- 15 Mart 2016
- 384
- 315
- 23
- 38
- Konu Sahibi BilgehanPalabiyik
görmemezlikten gell kudursun 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AynenKocası diyordur ki durumumuz yok ayrı eve çıkamayız
Konu sahibi çalışmak isteyince de olmaz ben evin reisiyim izin vermem diyordur
İşte bir eve 2 sultan olmayınca da ikisi evde evde birbirini yiyorlardır
Ben birgün kaynana olursam evime gelin almam, herkes kendi evine derim.
Kocana de ki; ananı da al git burdan. Bence böylelikle çözülür problem. Ya da kv ye karışma bu evin hanımı benim de?hayır orası benim evim herşeyiyle benim emeğim var herşeyine kadar ben yaptım orayı o sadece bizim yanımızda oturuyor.
Eşin çözmelihe birde en büyük sorun şu ki kaynanamın 3 erkek 4 kız çocuğu olmasına rağmen kocamdan başkasıyla oturmuyor. yahu kocama bebekmiş gibi davranıyor benim yapmam gereken şeylere hemen atlıyor. benim yapmadığım şeyi yapıyor. eşimin hakkını yiyemem annesi böyle davranınca hemen tepkisini görteriyor karışma sen diyor
Koltuk örtüsünü de sen aldın o zaman ?hayır orası benim evim herşeyiyle benim emeğim var herşeyine kadar ben yaptım orayı o sadece bizim yanımızda oturuyor.
Bilmem uzun yola mı gidiyo ne yolcu etmesiyoo kocam öyle şeyler demez. emek verdiğimi biliyor. ayrıca kaynanam güya her çocuğunda kalacaktı. ayrıca karısı mı kocasını yolcu eder anası mı? ya da karısı mı kocası karısından birşey istediğinde getirir anası mı
bizde anası getirir gelin otururyoo kocam öyle şeyler demez. emek verdiğimi biliyor. ayrıca kaynanam güya her çocuğunda kalacaktı. ayrıca karısı mı kocasını yolcu eder anası mı? ya da karısı mı kocası karısından birşey istediğinde getirir anası mı
orası benim evim. onun hiçbir emeği yok. evi de kocamla ben tuttum eşyaları da ben aldım.Orası onun evi..
O evin herşeyi benim emeğimle oldu dedin yahayır tabii ki kimden aldığını bilmiyorum kaynanam getirmiş. koltuk örtüsü sevmiyorum ben neden alayım?
bazen yapmıyor değilim kuduruyorda zaten ama her zaman yapamıyorum :)görmemezlikten gell kudursun![]()
sadece oğlunu seviyor diye kalmaz bence sizide seviyordur.....bazen yapmıyor değilim kuduruyorda zaten ama her zaman yapamıyorum :)
ya aslında ben mimari dekorasyon alanına düşkünümdür ve düzeni şıklığı severim evde ve hoşlanmadığım her ne varsa hepsi kaynanamda var. koltukların üzerine örtü örtmeler ( ben istemiyorum sevmiyorum dediğim halde), benim attığım şeyleri geri almalar (yazıktır diye) ya bunun gibi birçok şey.
annesinin tek kalmasını hiç bir evladı istemez ki.. zaten ev tutulsa bile gitmiyor. gitse de hemen geri gelir. kızına gidiyor iki gün sonra gei geliyor.O evin herşeyi benim emeğimle oldu dedin ya
Bende o yüzden örtüyü de sen aldın diye düşündüm
Bence onca kardeş toplanıp annesine bi ev tutsun. Birlik yaşandıkça daha çok yüz göz olursunuz