Benim bir kadın için kaybetme korkusu yaşamam lazım sözü...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belki de olabilir bilmiyorum bana rastgelmiş de olabilir amcamın damadı da polis o da psikolojik tedavi görmüş bir müddet sevindim sizin verdiğiniz örneklere aman Allah korusun polise askere güvenmesek kime güveneceğiz

Reactions: 000
Bana adam seninle ilgili net fakat yavaş yavaş tadını çıkara çıkara daha çok severek aşık olarak ilerlemek istiyor gibi geldi.
Gönül eğlendirme amaçlı gibi bi his uyandırmadı
Yani

Açıkcası, beklemede kal ve sende adamı dene.
Bakalım tepkileri ne olacak derdim.
Adamla gelecekle ilgili konuşma, duygusal olarak uzaklaştığını hissettir derdim.

Nacizane olarak bunları derdim.
Sen insaflıymışsın ben hemen uzaklaş derdim

Kendi verdiğin cevaplar ile bunu çok iyi biliyorsun zaten farkındasında daha ne kurcalıyorsun byyy byyy de kafan rahatlasın
Şu an kendi olayım olduğu için tam objektif bakamıyorum.O yüzden kurcalıyorum.

Yemin ederim bı an kendimi senin yerine koydum bilinçsizce ve ciddi anlamda korktum.Sen nasıl guvenebileceksin pisikolojik olarak çok normal gelmedi de bana

Bütün sayfaları hayretle okudum ve sonunu merak ediyorum açıkçası. Konu sahibi Allah yardımcın olsun. Şu ana kadar polislerin mesleklerinden dolayı insanların kişiliklerini kolayca çözebileceklerini düşünürdüm sonuçta her türden insanla muhatap oluyorsun, suçlara ve insan psikolojisine aşinasın yani ama artık kimseden emin degilim. Heralde polisler hakkında büyük bir hayal kırıklığına ugradım şu an

Belki de psikolojileri yıllar içinde bozuluyor. Bilemeyiz.
Ama sanırım bu meslekte çok deformasyon var.
Yok ayrılsam da hakaret, vs olmayacak ki sonradan başıma mazallah bela olmasın.

Ayyyy hiç normal gelmedi bana, sizin ayarlarinizı alt ust eder sonra gider bu arkadaş.
Kendinizi çok kaptirmayin.

Bu arkadasi meslek olarak degerlendirmeyin, Benm Eşimde polis gayet piskolojisi yerinde, şen şakrak biri.
Ne sevgililiğimde nede evlilgimde, kisilik bozuklugu yada anlattiginiza dair birseyler yasamadm, gormedim.

Karakterinde, yaşadıklarinda aramak gerekiyor, bazi seyleri ve bu arkadaşinizin muthis bir guven problemi war. Ve guvenmesi ya imkansiz yada uzun bir sure alir. Siz iyisimin, yol yakinken kurtulmaya bakin..

Son düzenleme:

Şimdi artik o kadarina bile gerek yok.
Kimlik fotokobimi aldi eşim, emniyetten isteniyor, sabika kaydima bakmak icin. Bu kadar.

Yani okadar sevgililik donemim oldu vs hic eşim bole bir arastirmaya girmedi.
Bana da çok enteresan geldi.

Kendini beğenmiş , hadsiz , ukala, dengesiz , o kim oluyorda seni sorguluyor bukadar eminmiyim diye birkere sen eminmisin ondan ? O bu bencillikle sana bu ihtimali bile vermiyordur şımarık şey .. hiç meraklısı gibi davranma kaç yani

Dişini sık,çabuk geçer 40 yıl deseydin

Ben 21-22 yaşlarımdayken karşıma böyle dengesiz,sağlıksız tipler çıkmıştı. İlk ya da ikinci görüşmede “benimle bir daha görüşme” dedim ve aramalarına da asla cevap vermedim.
Siz koskoca kadınsınız, adam da manyak gibi birşey,gayet belli..uzak durun,vaktinize yazık..ne idiğü belirsiz adamın resmen..

Olmaz bence. Zaten aşık değilsiniz anladığım kadarıyla. Acık acık diyor her seyi aslinda

Aynen kişilik sorunu.
Tüm meslek grubuna tabi ki mal edilemez.

Ne istedigini bilmiyor gibi geldi bana . Deneme yanilma yoluyla ne olacak diye sizden cok kendini test ediyor gibi .
Evet kararsız. Bir dediği bir dediğini tutmuyor.
Deneme yanılma konusunda da abarttı bence.
Bu kadar yapılmaz ki.

Bana adam seninle ilgili net fakat yavaş yavaş tadını çıkara çıkara daha çok severek aşık olarak ilerlemek istiyor gibi geldi.
Gönül eğlendirme amaçlı gibi bi his uyandırmadı
Yani
Peki neden bu kadar deniyor beni?
Her sözümden analiz etmeye çalışıyor.
Bir kere de kendimi sorguda gibi hissediyorum diye şaka yollu söyledim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…