benim canım yandığı gibi onunkide yansın istiyorum

Balans

.
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
945
8
116
ne hale düştüm diye kendime kızıyorum...ben sebebp oldum bütün bunlara kendimi ona kaptırdım sonuç:hüsran... evlilik için yola çıkıp yarı yolda kalan ben. bunları düşünüp kafayı yiyen ben, hergün zırıl zırıl ağlayan ben, aşağılanan ben, seni artık sevmiyorum senden soğudum sözlerini duyan ben, sevdiği için yaptığı harcamaları geri alamayan ben, ve aptal ben.. aptalım...içim durmuyor elim sürekli telefonda adam beni aramasada ben arıyorum normal arkadaş gibi konuşurum ama aşk yok diyor.ç ben de kabul ettim. şimdi aradım verdiğim paranın bir kısmını istedim maddi yönden sıkıştım dedim. böyle konuştuğunda senden daha da soğuyorum deyip tlf yüzüme kapandı..

canım o kadar çok yanıyorki heleki söylediği sözlere dayanamıyorum o sözleri kaldıramıyorum ve onunda canı yansın istiyorum. bir oyun oynayıp onu da ortada bırakmak istiyorum kafam allak bullşak canımı yaktı ya oda yansın istiyorum

Neden canın yanıyor, miktarını bilmiyorum ama adam parayı almış çekip gitmiş, farkında mısın maddiyat kousunu açınca seni iyice eziyor. Yanlış anlama yazdıklarından çıkan sonuç, bu adamcık bir dolandırıcı...

sende farkındasın.

araman hata,paranı istemen hata(çünkü başka şeyleri bahane edip vermeyeceğini belli etmiş).

eğer çokta ihtiyacın yoksa o paraya,sadakam olsun de ve bir daha da arama.

çünkü karşındaki adam bir bayandan aldığı borcu bile iğrenç bir şekilde ört bas ediyorsa onda ne gurur vardır,ne de senin vicdan azabı çektirmek için kuracağın süslü cümleleri idrak edecek akıl.

unut ve hayatına devam et.o insanlıktan muaf olmuş,varsın canı yanmasın.

adam ortada cnm işide evide aileside ortada ama belki haklısın dolandırıldım. ama benden paradan çok canımın yandığına isytan ediyorum canını yakmak istiyorum onun oda sürünsün istiyorum...

Böyle bir adamın canını yakabileceğine inanıyor musun sen? Sen kendini kurtardığına dua et bence. Ve artık onu arayıp sormayı bırak. Sen aradıkça o eziyet edecek, hakaret edecek sana, fırsat verme. Yapmışsın bir hata ama uzatmaya gerek yok. Adamın ne olduğunu bildiğin halde hala nasıl canını acıtmayı düşünüyorsun.

bence çok yanlış düşünüyorsun. insanın canı yandığında ister istemez ah ediyor onunda aynısını yaşamasını istiyor ama çok yanlış. demekki senin için hayırlısı buymuş böyle düşünüp paran ne kadar bilmiyorum ama başımın gözümün sadakası olsun de geç bence. seni yarıyolda bırakan birisyle hala neden görüşüyorsun onuda anlamadım. bende eşimle öncesinde görüştüm ama ailesi ayırmak istemişti bizde gizli gizli görüşmüştük çok farklı. seni sevmeyen bir adamın yüzüne bile bakma kendini adam yerine koyar sonra. eskiyi maziye göm sil at rabimden hayırlısını dile ve hayatına devam et. dünyada bir o kalmadı ya gidere birisi gelir yenisi yeterki sen içindeki kini öfkeyi at.

bence takma kafana biliyorum kolay degil benimde başımdan geçti.
bırak allahından bulsun sen allaha havale et.verdigin paralarda sadakan olsun.
zorda olsa bunu yapmalısın.(bende aynı şekilde yaptım sabrettim,benden hemen sonra başkasıyla evlen di bana aldıgı gelinligi giydirdi bende son kez aradım ve o gelinligi ona giydir memesini söyledim bana ben giydiricem dedi bende seni allaha havale ediyorum allahından bul dedim tlf nu suratına kapattım.aradan 2 ay geçti ve duydum ki karısı yüz felçligi geçirmiş) yani sen allaha havale et o bulur cezasını (ve ben bide kına gecesinden döndüm)o üzülsün seni kaybettigine...

adam ortada cnm işide evide aileside ortada ama belki haklısın dolandırıldım. ama benden paradan çok canımın yandığına isytan ediyorum canını yakmak istiyorum onun oda sürünsün istiyorum...

Ayrıca dolandırılmak için adamın ortadan kaybolması gerekmiyor ki, evet adam ortada peki sen adama borç verdiğini ispat edebilir misin? Bir sakinleş düşün, kime ne ispat edebilirsin. Adam parayı vermemek için tüymüş, sen duygularınla oynadığını düşünüyorsun da adam senin cüzdanınla oynamış, duygularınla oynamış olsaydı ilişkiniz bittiğinde borcunu öderdi.

Kısa bir dönem için acı çekmeniz çok normal. Çünkü terkedilme psikoloji kolay atlatılmaz herhalde.
Fakat onu aramanız, kendinizi bu duruma düşürmeniz öyle yanlış ki.
O orada yapacağını yapıyor, hayatını kuruyor, siz hala onu arıyorsunuz ?

Bırakın sizi merak etsin. Bırakın sizden asla haber alamasın. Neden kendi gururunuzla oynuyorsunuz ?
Bırakın verdiğiniz paralarda ondan kalsın. Farzedin ki kaybettiniz.
Paranın burada ne önemi var ki ?

