- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- 173
- Konu Sahibi kelebek prenses
ciddimisin yeni mi aldınÇok teşekkür ederim. Yüzde 50 indirimdeydi. 4 tl ye geldi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ciddimisin yeni mi aldınÇok teşekkür ederim. Yüzde 50 indirimdeydi. 4 tl ye geldi![]()
ciddimisin yeni mi aldın
indirimsiz halide çok uygunmuş english homenin nihaleleri 16filn sanırım bu biraz küEvet daha bugün aldım. Tek bu renkte indirim vardı. Nakit fiyatı normalde 8.90 dı. Ben de görünce zaten dayanamadım![]()
indirimsiz halide çok uygunmuş english homenin nihaleleri 16filn sanırım bu biraz kü
çük mü?
tamam canım teşekkürler:)Çok küçük değil. Çaydanlık için ideal. Tabi ben bunu duvar süsü yada masa süsü gibi değerlendirmeyi düşünüyorum :)
offff çokkk güzeller mağazadan mı aldn canımEnglish Home indiriminden kaptıklarımGerçi biraz geç kaldım ama olsun
Eki Görüntüle 1521704
Eki Görüntüle 1521705
Eki Görüntüle 1521701
Eki Görüntüle 1521703
Eki Görüntüle 1521702
Eki Görüntüle 1521708
Eki Görüntüle 1521700
offff çokkk güzeller mağazadan mı aldn canım
ben hiçbişey alamadım bugün nişanlımı gönderdim sağolsun gitti ama hiçbişey kalmamşAyy aynen indirimin ilk günü gittim aldım ama o zaman bile çoğu şey kalmamıştı![]()
ben hiçbişey alamadım bugün nişanlımı gönderdim sağolsun gitti ama hiçbişey kalmamşaldıkların çooooookkk güzel
offf yok canım yaa aksesuarlar böyle indirime girmiyor maalesefBugün bende uğradım yağmalanmış resmenüzülme tekrar indirime girer. Hem daha güzel modeller gelir
![]()
offf yok canım yaa aksesuarlar böyle indirime girmiyor maalesefbirde başka yerden şansımı deneyeceğim bakalım
![]()
valla bakacağım ilde tek mağaza var şansıma artık:)şuna bak ya il il arıyoruz nasıl bir çılgınlıktır buDaha 2 gün var çok işlek olmayan yerler de bence bulabilirsin. Ben de istediğim bir kaç parçayı malesef bulamadım![]()
valla bakacağım ilde tek mağaza var şansıma artık:)şuna bak ya il il arıyoruz nasıl bir çılgınlıktır bu![]()
hehe aynen canım sanki bedavaya alıyoruz bazen gerçekten çok fazla kaptırıyorz kendimizi:))Valla burada çok mağaza var ama gene de yok :) bilmeyen de bedavaya dağıtıyorlar sanır![]()
ühühühühEnglish home indiriminin son günü kapılanlar
Eki Görüntüle 1522889
Eki Görüntüle 1522890
Eki Görüntüle 1522891
Eki Görüntüle 1522892
ühühühühgüle güle kullan canım
![]()
Yaaa birde öyle deme ben hiçbirşey alamadımTeşekkür ederimmarkadaşım artık dayanamadı sipariş listesi hazırladım o aldı geldi
ama istediğim bir saat vardı bulamadım bir türlü aklım onda kaldı
![]()
Yaaa birde öyle deme ben hiçbirşey alamadımnişanlımı gönderdm ablamı gnderdm hiçbişey kalmamış sadece pembe kalpli nihaleden alabildim sen maşallah güzel şeyler buldun...Bugnde nevresimlerde kampanya yapmışlar..