ne yap biliyormsuun birgun kalk herseyi seviyorum diyerekten guzel giyin makeup i ni yap hos sarkilar esliginde vardir bi arkadasin yada bi sevdigin akraban cik disari kahvaltini yap alisverise git ogün herseyi guzel gormeye calis kendine cicekler al ay cicekci kadinlarla kisa muhabbet cok hos oluyor bazen:)) germe kendini bosver herseyi , ol maydonoz ol:) kuafore git dedikodular orta olur:) eglen keyfine bak, ay ben Istanbulda olcasktim simdiii:I , okadar guzel hisseteceksinki kendini ay ben tr de olsaysim alirdim seni birgunlugune yanima:) uzum uzume baka baka kararirmis:)))) sen bence geriyorsun kendini yada korkuyorsun duvarlarin cok buyuk sanirim yik o duvarlari!! herseyin keyfini cikar bir arkaadsin olsun herseyden konusabilcegin poltika din dunya egitim o bu su yeri geldiginde delilik gerisini duzeysel ama sicakli kanli ol , dene kendine o sansi ver ama ilk beynin de baslasin ay yapamam diyerekten baslama olmaz,,yanlizlik allaha mahsustur, allah kimseyide yanliz birakmasin cok kotu :I