• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim canım eviiiiiiim :)

evin çok hoşuma gitti. küçük ama çok şirin. ayrıca açık renk kullanarak ferah yapmışsın. ne güzel ya fazlalık yok. örtü yok. insanın üstüne üstüne gelen o büyük hantal mobilyalar yok.ağır kokocaman halılar yok. süper yani ev dediiğin işte böyle olmalı. rahat.içinde yaşaması kolay olmalı. sadece yatak odandaki o ikea koltuğu oturma bölümüne al bence. yatak odana yakışmamış.bunun dışında herşey çok güzel. güle güle oturun.

Çok teşekkür ederimmmm =) Bende hiç sevmiyorum öyle büyük büyük eşyaları boğucu karanlık evleri .Açık renk her zaman için daha modern ve ferah.Ahh ahh o ikea koltuğa bir türlü uygun bi yer bulamadım yatak odama koymak zorunda kaldım :( Haklısın orda sırıtıyo biraz sanırım ona bi el atmam lazım. Tekrar teşekkür ederim yorumun için.

mehaba çok şirin güzel bir ev ama 1+1 sanırım benim evimde çok küçük ben küçük ev sevmiyorum hiç kullanışlı olmuyor,yeni evlimisiniz?

1.5 senelik evliyim =) aslında 2+1 evim ama bilgisayarımda son odanın fotoğrafları olmadığı için yükleyemedim.Yemek masam,küçük televizyonum ve kitaplığımda bu odada.En kısa zamanda çekip yükleceğim fotoğraflarını...Aslında küçük evlerde doğru döşenirse kullanışlı olabiliyor . Fazla tıkış tıkış yapmamak ve doğru renkleri kullanmak lazım.

eyy cok sirin evin, bayılıyorum böle sade evlere

beyaz tam benim rengimmmm :16: ben de evimi böle sade ve hoş dekore etmeyi basarırım umarım :1:

güle güle otur:16:

1.5 senelik evliyim =) aslında 2+1 evim ama bilgisayarımda son odanın fotoğrafları olmadığı için yükleyemedim.Yemek masam,küçük televizyonum ve kitaplığımda bu odada.En kısa zamanda çekip yükleceğim fotoğraflarını...Aslında küçük evlerde doğru döşenirse kullanışlı olabiliyor . Fazla tıkış tıkış yapmamak ve doğru renkleri kullanmak lazım.

1,5 yıllık evli ve çok düzenli temiz bir evin var...doğru söylüyorsun az eşya olsa daha iyi olur ve doğru renkleri tercih etmek lazım.ben maalesef evlenirken hiç istediğim gibi döşemeyedim eşimin ailesi çok karıştı herşeye..hep aynı yere götürdüler salon takımı yemek takımı için bende artık mecbur kaldım ordan almaya..halılarımı bile kendim beğenemedim..

1,5 yıllık evli ve çok düzenli temiz bir evin var...doğru söylüyorsun az eşya olsa daha iyi olur ve doğru renkleri tercih etmek lazım.ben maalesef evlenirken hiç istediğim gibi döşemeyedim eşimin ailesi çok karıştı herşeye..hep aynı yere götürdüler salon takımı yemek takımı için bende artık mecbur kaldım ordan almaya..halılarımı bile kendim beğenemedim..

Zaten onlar karışmazsa olmaz :( Eltimde aynı şeyleri yaşamış ben kesinlikle hiçbirşeye karıştırmadım onları .Eşimle gidip aldık herşeyi .Gerçi mobilyacılarla çok sorun yasadım koltugum 3 defa yatak odam 2. kez değişti falan sanırım kayananmın ahını aldım =) Ama olsun o stresli dönemler geride kaldı.. Her ne kadar eşinin ailesi karışmış olsada istediğin mobilyaları bir şekilde alabilirsin ,evini istediğin gibi döşeyebilirsin mesela mobilyaların eskidiğinde.Birkaç sene daha kullan sonra zaten zevkler değişiyo yavaş yavaş evini imkanların dahilinde değiştirirsin diye düşünüyorum canım...

Bu topikte şimdiye kadar gördüğüm en güzel ve en zevkli evlerden biri, böyle bir ev döşediğiniz için size ayriyetten tebrik etmek istiyorum, mutlulukla sağlıkla oturun inşallah.
29 ocakta da ben evleniyorum, evimin fotolarını koymak için sabırsızlanıyorum :))

Bu topikte şimdiye kadar gördüğüm en güzel ve en zevkli evlerden biri, böyle bir ev döşediğiniz için size ayriyetten tebrik etmek istiyorum, mutlulukla sağlıkla oturun inşallah.
29 ocakta da ben evleniyorum, evimin fotolarını koymak için sabırsızlanıyorum :))

Umarım eeeeen güzelleri senin olur=) Bende senin evinin fotoğraflarını görmek için sabırsızlanıyorum.Eminim çok zevkli bir ev olucaktır =)

Zaten onlar karışmazsa olmaz :( Eltimde aynı şeyleri yaşamış ben kesinlikle hiçbirşeye karıştırmadım onları .Eşimle gidip aldık herşeyi .Gerçi mobilyacılarla çok sorun yasadım koltugum 3 defa yatak odam 2. kez değişti falan sanırım kayananmın ahını aldım =) Ama olsun o stresli dönemler geride kaldı.. Her ne kadar eşinin ailesi karışmış olsada istediğin mobilyaları bir şekilde alabilirsin ,evini istediğin gibi döşeyebilirsin mesela mobilyaların eskidiğinde.Birkaç sene daha kullan sonra zaten zevkler değişiyo yavaş yavaş evini imkanların dahilinde değiştirirsin diye düşünüyorum canım...

evet karışan aileler olduğu gibi karışamayanlarda vardır elbet ama şans işte ne yapalım,siz başarmışsınız karışmalarını önlemişsiniz ben yapamadım maalesef eşya bakmaya ya k.validem yada k.pederim geldi hep.hiç eşimle beraber bakma şansımız olmadı..hep aynı ucuz bi yer var reklamlarda adı geçiyor "benim param kıymetli" denen yere götürdü o dönem de orda hiç güzel modeller yoktu,artık mecbur kaldımda bu olsun dedim.bi istikbale bellonaya yada ne bilim en azından bir kere alınıyo zırt pırt değiştirilmioki kaliteli olsaydı bari.bir daha kaç yıl sonra alıcam kimbilir...

bende beğendim güle güle oturun. yatak odanızdaki konsol ve ayna çok hoşuma gitti. ayrımı aldınız takımmı?

bende beğendim güle güle oturun. yatak odanızdaki konsol ve ayna çok hoşuma gitti. ayrımı aldınız takımmı?

Bir mobilyacıya gardrop, ayna ve konsolu birlikte yaptırdım. Keşke dikdörtgen bi ayna olsaymıs sanırım daha ıyı dururdu :s

Back
X