benim bir derdim var :(

Kocası diyordur ki durumumuz yok ayrı eve çıkamayız
Konu sahibi çalışmak isteyince de olmaz ben evin reisiyim izin vermem diyordur
İşte bir eve 2 sultan olmayınca da ikisi evde evde birbirini yiyorlardır
Ben birgün kaynana olursam evime gelin almam, herkes kendi evine derim.
Aynen
Bastan kabul edilirse sonradan cozum olmaz

hayır orası benim evim herşeyiyle benim emeğim var herşeyine kadar ben yaptım orayı o sadece bizim yanımızda oturuyor.
Kocana de ki; ananı da al git burdan. Bence böylelikle çözülür problem. Ya da kv ye karışma bu evin hanımı benim de?

he birde en büyük sorun şu ki kaynanamın 3 erkek 4 kız çocuğu olmasına rağmen kocamdan başkasıyla oturmuyor. yahu kocama bebekmiş gibi davranıyor benim yapmam gereken şeylere hemen atlıyor. benim yapmadığım şeyi yapıyor. eşimin hakkını yiyemem annesi böyle davranınca hemen tepkisini görteriyor karışma sen diyor
Eşin çözmeli
Anne hepimizde dönüşümlü kal ya da sana birlikte bi ev tutalım demeli

yoo kocam öyle şeyler demez. emek verdiğimi biliyor. ayrıca kaynanam güya her çocuğunda kalacaktı. ayrıca karısı mı kocasını yolcu eder anası mı? ya da karısı mı kocası karısından birşey istediğinde getirir anası mı

yoo kocam öyle şeyler demez. emek verdiğimi biliyor. ayrıca kaynanam güya her çocuğunda kalacaktı. ayrıca karısı mı kocasını yolcu eder anası mı? ya da karısı mı kocası karısından birşey istediğinde getirir anası mı
Bilmem uzun yola mı gidiyo ne yolcu etmesi

hayır tabii ki kimden aldığını bilmiyorum kaynanam getirmiş. koltuk örtüsü sevmiyorum ben neden alayım?
O evin herşeyi benim emeğimle oldu dedin ya
Bende o yüzden örtüyü de sen aldın diye düşündüm
Bence onca kardeş toplanıp annesine bi ev tutsun. Birlik yaşandıkça daha çok yüz göz olursunuz

ya aslında ben mimari dekorasyon alanına düşkünümdür ve düzeni şıklığı severim evde ve hoşlanmadığım her ne varsa hepsi kaynanamda var. koltukların üzerine örtü örtmeler ( ben istemiyorum sevmiyorum dediğim halde), benim attığım şeyleri geri almalar (yazıktır diye) ya bunun gibi birçok şey.

Kardesim o zaman kabul etmeyecektin basta kadinin evine yerlesmeyi, madem Mimari Dekorasyona duskunsun kendi evine cikacaktin kendi evinide istedigin gibi doseyecektin. Kadin evine gelip yerlesmissin herhaldeki senin icin kirk yillik dantellerini ortulerini kaldirmaz.
Kendi evine cik cikana kadarda kadinin evinin duzenine karisma. Bana kalirsa ev duzeninde cok kv ve kocanin iliskisini dert etmen lazim kadin resmen seni rakip goruyormus bana cok carpik geliyor kocanin annesiyle ayni evde kalmak adamda kimlik bunalimi olur bir kere..

O evin herşeyi benim emeğimle oldu dedin ya
Bende o yüzden örtüyü de sen aldın diye düşündüm
Bence onca kardeş toplanıp annesine bi ev tutsun. Birlik yaşandıkça daha çok yüz göz olursunuz
annesinin tek kalmasını hiç bir evladı istemez ki.. zaten ev tutulsa bile gitmiyor. gitse de hemen geri gelir. kızına gidiyor iki gün sonra gei geliyor.

Back
X