benim bir derdim var :(

BilgehanPalabiyik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2016
73
23
3
düşünce ve fikirlerinizle yardımcı olabilir misiniz? eşimle biz evlenme kararı aldık bu sıra da eşim ve annesi başka bir evde kalıyordu. ben o evde kalmak istemediğimi başka bir evde oturmak istediğimi söyledim. ev tuttuk tabi diğer evden bir çok şeyi getirmedik ben kullanmayacağımı belirttim. sonra yeni evimizi düzenini kurduk. sonra birden bire kayınvalidemin hoşlanmadığımı bildiği şeyleri yaptığını fark ettim neden yapıyorsun anne alan soruyorum aman işte ne bileyim gibi detaylar. en basiti ben odalarımda sigara içilmesini istemiyorum gezerek sigara içiyor en basit örnek, sigara küllerinin lavaboya ya da çay tabağı bardak içine atılmasından hoşlanmıyorum küllük icat edilmiş saonuçta. bunun gibi şeyler. sonra eşimde bunları fark ediyor tabi e annesiyle konuşıuyor neden yapıyorsun yapma sen yemeğini ye otur keyfine bak kızın işine niye karışıyorsun diye.misafir geldiğinde ayrı bir heyecan yerinde duramaz bişeyleri benim yapmamı beklemez kendi yapmaya kalkar otur deriz oturmaz biri bişe ister benden önce kalkar anne otur ben getiririm derim. ee eşime çok düşkün olduğundan bazen hala eşimin evlendiğini kabullenemediğini düşünüyorum.

Son düzenleme:
ben ki kocamla bir yıl önce evlenerek ve bu durumu yaşayacağımı bilmeden kayınvalidemle oturmaya başladım.
fakat inat ve sinsiliği beni benden alıyor.

ya aslında ben mimari dekorasyon alanına düşkünümdür ve düzeni şıklığı severim evde ve hoşlanmadığım her ne varsa hepsi kaynanamda var. koltukların üzerine örtü örtmeler ( ben istemiyorum sevmiyorum dediğim halde), benim attığım şeyleri geri almalar (yazıktır diye) ya bunun gibi birçok şey.

Evden cikin
Kocaniz ne diyor
Kocası diyordur ki durumumuz yok ayrı eve çıkamayız
Konu sahibi çalışmak isteyince de olmaz ben evin reisiyim izin vermem diyordur
İşte bir eve 2 sultan olmayınca da ikisi evde evde birbirini yiyorlardır
Ben birgün kaynana olursam evime gelin almam, herkes kendi evine derim.

ya aslında ben mimari dekorasyon alanına düşkünümdür ve düzeni şıklığı severim evde ve hoşlanmadığım her ne varsa hepsi kaynanamda var. koltukların üzerine örtü örtmeler ( ben istemiyorum sevmiyorum dediğim halde), benim attığım şeyleri geri almalar (yazıktır diye) ya bunun gibi birçok şey.
Orası onun evi
O nasıl seviyorsa öyle olmalı
Sen kendi evine geçince örtüsüz kullanırsın koltuğunu

he birde en büyük sorun şu ki kaynanamın 3 erkek 4 kız çocuğu olmasına rağmen kocamdan başkasıyla oturmuyor. yahu kocama bebekmiş gibi davranıyor benim yapmam gereken şeylere hemen atlıyor. benim yapmadığım şeyi yapıyor. eşimin hakkını yiyemem annesi böyle davranınca hemen tepkisini görteriyor karışma sen diyor

Back
X