdan şikayetçi değilim kendi annem olursa da bırakmazdım asla.. iyiki de eşimle evlendim. ama bu diğer sorunlar olduğu gerçeğini değiştirmiyor. hasta diye evimize aldık bana kuma olmaya kalkıyor herşeye karışıyor.. salon takımını seçerken bile yeni gelin gibi ortalarda gezdi en son ben postayı koydum ikisine de rest çektim sonradan kendilerine geldiler.. ilk evlendiğime göre durum çok daha iyi şimdi biraz kendini geri çekmeyi herşeye karışmamayı öğrendi. ama yine de sıkıntılar var. normalde şikayet etmem ama bu konuyu ve yaşadıklarımıtıpatıp görünce içimi dökmek istedim yoksa herkesin tercihi kendine..
elbette zaten birlikte kalmayıkabul etmemdeki sebep bu diğer evlatlarına da gider bende de kalır düşüncesi benim annem gözümün önüne geldiği için kabul ettim benimde annem var ve başımın tacı.

Hastalık söz konusuysa tabi ki her evlat her gelin her damat bakmalı
Ama bence bunun içinde yatalak değilse aynı evde kalma mecburiyeti yok
Ben lat kat üst kat gibi yakın bi yer düşünürdüm herhalde, kendi ailem içinde eşimin ailesi içinde benzer bi yalnızlık ya da hastalık durumunda
Evet herkesin tercihi kendine

Evlat ayrımı yapmış, çok ayıp
evet gerçekten yapıyor hala yapıyor ve tüm çocukları da söylüyor zaten.
eşimle biz tartıştığımız da hemen bana gardını alıyor. tüm konuşmalarımıza karışıyor biz eşimle onun bilmesi gerekmeyen birşey konuşsak bile hemen pür dikkat kesilir falan böyle enteresan bir durum gerçi saygı çerçevesi içinde elimden geldiğince kırmamaya çalışıyorum ama bir gün böyle patlamaktan korkuyorum.

evet gerçekten yapıyor hala yapıyor ve tüm çocukları da söylüyor zaten.
eşimle biz tartıştığımız da hemen bana gardını alıyor. tüm konuşmalarımıza karışıyor biz eşimle onun bilmesi gerekmeyen birşey konuşsak bile hemen pür dikkat kesilir falan böyle enteresan bir durum gerçi saygı çerçevesi içinde elimden geldiğince kırmamaya çalışıyorum ama bir gün böyle patlamaktan korkuyorum.
Yaşını bu kadar beklemiyordum
82 yaşında her uzvu acayip süper, kulaklarda iyi demek
Allah kolaylık versin

bence bıraz sabredın derım allah bılr ölümü tabıkı ama 82 yasndayms zaten ıdare edın bıraz. hem zaten kocanda senn ustune gtmıyoms sanırım anlıyomus ee o zaman bırazcık sabır gerek ılerde ne bızım ne durumda olacagmz bellımı

bence bıraz sabredın derım allah bılr ölümü tabıkı ama 82 yasndayms zaten ıdare edın bıraz. hem zaten kocanda senn ustune gtmıyoms sanırım anlıyomus ee o zaman bırazcık sabır gerek ılerde ne bızım ne durumda olacagmz bellımı
vallahi maşallahı var hiç bir sorunu hastalığı yok sadece elleri titriyor onun dışında çok fazla dinç.

evet onu da düşünüyorum ama azıcık bana karşı ılımlı olsun ya fazla bişey istemiyorum ki. bazen şevkatle sarılasım geliyor ama böyle sinsi geldimi de tam tersini yapasım geliyor.

evet onu da düşünüyorum ama azıcık bana karşı ılımlı olsun ya fazla bişey istemiyorum ki. bazen şevkatle sarılasım geliyor ama böyle sinsi geldimi de tam tersini yapasım geliyor.

haklı olablrsınz ınsan bazen hcbıseyı cekemıyo kocasını bıle ama ınsan bellı bı yastan snra cocuklarmıs oyle dusunn sabredın bence hem ınatlasp terslesrsenz belkı evınızın huzurunada yansır degmez o yuzden. bu sekıldekocanzn sızesevgısı sygısı artar bnce bn olsam ıdare ederdım

haklı olablrsınz ınsan bazen hcbıseyı cekemıyo kocasını bıle ama ınsan bellı bı yastan snra cocuklarmıs oyle dusunn sabredın bence hem ınatlasp terslesrsenz belkı evınızın huzurunada yansır degmez o yuzden. bu sekıldekocanzn sızesevgısı sygısı artar bnce bn olsam ıdare ederdım
bazen dayanamıyorum dayandığım kadarıyla bunlar oluyor. ben özgür ruhlu biriyim böyle kısıtlanmak hoşuma gitmiyor galiba

Keske yazsaydin ilk mesajda sorunu, daha yardimci olurduk.
Tek tek sayfalari takip edicek degilim derdini bulmak icin.

Kirmizi gecelik giy diyorum.
Bye

Back
X