Ayrıca dolandırılmak için adamın ortadan kaybolması gerekmiyor ki, evet adam ortada peki sen adama borç verdiğini ispat edebilir misin? Bir sakinleş düşün, kime ne ispat edebilirsin. Adam parayı vermemek için tüymüş, sen duygularınla oynadığını düşünüyorsun da adam senin cüzdanınla oynamış, duygularınla oynamış olsaydı ilişkiniz bittiğinde borcunu öderdi.

haklısın :(( daha önceki ayrıldığımızda köpek gibi yalvardığı günler geliyor aklıma yine onu o halde görmek istiyorum ve ağzımdan gelenş saymak istiyorum

O zaman arama sorma, adamın bir taraflarını kaldırma, yalvarırsa egonu tatmin edersin, yok seni arayıp sormazsa verilmiş sadakam varmış dersin. Yanlış anlamazsan bişey soracağım, neden senden borç istedi? Ne için lazımmış borç para ve miktarı ne?

benden direkt borç istemedi borç istemedi şöyle oldu, benim bilgisayarımı yanlışlıkla yaktı ertesi ün laptop almak zorunda kaldım zaten param kendime yetiyordu o zaman 300 lirasını temmuzda öderim dedi sınav parası yatacakmış 30 lira ben yatırdım bankaya pgidp sıra beklemesin diye sana yatır diyen mi old dedi. kredi kartımı na vermiştim çok harcama yapıyorum sende durursa harcama yapmam diye 30 liraya benzin almış onuda öderim dedi. bir iş için 50 lira vermiştim iş olmadı 50 lira da kaldı toplamda 430 lira

Hepimiz böyle olaylar yaşadığımızda intikam hırsıyla dolarız. İstisnaların olduğunu bile sanmıyorum.
Ama biliyor musunuz ? Bir zaman sonra o kadar önemsiz, o kadar komik gelecek ki size..
Şimdi çok sinirlisiniz, kendinize de kızgınsın ona da, yaşadıklarına da, yaptıklarına da..
Ne desek burda, ne cümleler kursak değişmez bu.
Kendiniz zamanla atlatacaksınız bunu, başka yolu yok.
Düşüneceksiniz "Ben miydim onu arayan ? Ben miydin her gün kendimi hırpalayan"..
Sadece gülüyorsunuz sonra. İçinize sevgiden acıdan başka hisler doluyor. Acımak gibi, nefret gibi..

Aramayın boşverin. Onun egosunu tatmin etmekten başka işe yaramaz çünkü.
Kendine haline bırakın. Kendine başka oyuncak bulsun madem sıkılmış.
Verdiğiniz miktar ne kadar olursa olsun istemeyin. Onun olsun o para.
Onun gibi birinden kurtulmuşsunuz daha da önemi yok bence.
Bırakın, uğraşmayın. Kendinizi üzersiniz sadece. Ona hiç bir şey olmaz.
Allahından bulsun. :34:

Son düzenleme:
önceki konularını da okudum ve bütün samimiyetimle söylüyorum karşındaki insan seni haketmiyor.
aslında senin para filan umurunda değil o bi bahane olmuş arayıp onun sesini duymak için ama boşver paran da kalsın onda
bu durumdayken insanın içinde hep bi umut oluyo acaba döner mi arar mı diye,insan inanmak istemiyo bittiğine..
şu anda seni teselli etsek bile faydası olmayacak
benim tavsiyem dikkatini başka şeylere ver en iyisi arkadaşlarınla vakit geçirmek bence,gez,alışverş yap v.s
bunları yaparkende canın yanıcak ama bir süre sonra hafifleyecek sonrada geçicek,
sabırlı ol kendine engel ol sakın arama onu gerçekten bu büyük bi hata kesinlikle aramamalısın
oda acı çeksin canı yansın istiyosun ama zaten sana çektirdikleri onun yanına kalmaz,en iyisi Allah a havale ettmek.

önceki konularını da okudum ve bütün samimiyetimle söylüyorum karşındaki insan seni haketmiyor.
aslında senin para filan umurunda değil o bi bahane olmuş arayıp onun sesini duymak için ama boşver paran da kalsın onda
bu durumdayken insanın içinde hep bi umut oluyo acaba döner mi arar mı diye,insan inanmak istemiyo bittiğine..
şu anda seni teselli etsek bile faydası olmayacak
benim tavsiyem dikkatini başka şeylere ver en iyisi arkadaşlarınla vakit geçirmek bence,gez,alışverş yap v.s
bunları yaparkende canın yanıcak ama bir süre sonra hafifleyecek sonrada geçicek,
sabırlı ol kendine engel ol sakın arama onu gerçekten bu büyük bi hata kesinlikle aramamalısın
oda acı çeksin canı yansın istiyosun ama zaten sana çektirdikleri onun yanına kalmaz,en iyisi Allah a havale ettmek.

beni anlamışssın teşekkürler.

öncelikle geçmiş olsun.belli bi süre acı çekeceksin ama gececek emin ol. ben kendim bir ev peşinatı kadar para verip geriye almak adına n hiçbirşey yapmadım bırak o insan karektersizliğiyle kalsın. allahın adaleti büyük bir gün şu yaşadığın acının daha fazlasını yaşayacaktır,sakin ol dışarı çık gez dolaş sevdiğin arkadaşlarınla dolaş kendine farklı bişeylere yönlerdir.ilerde bu yaşadıkların sana tecrübe olacak.Bir sonraki ilişkinde daha sağlam basacaksın.
hayat devam ediyor. üzme kendini

Back
X