Benim çocuğum yavru kedi mi!!

Pokahontass

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
1.238
1.191
133
Ahh sinir katsayım yine tavan yaptı akşam akşam !

Hemen şuracığa belirteyim doğum yapalı 70gün oldu.

Bu akşam kp bize çıktı oturmaya. Aşağıya misafir gelicekmiş bayanlar kv kovalamış evden. Sorun değil başımın üstünde yeri var kp.

Aradan yarım saat geçti misafirlet geldi. Kv yukarıya çıktı. Ben mutfaktaydım o sıra çay ikramlık falan ayarlıyorum eşimle kp.
' ayy bilmem kim çok özlemişler bebeğide getirsene yenge sevelim azıcık dediler' diye diye yerde oyun halısında yatan çocuğu kucakladı. Örtü ağız bezi falan ayarlamaya çalışıyo. Sonra mutfak yoluna doğru geldi alabilirim dimi poka bebeği dedi !! Almışın zaten neyine soruyosun.
O an hayır alamazsın niye diyemedim ki !
Sadece diyebildiğim, görmek sevmek isteyen zahmet edip yukarıya çıksın oldu ama moral surat kayboldu bendee.
Anladımı derseniz anlayıp anlamamışa yatar muhtemelen.
Halbuki daha geçen gün bu muhabbet üzerine telkinde bulundum.
Sana birileri geldiğinde habire bana bebek uyumuyosa indir vs gibi şeyler söyleme görmek isteyen buyursun diye.

Allah aşkına yavru kedi köpek mi ki bu habire mahalleli geldikçe o geldi indir bu geldi indir şunlar geldi alayımmı.

Daral geldi!!

Yarın son kez açık açık birdaha yapmamasını benmi söylesem yoksa eşime söylesemde o mu söylese

Haklisin. Benim bebegimde 80 gunluk oldu. Bu yuzden empati kurabiliyorum. Kizmadan, kalp kirmadan soyleyebilirsin. Tabi bir daha olursa kizmaya da hakkin var..

Haklısınız
Siz lohusasınız düşünmesi gerek
Ayrıca misafirlerine gösteriş yapmak için niye bebeğin düzenini bozup annesinden ayırıp yukarı çıkarıyor?
Bebeği sevmek isteyen size gelir sever
Ki o kadar küçük Bebek kalabalık ortamda kucaktan kucağa gezmesi iyi değil mikrop kapar
Müsade etmeyin bir daha

Sizi anlıyorum şöyle düşünün
Kalabalıği sizi şu anda kaldirabilirmisiniz? onlarda kendilerince uyumadilarsa yollasana diyerek bebegi istiyorlar. belliki sizi düşünüyorlar.
Eger iyi niyetlerinden eminseniz tabii. ailemle ayni mahallede oturuyoruz neredeyse, banada derlerdi evde sıkıldıysan gelsenize veya bebegi gelip alalimmi bende vallah olur bende uyurum biraz derdim. güveniyosaniz isterseniz yollayin..ama rahatsiz oluyorsanız kibarca kv dile getirin anne sende beni anla bana ters böyle seyler, siz yine ne zaman isterseniz tabii gorun hatta isime gelir 1 2 saat sizde kalsa gibisinden

Cok isteyen gelsin evde sevsin. Kaynanada akil olsa der benim torunum oyle emirle ayaga gelemez.

İyi niyet yada kötü niyet değil.
Aşağıya mahalleden kankileri gelince illa aşağıya ister. Kalabalık değil 3 5 kişi. Kaldıki gelenlere birer kahve yapamıcak durumdada değilim.

Mevsim değişik salgın hastalık geziniyor grip mırip.Allah korusun.o açıdan kalabalığa sokmak istemem.çok küçük daha.Allah bağışlasın
Eşim üşütmüş garibim huyumu biliyor maske almış gelirken.nasıl korkutmuşsam

Benim bile burdan sinirlerim bozuldu tövbestt nasıl bi mantıksa artık

Sen hatalısın burda hemde çok. 2 aylık bebek. Kim bilir nasıl sevcekler? Öpücek mi yamuk tutacak? Ben asla gözümün önünden ayırmam!
Ne yapıcam o anda. Salonda eşimle kp var çay demledim iktamlık hazırlıyordum geldi cocuğa yöneldi etti aldıktan snrada bana usulen sorar gibi alabilriim dimi diyor.
Eşim var birşey demedi. Kp var orda ne diyeyim yani. O an okadar sinir oldum ki aslında desem birşeyler ters olucaktı.

2,5 aylık bebek amadı olmadan hiçbir yere gitmez

Ya o bebek niye Kv ile gönderilir

Kibar vs olmayın net olun

Evden çıkmaz bebek

Sevilirken ağlarsa ne oluyor mesela

Ben babası ile dahi babaanneye bebek göndermeyi anlayamam yalnız olmaz

Ters olsun

Bensiz olmaz de

Ben birazdan getiririm de bu sefer bir daha getir dediğinde bahane bul vs.

Off şimdide misafirler gitmiş geldi yukarıya. Oyun halısında yatıyo bebeğim onunla oynayıp öpüyor bide. Ki öpmek yok diye defalarca söylememe rağmen !!
Ya Allahım den sabır ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…