Benim cocugumda böyle olmaz dimi

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Benim bir amca kızım var.İki oğlu var.Biri 6 7 yaşında digeri 10 11 yaşında.Aşırı şımarıklar.Sadece ben degil tüm akrabalar aynı şeyi söylüyor.Örnek vereyim evimize geldiklerinde tüm çekmece her yeri kurcalarlar.Annesi birşey demez.Bize vururlar.Telefon tablet boşta ne buldularsa alır kurcalarlar.Tv yi ojeyle boyadılar annesi birşey demedi.Evde birşey görsünler hemen isterler bırakmazlar.Birbirleriyle sürekli kavga ederler.Koltukta falan hep zıplarlar.Bana hediye papagan geldi.Baktım bunlar geldi.Ben papaganı heöen öbür odaya götürdüm.Anneleri laf söyledi.Ama çocuklar bogazını sıkardı eminim buna.Bunlar daha önce kuş besledi baya hepsi öldü.Sözde açlıktan ölmüşler.Anneleri bana senin çocugun daha beter olcak diyor.Çocuklara kızıyorum diye.Bende artık etrafta zarar verecek seylerı kaldırıp onlara vermıyorum.Benım cocugımda böyle olur mu :(

Ne olursa olsun kimsenin evladini kinamayin, rabbim dönüp dolastirip size yasatiyor. Cocuktur diyin gecin . Fazlasiyla simariklarmis zaten , anneyede pes dogrusu.
Papaginin cinsi ne bu arada ? :)
Sultan papaganı yavru daha.Kınamamya calıscam :)

olmaz merak etme senin yetiştirmene bağlı ne biçim görümce yahu insan sesçıkarır o kadar şımarıklığa bende gelemem
Karnımda zıpladı cocuk uyurken ben p derece sımarıklar.Kımse evlerınde ostemıyor cocukları.Dedelerı bıle ıstemıyor

Olur eger ki anaları gibi kendini bilmez her istedigine ulaşan sınır tanımayan bir çocuk yetistirirsen daha fena olur Allahım sabah sabah sinirlendim ya nedir bu annesin rahatlığı haksızlığı iki evlâdım var kizim Alllaahhh namliydi o derece elde avuçta durmazdı vallahi annemin evinde dahi peşini bırakmadım şimdi 5 yaşına girdi şükürler olsun 1.5 yaşında kardeşi var onu uyarıyor kendince kardesim oraya vurma yada onu atma diye annelerde malesef özgür yetistirme adına yaptıklari saçma sapan uygulamalar sonucunda ıste çocuklar bu hale geliyor korkmayın evladinizi güzelce yetistirirseniz hiç birşey olmaz

Biz tatlı dılle soyluyoruz ıyıce sımarıyo
Ee ailesi egitmemis cunku. Bir cocugun yaramazlik yapmasi baska hayvana eziyet edip oldurmesi baska. Kaldi ki kudlar acliktan bile olmus olsa yine ailenin sorumsuzlugudur. Boyle sorumsuz hir ailede buyuyen cocukta veled-i felaket olur.

Çok saçma ! Neden senin çocukların da öyle olacakmış ? Hee egitmezsen okur tabi ..

O nasıl bir kadın yahu , insan çocuğunu hiç ikaz etmez mi ? Kendi evinde çocuklarıni muma ceviriyordur ,dışarda saliyordur emin ol ..
Uyarsada yarım agızla uyarıyor.Cocuklae bızden hıc cekınmıyor.Bende gostermedım sakladım papaganı.Asırı sımarıklar.Ben kınadıgımdan beter olurmus cocugum

Benim bir amca kızım var.İki oğlu var.Biri 6 7 yaşında digeri 10 11 yaşında.Aşırı şımarıklar.Sadece ben degil tüm akrabalar aynı şeyi söylüyor.Örnek vereyim evimize geldiklerinde tüm çekmece her yeri kurcalarlar.Annesi birşey demez.Bize vururlar.Telefon tablet boşta ne buldularsa alır kurcalarlar.Tv yi ojeyle boyadılar annesi birşey demedi.Evde birşey görsünler hemen isterler bırakmazlar.Birbirleriyle sürekli kavga ederler.Koltukta falan hep zıplarlar.Bana hediye papagan geldi.Baktım bunlar geldi.Ben papaganı heöen öbür odaya götürdüm.Anneleri laf söyledi.Ama çocuklar bogazını sıkardı eminim buna.Bunlar daha önce kuş besledi baya hepsi öldü.Sözde açlıktan ölmüşler.Anneleri bana senin çocugun daha beter olcak diyor.Çocuklara kızıyorum diye.Bende artık etrafta zarar verecek seylerı kaldırıp onlara vermıyorum.Benım cocugımda böyle olur mu :KK43:
Sen bilinçli anne olursun emin ol
Anneyede kızdım doğrusu bu ne vurdumduymazlik saldim çayıra mevlam gayira oh ne güzel kendi rahat etsin bebeleri ortalığı darmadağın etsin
Yüz vermeyin olmaz deyin çocuklara kırılan kırılsın

Ee ailesi egitmemis cunku. Bir cocugun yaramazlik yapmasi baska hayvana eziyet edip oldurmesi baska. Kaldi ki kudlar acliktan bile olmus olsa yine ailenin sorumsuzlugudur. Boyle sorumsuz hir ailede buyuyen cocukta veled-i felaket olur.
Anne babaları hep kavga edıyo falan ondan galıba.Cocuk babasına kufur edıyo herkes guluyo

Back
X