- 12 Haziran 2013
- 1.238
- 1.191
- 133
- Konu Sahibi Pokahontass
-
Zaten bu söylememin üzerine birdaha olmuş hali.Haklisin. Benim bebegimde 80 gunluk oldu. Bu yuzden empati kurabiliyorum. Kizmadan, kalp kirmadan soyleyebilirsin. Tabi bir daha olursa kizmaya da hakkin var..
İşte bende onu anlayamıyorum. Bnm ne zorunluluğum var!Çok saçma. Şaklaban mı bu bebek, gelip iki dk sizde agu gugu yapıp gitsinler.
İyi niyet yada kötü niyet değil.Sizi anlıyorum şöyle düşünün
Kalabalıği sizi şu anda kaldirabilirmisiniz? onlarda kendilerince uyumadilarsa yollasana diyerek bebegi istiyorlar. belliki sizi düşünüyorlar.
Eger iyi niyetlerinden eminseniz tabii. ailemle ayni mahallede oturuyoruz neredeyse, banada derlerdi evde sıkıldıysan gelsenize veya bebegi gelip alalimmi bende vallah olur bende uyurum biraz derdim. güveniyosaniz isterseniz yollayin..ama rahatsiz oluyorsanız kibarca kv dile getirin anne sende beni anla bana ters böyle seyler, siz yine ne zaman isterseniz tabii gorun hatta isime gelir 1 2 saat sizde kalsa gibisinden
Akıl :)Cok isteyen gelsin evde sevsin. Kaynanada akil olsa der benim torunum oyle emirle ayaga gelemez.
Ne yapıcam o anda. Salonda eşimle kp var çay demledim iktamlık hazırlıyordum geldi cocuğa yöneldi etti aldıktan snrada bana usulen sorar gibi alabilriim dimi diyor.Sen hatalısın burda hemde çok. 2 aylık bebek. Kim bilir nasıl sevcekler? Öpücek mi yamuk tutacak? Ben asla gözümün önünden ayırmam!
Ne yapıcam o anda. Salonda eşimle kp var çay demledim iktamlık hazırlıyordum geldi cocuğa yöneldi etti aldıktan snrada bana usulen sorar gibi alabilriim dimi diyor.
Eşim var birşey demedi. Kp var orda ne diyeyim yani. O an okadar sinir oldum ki aslında desem birşeyler ters olucaktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?