ne hale düştüm diye kendime kızıyorum...ben sebebp oldum bütün bunlara kendimi ona kaptırdım sonuç:hüsran... evlilik için yola çıkıp yarı yolda kalan ben. bunları düşünüp kafayı yiyen ben, hergün zırıl zırıl ağlayan ben, aşağılanan ben, seni artık sevmiyorum senden soğudum sözlerini duyan ben, sevdiği için yaptığı harcamaları geri alamayan ben, ve aptal ben.. aptalım...içim durmuyor elim sürekli telefonda adam beni aramasada ben arıyorum normal arkadaş gibi konuşurum ama aşk yok diyor.ç ben de kabul ettim. şimdi aradım verdiğim paranın bir kısmını istedim maddi yönden sıkıştım dedim. böyle konuştuğunda senden daha da soğuyorum deyip tlf yüzüme kapandı..
canım o kadar çok yanıyorki heleki söylediği sözlere dayanamıyorum o sözleri kaldıramıyorum ve onunda canı yansın istiyorum. bir oyun oynayıp onu da ortada bırakmak istiyorum kafam allak bullşak canımı yaktı ya oda yansın istiyorum
canım o kadar çok yanıyorki heleki söylediği sözlere dayanamıyorum o sözleri kaldıramıyorum ve onunda canı yansın istiyorum. bir oyun oynayıp onu da ortada bırakmak istiyorum kafam allak bullşak canımı yaktı ya oda yansın istiyorum