- 3 Temmuz 2014
- 2.447
- 3.128
- 133
Hahaha eminim yoktur :)Duygusal zekanıza alkış.. Kaydadeger olmayan yorumunuza dıyeck yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha eminim yoktur :)Duygusal zekanıza alkış.. Kaydadeger olmayan yorumunuza dıyeck yok
Ben hayatımın çoğu döneminde anne baba sevgisini tatmadığım için biraz eksiğim bu konularda. Bir gece yağmurda babam eve çok geç kalmıştı. Telefonu da kapalıydı. Çok korktum çok merak ettim. Ağlaya ağlaya camda bekledim onu. Yüzüm gözüm şişti. Geldiğindeyse ne sarıldı ne öptü. Annem kız çok korktu bi sarıl çok merak etti seni vs dedi de sağolsun lütfedip sarıldı.
Bu tarz bir sürü anı var hafızamda bu sebeple aileme çok bağlı biri değilim.
Hep şöyle düşünürüm. Kimse ölümsüz değil. Sevsekte sevmesekte anne baba eş dost ölüp gidecek birgün. Bunu kabullenmeli ve kimseye çok bağlanmamalıyız diye düşünürüm.
İnnsan kırılıyor oyle olunca. Kötu nıyetımden degıl ; cok sevıp cok deger verdıgım için. Kötu gunumuzde bız varız bırbırımıze baskaları için degmez bu kadarına dıye dusunuyorum..Gösterişi seven bir babanız var.. o böyle biri değişmez siz de onu umursamayın.
Benimkisi de el aleme göstermelik çok iyidir herkes onu övsün ister.Bana takmadığı bileziği yeğenlerine takar.
İçinizde bır yara olmuş bu. Anne baba cok önemli cocukluk yıllarındakı tutumlar hayatımızda boyle yer edınıyor.. Benımde babacıgımla var bır anı. Yurtdısından bana bebek almıştı babam cok sevmiştim:) mısafır olarak bıze gelen yasıtıma vermemı istemıstı . Duygusal bag kurdugum bebegımı vermiş cok uzulmuştum. haksızlık etmek asla istemıyorum canımdan öte sevıyorum ama kırgınım işteAhahhha ben de annemi böyle beklemiştim babam bana bir tokat atıp susturmuştu...
Annem de geldiğinde hiç sarılmadı.
O yüzden ben de çok bağlı biri değilim sanırım.
Gereksız ve sacma yorumlarınızı alıp konumu terkedınız lütfen.zira kaostan beslenen sohbet etmekten acız insanlar gercek hayatta yeterınce varlar burda olmayıverın.Hahaha eminim yoktur :)
empatıyle alakası yok, mevzu bahıs konuyu acan kısı yanı sız sadece kıskanclık yapıyorsunuz ve bencıllık baska bırsey degıl. sunu unutmayın bu hayatta herkes yalnızdır, ne aılemız ne esımız her an yanımızda bızımle olamaz cocuk degılız artık hayatın gerceklerı ıle yuzlesmelıyız...Ne kadarda empatıden yoksun bır yorum . Gozumde yorumunuzun bır anlamı ıyınıyetı olmadıgından yok saymayı tercıh edıyorum
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için öyle bir eş nasip oldu çok şükür :)Ne dıyebilirimki.. Sız bu duyguyu bılmıyorsunuz bana mevcut olan yermıyor.. Nankörlük edıyormusum gıbı geldi. Canım benım rabbım iyi anlayıslı bır es nasıp etsınde yuregındeki boşluklar yerıne guzel bır yer edınsın
Bir de tokatlasaydı tam çocukluk travması olurdu hiç atlatamazdım sanırım :)Ahahhha ben de annemi böyle beklemiştim babam bana bir tokat atıp susturmuştu...
Annem de geldiğinde hiç sarılmadı.
O yüzden ben de çok bağlı biri değilim sanırım.
Kaostan hoslanan sensin canm ben gayet düzgün yorum yaptm yorumuma atarli cevap veren sensin babanin ilgisiz oldugunu dusunmedigimi babana kusmemen gerektgini soyledm ve son olarakta kendi yorumum olmayan! babanim gorusune katıldığımi soyledim bunlara insan gibi cevap vermeyen sensin şu sitede kimseyle tartismak için yorum atmiyorum seninle tartsicak birsey yazmadgm halde terslenip duruyorsun senin gibi biriyle tabikide muhattap olmicam boyle biri oldugunu bilseydm zaten yorum atmazdim.Gereksız ve sacma yorumlarınızı alıp konumu terkedınız lütfen.zira kaostan beslenen sohbet etmekten acız insanlar gercek hayatta yeterınce varlar burda olmayıverın.
Tesekkur ederım canım .. Bende tolere etmeliyim sanırım bu faxla duskunluğumu.Babalar fazla beli edemiyor galiba sevgiyi canım.. Alınman kırılman normal. Çok birşey istemiyorsun amacın herkese gösterdiği ilginin aynısını görmek. İnşaallah baban hatasını telafi eder..
Bıraz fazla hassasıyet sanırım gereksız alınganlığıma sebep olan .. Haklısınız.. Şımarık oldugumu kabul etmedıgım için kızmıyorum kımseye hadsz yorumlara kızgınlığım.. Benı anlamışşınız cok tesekkur ederımBazi erkeklerin dertli duran insanlara karsi alerjileri vardir.Bunu en iyi gecmisinizden teyit edebilirsiniz.Eger sizin babaniz da oyleyse size , ondan sizinle az ilgileniyor gibi gelmis olabilir.Siz biraz duygusalsiniz anladigim kadariyla ilgi istediginiz icin yani "derdin ne" diye sorulmasini istediginiz icin de biraz enerjisi dusuk durmus olabilirsiniz.Enerjik ve pozitif oldugunuzda da baska seylerle mi ilgilenir yoksa size istirak mi eder ? Size simarik diyenlere kizdiginiz gibi bana da kizmazsiniz insallah.Zira ben o tarz bisey demiyorum umarim anlatabilmisimdir.
Haklısın kırılıyorum kırıldıgıma pişman oluyorum:) sanırım fazla hassasıyet gosterdım bu durumu çözüme kavusturduk neysekıKızlar hep babaya düşkün olurmuş sen biraz babanın başkasına ilgilenmesine kırılmıssınBabana küsüp darılma oda üzülüyodur sonuçta baban bu zamanları çok ararsın her vaktin değerini bil
![]()