Benim cildime bir çare bulabilir misiniz? Çok üzgünüm :(

missphysicist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2012
11
0
36
İstanbul
Arkadaşlar ben 20 yaşında bir genç kızım ama gelin görün ki, cildimde olmayan problem yok. Şu an karma bir cilde sahibim. Ergenlik zamanımda yüzümdeki yağ sanki özellikle sürmüşüm gibiydi. Bilinçsizlikten sabunlarla yıkaya yıkaya çok yıprattım. Sivilcelerimle hep oynadım ki, sivilce olmayan yer yoktu nerdeyse. Şimdi ise sadece yüzümdeki problemler şunlar:

-Sivilcelenme
-Sivilce izleri
-Siyah noktalar
-Yer yer kızarıklıklar (özellikle burun kenarında ve çenede)
-Burun kenarlarında ve yanaklarda çok sayıda belirgin kılcal damarlar
-Gözaltında şişkinlik, kırışıklık ve morluk
-Alında kırışıklık
-Ton farklılıkları
-Bazı bölgelerde aşırı kuruma

Yani kısaca sanki genç kız değilim de yaşımı başımı almış bakımsız bi kadın gibiyim:( Ne yapsam olmadı. Neler neler denedim. Doktor doktor gezdim şu yüzüme bi çare bulamadım. Bazen bi sihir olsa anca işime yarar diyorum. Nolur bi akıl verin psikolojim bozuldu artık :(
Bu arada PKO hastasıyım.

Son düzenleme:
canım bence bi dermotokozmetoloji uzmanına görün derim aama bunlar zaten genç cilt problemleri.kırışıklıklar masaj ve bazı maskelerle hafifleyebilir bu sitede birsürü maske tarifi var istersen araştır canım.sıkma canını ve dermokozmetik ürünler kullan cildin için :) geçmiş olsun

canımm ya benimde öyleydi dermatoloğa gttm şimdi keşke daha önce gitseymişim diyorum azitro dye bi ilaç verdi bi kutuda 3 tane hap var bi kez kullandm 4 ay oluyo hala bi sivilcem çıkmadı şimdi lekeler var işte onlara çözüm aryrm :( sen gtmişsin gerçi doktora ama pes etme elbette bunlarla yaşıcaz dye bişe yok ama kafayada takma tatlımm

canımm ya benimde öyleydi dermatoloğa gttm şimdi keşke daha önce gitseymişim diyorum azitro dye bi ilaç verdi bi kutuda 3 tane hap var bi kez kullandm 4 ay oluyo hala bi sivilcem çıkmadı şimdi lekeler var işte onlara çözüm aryrm :( sen gtmişsin gerçi doktora ama pes etme elbette bunlarla yaşıcaz dye bişe yok ama kafayada takma tatlımm

aminascım ben de doktora gittim izler için MADÉCASSOL verdi.ve kullanan herkes mucize gibi bişey diyor çok memnun kalınmış bu ilaçtan.İstersen bi dene canım.

missphysicist canım sende bence bir cildiye uzmanına yada dermataloga görün,normal problemler onlar o kadar takma kafana bende 21 yaşındayım bende de vardı canım ama doktor hemencecik çözüveriyo bütüüüün problemleri :15: :46:

Arkadaşlar ben 20 yaşında bir genç kızım ama gelin görün ki, cildimde olmayan problem yok. Şu an karma bir cilde sahibim. Ergenlik zamanımda yüzümdeki yağ sanki özellikle sürmüşüm gibiydi. Bilinçsizlikten sabunlarla yıkaya yıkaya çok yıprattım. Sivilcelerimle hep oynadım ki, sivilce olmayan yer yoktu nerdeyse. Şimdi ise sadece yüzümdeki problemler şunlar:

-Sivilcelenme
-Sivilce izleri
-Siyah noktalar
-Alında kırışıklık
-Ton farklılıkları

Yani kısaca sanki genç kız değilim de yaşımı başımı almış bakımsız bi kadın gibiyim:( Ne yapsam olmadı. Neler neler denedim. Doktor doktor gezdim şu yüzüme bi çare bulamadım. Bazen bi sihir olsa anca işime yarar diyorum. Nolur bi akıl verin psikolojim bozuldu artık :(
Bu arada PKO hastasıyım.

Sivilce için kesin bişey söyleyemiycem ama cilt doktorları sivilceler için çok faydalı krem ve haplar veriyorlar ama denemediğim bi şey var deneyenler memnun olduklarını söylüyor 1 tutam menekşe 1 litre su ile demlendikten sonra süzülüp elde edilen su ile günde 2 defa cilt temizlenir.
sivilce izleri ve diğer izler için litle_angelinde dediği gibi madecassol krem kullanabilirsin
siyah noktalar içinde jelatin maskesi linkten bakabilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/genc-ciltler-sorunlari/480500-evde-siyah-nokta-bandi-yapimi-2.html Ardından sıkılaştırıcı bir tonik veya maden suyunu buz yapıp kullanabilirsin, gül suyuda olabilir ama kaliteli bişey olsun
kılcal damarlar at kestanesi yağını öneriyorlar
göz altındaki şişlikler için su ile seyreltilmiş yosun yağı
morluklar için patates, salatalık kabuğu
kırışıklıklar için kayısı çekirdeği yağı
ciltteki kuruluk içinde kayısı çekirdeği yağını kullanabilirsin
Ama sakın hepsini aynı gün felan yapma cilde fazla gelir sivilcelerin coşar alır başını gider.

aminascım ben de doktora gittim izler için MADÉCASSOL verdi.ve kullanan herkes mucize gibi bişey diyor çok memnun kalınmış bu ilaçtan.İstersen bi dene canım.

missphysicist canım sende bence bir cildiye uzmanına yada dermataloga görün,normal problemler onlar o kadar takma kafana bende 21 yaşındayım bende de vardı canım ama doktor hemencecik çözüveriyo bütüüüün problemleri :15: :46:

madecassol sivilce lekeleri için ii geliyo mu canım ?

-Sivilcelenme
-Sivilce izleri
-Siyah noktalar
-Alında kırışıklık
-Ton farklılıkları

Bu arada PKO hastasıyım.

benzer sorunlara sahip olan biri olarak... akşamları, cildi hafif bir jelle temizleyin. nuxe olur, avene olur. gülsuyu ile sildikten sonra, sivilcelerin ve sivilce izlerinin üzerine acneylse, üzerine de madecassol. çok kuru yerlere de ya nemlendirici, ya da badem /kayısı çekirdeği / avokado / zeytin yağlarından biri. sabahları da gene yüzünüzü yıkadıktan sonra, önce imex, üzerine nemlendirici. (imex hem sivilceyi engelliyor, hem kılcal damarları geçiriyor, hem kapatıcı gibi hareket ederek ton farklılıklarını gizliyor)

göz altınız için de iyi bir nemlendirici, kafein içerenler iyi oluyor. alna yaklaşan kaz ayakları için de gene o yukarıda bahsettiğim yağlardan sürebilirsiniz ama göz altınıza gelmesin.

Ben sana gul suyu onerebilirim bence en guzeli aksam yatmadan once cildini temizleyip pamukla gul suyu sur yuzune iyi gelir krem olarak luxe markalara bakmani tavsiye ederim ... :-* :72:

Slm kizlarr ben bu yaz burun estetigi yaptiracam izmir'de ozel ekol kbb'da doktoru iyi arastirdim ve herkes memnun, bende ok heyecanliyim ve de korkuyorum biraz ya guzel olmazsa ... Kafayi yerim :-P sizler bu doktoru taniyormusunuz ? Doc dr fatih uygur ? :72:

Back
X