- Konu Sahibi pinkberry1
Allah evinizden huzuru ve mutluluğu eksik etmesin ...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım heryer çok güzel ama özellikle yatak odan çok tatlıymış.
Güle güle mutlulukla oturun
evini cok zevkli döşemişsn cok begendm
1.5 senelik evliyim =) aslında 2+1 evim ama bilgisayarımda son odanın fotoğrafları olmadığı için yükleyemedim.Yemek masam,küçük televizyonum ve kitaplığımda bu odada.En kısa zamanda çekip yükleceğim fotoğraflarını...Aslında küçük evlerde doğru döşenirse kullanışlı olabiliyor . Fazla tıkış tıkış yapmamak ve doğru renkleri kullanmak lazım.
1,5 yıllık evli ve çok düzenli temiz bir evin var...doğru söylüyorsun az eşya olsa daha iyi olur ve doğru renkleri tercih etmek lazım.ben maalesef evlenirken hiç istediğim gibi döşemeyedim eşimin ailesi çok karıştı herşeye..hep aynı yere götürdüler salon takımı yemek takımı için bende artık mecbur kaldım ordan almaya..halılarımı bile kendim beğenemedim..
eviniz çok güzel,güle güle oturun,mutluluklar...
Bu topikte şimdiye kadar gördüğüm en güzel ve en zevkli evlerden biri, böyle bir ev döşediğiniz için size ayriyetten tebrik etmek istiyorum, mutlulukla sağlıkla oturun inşallah.
29 ocakta da ben evleniyorum, evimin fotolarını koymak için sabırsızlanıyorum :))
Zaten onlar karışmazsa olmazEltimde aynı şeyleri yaşamış ben kesinlikle hiçbirşeye karıştırmadım onları .Eşimle gidip aldık herşeyi .Gerçi mobilyacılarla çok sorun yasadım koltugum 3 defa yatak odam 2. kez değişti falan sanırım kayananmın ahını aldım =) Ama olsun o stresli dönemler geride kaldı.. Her ne kadar eşinin ailesi karışmış olsada istediğin mobilyaları bir şekilde alabilirsin ,evini istediğin gibi döşeyebilirsin mesela mobilyaların eskidiğinde.Birkaç sene daha kullan sonra zaten zevkler değişiyo yavaş yavaş evini imkanların dahilinde değiştirirsin diye düşünüyorum canım...
bende beğendim güle güle oturun. yatak odanızdaki konsol ve ayna çok hoşuma gitti. ayrımı aldınız takımmı?