Benim canım çok sıkkın neden mi??????

emi-ne

Prenseslerim ❣️❣️❣️
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2008
4.191
6
316
40
Almanya
herkese selam kizlar canim cok sikkin cünki 1 hafta boyunca evdeydim disariya cikmadim
her hafta cuma esim öyleleri geliyo alisverisimizi yapiyoduk bugün hava bozuktu geldi isten
annesi gilegitti onlarla yemek yedi geldi yatti ve benimde canim cok sikiliyodu kizima uyandirttim
kalk gezmeye götür canim sikiliyo dedi alisveris merkezine gidelim dedi bende gezmek icin gitmeyelim uzak dedim
mutfak icin alisverise gitmek bile bana yeter cünki cok bunaldim evde durmaktan neyse
arkadas aradi konusuyoduk cep caldi kardesi tv alacakmis bana yardim edermisin dedi ve bana gideyimmi diye sordu seslenmedim
aradi gelecegini söyledi ve bana sende gel gezeriz evdesin bütün hafta demedi konustu dedim
söylermi sorarmi acaba diye ama kesinlikle sormadi herzaman anlayissiz bu adam ne yapacagimi bilmiyorum
okadar sinirliyim ki sizle paylasmak istiyorum bu yil iznede gidemedim cok seyler oldu herzaman anlayissiz
hicbirzaman beni düsünmüyo hep ben diyecem o yapacak neden kendinin aklini kullanarak bana sormuyo
ona karsi suan cok sinirliyim kacgün sürecek bilmiyorum

benim gibi derdini paylasmak isteyenlerde buraya gelebilir

Arkadasim haklisin,zor tabi evde otur otur nereye kadar :teselli:Ne kadar suredir yurtdisindasin?Arkadasin yok mu,vardir muhakkak.Onlarla cik veya kendin git kaydirigubbakcemile4

sen cik gez kizinla onu bekleme benim kizim 9aylik fildir fildir geziyoruz esimin bilmedigi yerleri ben biliyorum malesef erkekler boyle guzelim o yuzden ben ona hic muhtac kalmadan herseyi hallediyorum elina kaldin mi yandin keyfini bekle dur artik

Arkadasim haklisin,zor tabi evde otur otur nereye kadar :teselli:Ne kadar suredir yurtdisindasin?Arkadasin yok mu,vardir muhakkak.Onlarla cik veya kendin git kaydirigubbakcemile4

evet var arkadasim ama hafta ici uymuyo iste ehliyetim yok ve evimizde carsiya uzak onun icin otobüsle bu sogukta yagmurda nereye gidecem ki

İşte dürdeteceksin bu erkekleri, söyleyeceksin, hatırlatacaksın tabi hepsi böyle değil....

Birçok şeyi hanımından önce düşünenlerde var....

Sıkma canını bence tek sorununuz bu olsun arkadaşım napacaksın idare eden yine biz kadınlarız.....

off nedir bu yurtdisina gelin giden kadinlarin hali??:(( arkadaslar birakmayin kendinizi. kursa falan gidin. eve kapanmayin. trde olsaniz ne yapardiniz?? tamam komsu yoksa okul var, spor var. illaki birsey bulunur. nolur bunalima girmeyin. eslerinizin size bir el uzatmasini beklerseniz belliki husrana ugrayacaksiniz... kendi kurtariciniz olun. cok uzuluyorum gercekten...:(

sen cik gez kizinla onu bekleme benim kizim 9aylik fildir fildir geziyoruz esimin bilmedigi yerleri ben biliyorum malesef erkekler boyle guzelim o yuzden ben ona hic muhtac kalmadan herseyi hallediyorum elina kaldin mi yandin keyfini bekle dur artik

canim haklisinda senin ingilizcen vardir benim almancam yok benim gelin geldigim yerde hicbirsey yok sayilir kurs oldu ben dogum yaptim gidemedim simdide basvuru yaptik ama gidecek insan yok cok bunaliyorum cok :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

kızınızla bi yere çıkamıyo musunuz :sm_confused:

İşte dürdeteceksin bu erkekleri, söyleyeceksin, hatırlatacaksın tabi hepsi böyle değil....

Birçok şeyi hanımından önce düşünenlerde var....

Sıkma canını bence tek sorununuz bu olsun arkadaşım napacaksın idare eden yine biz kadınlarız.....

