Benim ciciklerimde şimdilik bunlaaaar :)

aslan yelesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
45
12
13

aryıldızdan aldığım sanıyorum kullanmaya kıyamayacağım çatal bıçak takımım
kadınlar kulübünden öğrendiğim ilginç tasarımlı fissler düdüklüm :)
bunları da korkmazdan aldım..

yemek takımıma gelince kendilerini karacadan aldım.. kendinden kabartma desenli oturup izliyorum arada

bu kalp oymalı takımıda 12 kişilik aldım kendiniz oluşturuyorsunuz... çok şık buldum kendilerini hemen alıverdim istediğim parçaları :)

bunu da pierre cardinden aldım kızlar. günlük kullanım için düşündüm cicili bicili olsun dedim, aradığımı bulunca kaçırmadım. porseleni de kaliteli düşünenlere tavsiye edebilirim..

korkmazın güvenli çaydanlığı :)
Eki Görüntüle 1310829

:) daha yeni başladım almaya ama asıl pahalı olan kısımları hallettim sanırım..

Eklentiler

• 125-harem-kirmizi.webp
    83,4 KB · Görüntüleme: 441
  • indir (5).webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 362
Son düzenleme:
Huzurla kullanın çok güzeller büyükleri tamamlamışsın ama detaylar çok fazla insan hangisini alcağını şaşırıyor şimdiden kolay gelsin

evet gerçekten eksik çok fazla ya da biz işimizi fazlalaştırıyoruz :) bu arada fotoları iki kere yüklemişim nasıl başardıysam nasıl düzelirki bu

karaca yemek takımınız ve korkmaz tencere ve çaydanlık setini çok beğeniyorum bende almayı düşünüyorum onları. Güle güle aşkla kullanın

teşekkür ederim. bende çok severek aldım :) al vallahi çok güzeller o kadar çok tencere tava çaydanlık, yemek takımları(kimbilir kaç çeşit) vs. baktım bunlardan vazgeçemedim :) güle güle günlerde kullanırız inş.

karaca yemek takımı modelının adı ne cnm

Güle güle kullanın. Hepsi çok güzeller. Ama özellikle kalp motifli olanlar pek güzelmiş. Mutlu günlerde kullanın :)

karacanın "helen" adında yeni çıkardığı bir takım. tek tük var mağazalarda..

inşallah canım baktım ama pahalı olduğu için vazgeçtim şu an çalışmyorum ama almayı çok istiyorum çeyiz araştırması yaptığım günden beri hep aklımda herşym kırmızı çünkü inşallah alırım yakın zamanda bende :) ayrıca çok kullanışlı kullananlardan duymuştum :)

Evet biraz pahali bir tencere alirken biraz tereddüt ettim ama gerçekten kaliteli. Belki biraz vakit geçince fiyati düşer

yok ya fiyatı düşmüyo sürekli artıyo :) 2 yıldır takipteyim sürekli artıyo :) nasip olur alırım inşallah. sizde kocişinize güzel güzel yemekler pişirin

yok ya fiyatı düşmüyo sürekli artıyo :) 2 yıldır takipteyim sürekli artıyo :) nasip olur alırım inşallah. sizde kocişinize güzel güzel yemekler pişirin

hediye çeki gibi birşey olacakta anca öyle. ben geçen hafta 270 liralık takımı (çatal bıçak hemi de 89 parça) 210 liraya aldım o da annemin kısmetiymiş :)

alacam inşallah yaaa siz de görünce daha çok heves ettim güle güle kullansın anneciğiniz

iyi günlerde ağız tadiyla kullanmanız dileğiyle :) moneta tavları set şeklinde mı yoksa tek tek mi aldınız ve fiyatı nedir acaba :)

iyi günlerde ağız tadiyla kullanmanız dileğiyle :) moneta tavları set şeklinde mı yoksa tek tek mi aldınız ve fiyatı nedir acaba :)

moneta tavaları set şeklinde kendi sitesinden, tek çekimle 132 liraya aldım. sitede çok ilgili ve harika kargolama yapıyorlar. sıra pilav tenceresinde :)

Hepsi çok güzel canım özellikle aryıldızdan aldığın çatal bıçak takımın :)
Güle güle aşkla kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…