• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim bu arkadaş edinememe sorunuma bir çare bulan olsa..

Dream_on

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
1.312
806
323
kızlar kendimi bildim bileli en çok zorlandığım konu arkadaş edinme. beni uzaktan görenler aay ne havalı kız derler halbuki ilgim yoktur. yapım gereği birazcık soğuk nevaleyim galiba ama onu da değiştiremiyorum ki :17:

bende öyleyim biraz canım..soğuktan ziyade içine kapanık..hemen arkadaş olamam,herkese çabuk ısınamam,seçiciyimdir,ondan arkadaşlarım azdır.aslında eskiden daha kötüydüm de üniversitenin etkisiyle biraz ilerlettim şu an iletişim kurmada daha rahatım...biraz kişilikle alakalı,soğuk biriyim diyorsan bunu kırmak için sıcak ol gülümse,içten davran,bunlar sana karşı oluşan yargıları yıkacaktır...:1:

evet canım bende aynen senin gibiyim ama bende üniversite ters etki yaptı heralde iyice içime kapandım :50:

Benimde yüz tipim biraz sert duruyor ama konuşunca herkes hiçte göründüğün gibi değilsin der.. Ama arkadaşta sorun yaşamıyorum , biraz gülümse birileriyle konuşmaya çalış inşAllah bi faydamız dokunur..

çok teşekkür ederim canım benim dediklerinizi deniyorum ama bir yapıyorum iki yapıyorum üçüncüde yine kendim oluyorum yine soğuk bakışlarımla ortalıkta dolanıyorum :9: aah ah benim elimde olmuyor ki keşkem olsa

kendimden biliyorum hiç yabancı değilsin bana,tanımadan önce aayyy ne kadar soğuk,kendini beğenmiş hatta ukala bile diyen olabiliyor $21.gif

olmaz olur mu daha neler neler diyorlardır. Ama ben artık insanlara sıcak davranamıyorum inanın içimden gelmiyor kızlar. birine günaydın dediğimde bana ağzının ucuyla günaydın demesi inanın beni isteksizliğe itiyor

Çünkü, insanlarda dış görünüşe göre insan yargılama sanatı vardır (kendimden biliyorum, benimde suratım sert)
Ha bir deee sözüm meclisten dışarı, diğerleri gibi her şeye gülmeyip, saçma sapan konulardan konuşmayıp, az ciddi olunca sana hitap eden kitle azdır.

Son düzenleme:
evet bunu inan bende beceremiyorum sırf nezaketten yapmaya çalıştığımda oluyor ama bunu sadece arkadaş edinmek için yapmak çok gereksiz bir davranış oluyor. onu da yapamıyorum. bazen diyorum ki öyle olmaktansa yalnız kalmak daha iyi :19:

Ya şey, azıcık gülümseyin diyorsunuz da, bende aynı dertden muzdaribim, suratım hem dışardan asık hemde sert gözüküyor, biri benle muhabbete girene kadar tüm gün sırıtık dolaşamam ki :52:

evet bunu inan bende beceremiyorum sırf nezaketten yapmaya çalıştığımda oluyor ama bunu sadece arkadaş edinmek için yapmak çok gereksiz bir davranış oluyor. onu da yapamıyorum. bazen diyorum ki öyle olmaktansa yalnız kalmak daha iyi :19:

ne güzel demişsin :) oturuyoruz mesela hiçbirşey yok normal duruyorum noldu suratını astın diyolar yok ki bişey , e ozamn niye öyle duruyosun .. Suratım öyle zorlada gülemem ki demi ama ?

ayy tinny seni bana Allah gönderdi :21: arkadaş edinme şartı sırıtarak gezmek olmamalı yani asık suratlılarında arkadaş edinme hakları olmalı ama ya :5:

ne güzel demişsin :) oturuyoruz mesela hiçbirşey yok normal duruyorum noldu suratını astın diyolar yok ki bişey , e ozamn niye öyle duruyosun .. Suratım öyle zorlada gülemem ki demi ama ?

işte bizde uyum sağlama problemi var demek ki. benimde yapım bu yani 24 saat neşeli gezemiyorum. neşeli olsamda bunu bangır bangır belli etmek lüzumsuz geliyor :44:

valla 24 saat neşeli gezen insanların da gerçekten neşeli olduklarını düşünmüyorum hattaaa ne yiyip içtiklerini gerçekten merak ediyorum$81.gif

Benden bahsediyorsun sandım canım bir an ya :52: Yemin ederim o muhabbeti ben her gün iş yerimde duydum.
Hele bir de iş yeri olunca daha fena, üslerin falan sanki işten bezmişsin, özellikle surat asıyorsun zannediyorlar.
Sigara içmeye çıkıyorsun falan, herkes "ne oldu, neden suratın asık" arkandan herkes "ne kadar kendini beğenmiş bir kız" muamelesi.

ayy tinny seni bana Allah gönderdi :21: arkadaş edinme şartı sırıtarak gezmek olmamalı yani asık suratlılarında arkadaş edinme hakları olmalı ama ya :5:

O zaman ne yapıyoruz canım, biz atlıyoruz muhabbete :)

Benden bahsediyorsun sandım canım bir an ya :52: Yemin ederim o muhabbeti ben her gün iş yerimde duydum.
Hele bir de iş yeri olunca daha fena, üslerin falan sanki işten bezmişsin, özellikle surat asıyorsun zannediyorlar.
Sigara içmeye çıkıyorsun falan, herkes "ne oldu, neden suratın asık" arkandan herkes "ne kadar kendini beğenmiş bir kız" muamelesi.

O zaman ne yapıyoruz canım, biz atlıyoruz muhabbete :)

amanın öyle yeteneklerim olsa zaten arkadaşsız kalmam :9: biri muhabbet ederken maydonoz olma becerimde sıfır ancak biri fikrimi sorarsa konuşabiliyorum :1: ay benim ki hem asık suratlılık hem pısırıklık mıdır nedir :9:

henüz değil üniversite son sınıftayım. vallahi şimdiden bu kadar problem yaşıyosan çalışınca napcaksın deme bi de onu bana dert edindirme canım gözünü seveyim :16:

amanın öyle yeteneklerim olsa zaten arkadaşsız kalmam :9: biri muhabbet ederken maydonoz olma becerimde sıfır ancak biri fikrimi sorarsa konuşabiliyorum :1: ay benim ki hem asık suratlılık hem pısırıklık mıdır nedir :9:

Benimde pek yok bakma, e bir de böyle olunca (hem surat asıyor, hem yüzü çatık, hemde pek konuşmuyor) insanlar kendini beğendiğini düşünüyorlar. Dert etme canım, iyi tarafından bak bir de internet bilgin gelişiyor :)

Back
X