Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bunu inan bende beceremiyorum sırf nezaketten yapmaya çalıştığımda oluyor ama bunu sadece arkadaş edinmek için yapmak çok gereksiz bir davranış oluyor. onu da yapamıyorum. bazen diyorum ki öyle olmaktansa yalnız kalmak daha iyi![]()
ne güzel demişsin :) oturuyoruz mesela hiçbirşey yok normal duruyorum noldu suratını astın diyolar yok ki bişey , e ozamn niye öyle duruyosun .. Suratım öyle zorlada gülemem ki demi ama ?
ne güzel demişsin :) oturuyoruz mesela hiçbirşey yok normal duruyorum noldu suratını astın diyolar yok ki bişey , e ozamn niye öyle duruyosun .. Suratım öyle zorlada gülemem ki demi ama ?
ayy tinny seni bana Allah gönderdiarkadaş edinme şartı sırıtarak gezmek olmamalı yani asık suratlılarında arkadaş edinme hakları olmalı ama ya
![]()
Benden bahsediyorsun sandım canım bir an yaYemin ederim o muhabbeti ben her gün iş yerimde duydum.
Hele bir de iş yeri olunca daha fena, üslerin falan sanki işten bezmişsin, özellikle surat asıyorsun zannediyorlar.
Sigara içmeye çıkıyorsun falan, herkes "ne oldu, neden suratın asık" arkandan herkes "ne kadar kendini beğenmiş bir kız" muamelesi.
O zaman ne yapıyoruz canım, biz atlıyoruz muhabbete :)
valla 24 saat neşeli gezen insanların da gerçekten neşeli olduklarını düşünmüyorum hattaaa ne yiyip içtiklerini gerçekten merak ediyorumEki Görüntüle 369717
amanın öyle yeteneklerim olsa zaten arkadaşsız kalmambiri muhabbet ederken maydonoz olma becerimde sıfır ancak biri fikrimi sorarsa konuşabiliyorum
ay benim ki hem asık suratlılık hem pısırıklık mıdır nedir
![]()