Benim cildim çok kuru!!!

E

EU3

Ziyaretçi
ya arkadaşlar benim cildim çok kuru dr bazı ilaçlar yazdı kullandım ama
bunun kesin bi tedavisi varmıdır acaba ??
 
cnm kuru ciltlere nem sağlayan kayısı-süt-bal maskesi yapmanı tavsiye ederim...bende ilk haberlerde duymuştum. yapılışı; 2- 3 kuru kayısıyı biraz sıcak suda bekletilir.yumusayan kuru kayısıyı mikserde parcacıklara ayrılır.bir tavaya bu kayısı koyulur ve ustune yrm cay bardağı süt katılır ve kayısı sütünü hafif cekip krem kıvamına gelene kadar pişirilir.(kısık ateste).biraz soguduktan sonra ılık haldeyke bir cay kasıgı bal karıstırılır.temizlenmiş cilde sürülüp 30 dk bekletilir...başta ılık daha sonra soguk su ile yıkanır.
bu maske cilt kuruluğuna cok iyi geliyo..özellikle kış aylarında.benimde agız cevrem yanaklarım cok kuruyordu cildim pul pul oluyordu ama bu maske cidden cok işe yaradı.denemeni tavsiye ederim.haftada 2-3 kere yap en az.hiç bir zararı yok ne kadar sık yaparsan o kadar da etkili...sevgiler
 
ço kteşekkür ederim cnm ilgine deniycem saol
 
Kesinlikle acı badem sütü kullanmanı tavsiye ederim kuru ciltlre birebir :)
 
Bol bol su tüketeceksin, C ve E vitaminleri içeren nemlendiriciler kullanmalısın.
 
ya arkadaşlar benim cildim çok kuru dr bazı ilaçlar yazdı kullandım ama
bunun kesin bi tedavisi varmıdır acaba ??

canım benim cildim içtiğim ilaçtan dolayı çok kuruyor ki cildim yağlı dır normalde. sana 2 ürün önericem. birincisi doğacı nın doğal kaysı kremi. özellikle kuru ciltler için harika cildim kadife gibi oldu. soğuktan kayış gibi olan ellerim bebek elleri gibi.
ikinciside exipial lipo bu da çok iyidir doktorum önerdi. nemlendirme işini gayet iyi yapıyor:eek:
 
hepiniz çok güzel bilgiler vermişsiniz acıbadem kremini bende kullanıyorum çok farketti
 
X