PembeLokum' un Çeyizinin En güzel Parçaları

evet oda doğru en nadide parçaların hırdavat olmasın sonra :60:

aa ben ankara da değilim küüü :43::43: sorma site hala düzelmedi benıım küşlar ve arkadaş hala yok :27::27::5:

Benim arkadaşlar ve beğeni puanlarım da yok :) Neyse düzelir elbet sıkıntı büyük belli :)
bundan sonra nevresimleri ve yemek takımlarını koyarım heralde :) bir kahvaltı takımı daha alırım
ilki çiçekli böcekli olduğu için ikincisini de sade alırım :)

Benim arkadaşlar ve beğeni puanlarım da yok :) Neyse düzelir elbet sıkıntı büyük belli :)
bundan sonra nevresimleri ve yemek takımlarını koyarım heralde :) bir kahvaltı takımı daha alırım
ilki çiçekli böcekli olduğu için ikincisini de sade alırım :)

onlar bende de yok kız :9::9:

bende karacanın sevgililer günü nevresim takımını aldım iştee :16::16: 2 tane kahvaltı takımı niyee :30::9:

bir günlük bir misafir yemek takımı olur benım bıldiğim amaa :27::27:

onlar bende de yok kız :9::9:

bende karacanın sevgililer günü nevresim takımını aldım iştee :16::16: 2 tane kahvaltı takımı niyee :30::9:

bir günlük bir misafir yemek takımı olur benım bıldiğim amaa :27::27:

Hayırlı olsun canım niye iki tane ee sıkılırım ben ya bir tane takımı her gün aynı takımı kullanmaktan :9::9::9:

lokummmm, kendin gibi lokumcuklar almışsınnn :1: ne tatlı şeyle bunlar böyleeee :31:

aşkla kullanmanız dileğiyle canımm :16:

Herkese meraba :3: Nişan tarihim aşağı yukarı belli olunca ben de yavaştan çeyiz alışverişine başladım. Burada çeyizimin en güzel olduğunu düşündüğüm parçalarını paylaşmak istiyorum. :116:

Daha önce burada açılan çeyiz topiklerinin neredeyse tamamını bol bol inceledim ve sizlerden model çalmış olabilirim :17:

6'lı lale motifli saray fincan setim :69:

Eki Görüntüle 1030478 Eki Görüntüle 1030479

Romy Porselen fincan ve bardaklarım :69:

Eki Görüntüle 1030481

solda kahvaltı setim ve sağda yine 6'lı güllü motifli fincan takımım :69:

Eki Görüntüle 1030482 Eki Görüntüle 1030480

Devamı geldikçe buraya eklerim şimdilik bu kadar :69: Teşekkürler :116:

Hepside birbirinden guzel ama en alt sagdaki beyaza bittim:nazar:

Herkese meraba :3: Nişan tarihim aşağı yukarı belli olunca ben de yavaştan çeyiz alışverişine başladım. Burada çeyizimin en güzel olduğunu düşündüğüm parçalarını paylaşmak istiyorum. :116:

Daha önce burada açılan çeyiz topiklerinin neredeyse tamamını bol bol inceledim ve sizlerden model çalmış olabilirim :17:

6'lı lale motifli saray fincan setim :69:

Eki Görüntüle 1030481

Kuzum kuzum kuzumm:54:
Bayıldım yaa zevkine hayranım canım benim :46:
Güle güle ağız tadıyla kullan inşallaah :21:

Hepside birbirinden guzel ama en alt sagdaki beyaza bittim:nazar:

o beyaz seti aldığımda beğenilmez sanıyordum ama çok beğenildi ben de mutlu oldum teşekkürler :16:

Kuzum kuzum kuzumm:54:
Bayıldım yaa zevkine hayranım canım benim :46:
Güle güle ağız tadıyla kullan inşallaah :21:

canım canım ben de sana hayranım :16: sağol tatlım inşaAllah :16:

Arkadaslarin da bayildigi gibi ben de fincanlarina bayildiiim :) gule gule sevdiginle caylar kahveler icmeni diliyorum :)

güzel dileğin için çok teşekkür ederim çok sağol :))

6'lı lale motifli saray fjincan setim :69:

Eki Görüntüle 1030481

Canım cok guzel cok sırın parçalar çeyizinde devamını bekliyurm takipteym Allah mutlu günlerde kullandirsn 😊😊😊😊😊👍👍

Hayırlısı olsun canımm çok güzeller güzel günlerde aşkla kullan inşallahh :16::16::16:

Normalde çiçek desenli sevmem ama bunları sevdim :17: Özellikle 1. takım çok hoş :16:
Güle güle kullan canım :nazar:

hayırlı olsun tatlım fincanların çok şeker beyaa byıldım en çokta :nazar:

teşekkür ederim tatlım beğenmene sevindimm :)

Yaaaa lalei fincan setine bayıldım canım güle güle kullanmak nasip olsun inşallah :16:

teşekkür ederim cabım sağolasın inşallah :16:

Normalde çiçek desenli sevmem ama bunları sevdim :17: Özellikle 1. takım çok hoş :16:
Güle güle kullan canım :nazar:

sağol canım teşekkür ederim beğenmene sevindim :17:

:124: Güncelleme :124:

Böyle set oluşturdum, fırın kapları, ama ben çerezlik, atıştırmalık şeyleri ikram etmek için de kullanırım diyorum :69: sarı renk mumluk ve nihale de ekledim takıma, bir de pempe renk peçetelik ekledim

$IMG_5444,.webp

Back
X