- 3 Nisan 2013
- 595
- 444
- 103
- 43
- Konu Sahibi Akanseneler
-
Seni eşin böylemi alevlendiriyorKibriti bizden ,benzini kocandan
yanar buralar birazdan
Senden ziyade dahada açik konuşanlar var.. bence bi doktora gozukun yada gun içerisinde yaptiklarinizi degistirin.. belki bunalim gibi birseydir..Evet doğru burda okadar açik sözlü görünce bende casaretlendim .
Yoksa eşimden utanirim.
Ben kendi adıma hiç bir zaman mahremimi burada yada realde kimseyle paylaşmadımBen yapa bilirim bu durumdan kurtulmak için .Siz nasil davraniyorsunuz bu konuda .
Nasil isteğiniz geliyor ne yapiyonuz
Kökten çözümKibriti bizden ,benzini kocandan
yanar buralar birazdan
aynenBen kendi adıma hiç bir zaman mahremimi burada yada realde kimseyle paylaşmadım
paylaşanı da tavsip etmiyorum
senin konunda da büyük art niyet seziyorum
iğrenç bir sapık olduğun ortadaSeni eşin böylemi alevlendiriyor
Ben yapa bilirim bu durumdan kurtulmak için .Siz nasil davraniyorsunuz bu konuda .
Nasil isteğiniz geliyor ne yapiyonuz
O zaman kocam beni arzulamiyorBen kendi adıma hiç bir zaman mahremimi burada yada realde kimseyle paylaşmadım
Bende paylaşmam ama nerede paylaşsın ki .Kendini suçlu hissediyor.Dr gitmeye belki çekiniyor.Sonuçta mahrem konuda olsa kimse kimsenin yüzünü görmüyor,tanımıyor.Ben kendi adıma hiç bir zaman mahremimi burada yada realde kimseyle paylaşmadım
aynen bence öyle olduğu gibi kocasıyla yaşadıkları herşeyi burada paylaşanlarO zaman kocam beni arzulamiyor
Söyle böyle yaptim diyenler mahremini ortaya atmış oluyorlar
o kişinin kendisine kalmış paylaşan paylaşırda bana ters,ayrıca bu konu sahibinin üslubu çok abartılıBende paylaşmam ama nerede paylaşsın ki .Kendini suçlu hissediyor.Dr gitmeye belki çekiniyor.Sonuçta mahrem konuda olsa kimse kimsenin yüzünü görmüyor,tanımıyor.
Amacı o zaten sorduğu sorulardan belliişimiz gücümüz yok sana burada cinsel hayatımızı mı anlatıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?