öyle deme artik depresyona gircem ya herzaman benimmi demem gerekiyo ama hep böyle bu 4 yil olmus evleneli hadi suraya gidelim demez bana ben dicemde ne yapalim diye oda cevap verecek oturup sohpet bile etmez ya

off nedir bu yurtdisina gelin giden kadinlarin hali??:(( arkadaslar birakmayin kendinizi. kursa falan gidin. eve kapanmayin. trde olsaniz ne yapardiniz?? tamam komsu yoksa okul var, spor var. illaki birsey bulunur. nolur bunalima girmeyin. eslerinizin size bir el uzatmasini beklerseniz belliki husrana ugrayacaksiniz... kendi kurtariciniz olun. cok uzuluyorum gercekten...:(

haklöisin canimda benim yasadigim yyeri görsen öyle demezdin ya cok küc+ük hicbir b.... yok sayilir

Aslinda eger tr den ehliyetin varsa belli bir sure gecerliligi oluyor.Ben oyle cikiyorum su anda(Almanya da nasil bilmiyorum ama..?)Yok ehliyet sartsa bence en kisa surede ehliyet almaya calis,yurtdisinda cok zor cunku,araba sart..

öyle deme artik depresyona gircem ya herzaman benimmi demem gerekiyo ama hep böyle bu 4 yil olmus evleneli hadi suraya gidelim demez bana ben dicemde ne yapalim diye oda cevap verecek oturup sohpet bile etmez ya

Yanlış anlamışım arkadaşım.... Sadece bir kereye mahsus gidemediğinizi anladım ben.....

Seninle oturup sohbet etmeme boyutuna, paylaşmama boyutuna sonuna kadar katılıyorum....

Az değil 4 yıl bugüne kadar hiç sormadın mı, konuşmadınız mı nedene böylesin diye....

Ne deyim yinede sıkma canını kendine yaparsın.....

Aslinda eger tr den ehliyetin varsa belli bir sure gecerliligi oluyor.Ben oyle cikiyorum su anda(Almanya da nasil bilmiyorum ama..?)Yok ehliyet sartsa bence en kisa surede ehliyet almaya calis,yurtdisinda cok zor cunku,araba sart..

hayir yok ehliyetim olsa bile 6ay geciyo burda

Yanlış anlamışım arkadaşım.... Sadece bir kereye mahsus gidemediğinizi anladım ben.....

Seninle oturup sohbet etmeme boyutuna, paylaşmama boyutuna sonuna kadar katılıyorum....

Az değil 4 yıl bugüne kadar hiç sormadın mı, konuşmadınız mı nedene böylesin diye....

Ne deyim yinede sıkma canını kendine yaparsın.....

ben ona ne konuda olursa olsun herseyi anlatirim ailevi sorunumda olsa paylasirim ama o öyle degil anlatmiyo
tamam cok fazla olmasada sormustur ama sorun sürekli ben diyorum bir yere gidelim diye yoksa o yapacak gidecek biryerler bulur kendine

niye bu erkekler hiç düşünmezler karşısındaki yahu?acaba ne yapar 4 duvar arasında ben yokken nasıl geçirir saatleri hiç mi bunalmaz diye düşünmezler.annem çok ağlar bu konuda dert yanarken, baban bir ömrümü bu eve hapsetti der.sakın susma canım,ben şuraya gitmek istiyorum gidelim de,ondan adım bekleme erkekler düşünemezler böyle şeyleri malum.fırsat bulunca da çık kendin gez.en iyisi bu bence.Allah yardımcın olsun.

niye bu erkekler hiç düşünmezler karşısındaki yahu?acaba ne yapar 4 duvar arasında ben yokken nasıl geçirir saatleri hiç mi bunalmaz diye düşünmezler.annem çok ağlar bu konuda dert yanarken, baban bir ömrümü bu eve hapsetti der.sakın susma canım,ben şuraya gitmek istiyorum gidelim de,ondan adım bekleme erkekler düşünemezler böyle şeyleri malum.fırsat bulunca da çık kendin gez.en iyisi bu bence.Allah yardımcın olsun.

zaten sorun sürekli ben diyorum sunu yapalim suraya gidelim diye senağlama senağlama senağlama

canım i harfini kullansan daha iyi olurdu bazı kelimelerde çok değişik bi anlam vermiş...

:roflol: :roflol: :roflol: ay güldürdün sen beni allahta seni güldürsün
benim klavyemde i harfi var büyük yazsamda otamatimen kücülüyo
türkce karakter yok yani

canim sen haklisin ama esine de hak ver. gercekten evde oldugun icin halini anlamiyor olabilirsin. ben de calismazken esimi dort gozle beklerdim ki gelsin de disari cikalim diye ama o kadar yorgun gelirdi ki, cok kizardim. ofkelenirdim. demedigim kalmazdi. ne uyusuklugundan ne tembellugunden.

ama ne zaman calismaya basladim. eve oyle bir geliyordum ki tek derdim ayaklarimi uzatip biraz TV izleyeyim. guzelce cayimi cekirdegimi citleyeyim.

anlayis lutfen.

Back
X