- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Kolaylıklar ve sabır diliyorum ..Yok konussak da yok onlar cocuk dıyor.Sizde ufakken öyleydınız dıyor.Sımarsın tamamda cidden herseye zarar veriyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolaylıklar ve sabır diliyorum ..Yok konussak da yok onlar cocuk dıyor.Sizde ufakken öyleydınız dıyor.Sımarsın tamamda cidden herseye zarar veriyorlar
Açık açık söylıycem.Çok sımarıklar bu yüzden gelmiyorum dıycemBöyle enerjik çocuklara ne soyleseniz boş, 12-13 yaşında belki söz dinlemeye başlarlar. Annelerinin de yapabileceği birşey yok ama çocuklar başkasının evinde birşeye zarar vermeye kalkarlarsa müdahale etmesi lazım. Yoksa iyiniyetinizi suistimal etmiş olur, kendinden de çocuklarından da soğutur. Bunun farkında değil galiba
Bence öyle deme. Tepkini çocuklara değil annelerine yonelt. Tamam anlıyorum çocuklar çok hareketli vs ama sen de çok umursamazsin diyebilirsin.Açık açık söylıycem.Çok sımarıklar bu yüzden gelmiyorum dıycem
Çocukları kinamayin zaten yahu. Allah böyle yarattiysa çocuk ne yapabilir ki. Çocuklar olgunlasana kadar sabredecek herkes. İlle biri kinanacaksa annesini kinayinBakalım yengemde cok kınadı onun cocugu oldu.Suan sımarık degıl ama ılerde nasıl olacak bakalım :)
erkek olursa yapar,normaldir cnm amaa kız çocuğu nasıl oluyor öyle bilemiyorm,ne ayıp!!
Dedıkodu yapıoduÇok merak ettim onlar tv yi boyarken anneleri napiodu
Benim bir amca kızım var.İki oğlu var.Biri 6 7 yaşında digeri 10 11 yaşında.Aşırı şımarıklar.Sadece ben degil tüm akrabalar aynı şeyi söylüyor.Örnek vereyim evimize geldiklerinde tüm çekmece her yeri kurcalarlar.Annesi birşey demez.Bize vururlar.Telefon tablet boşta ne buldularsa alır kurcalarlar.Tv yi ojeyle boyadılar annesi birşey demedi.Evde birşey görsünler hemen isterler bırakmazlar.Birbirleriyle sürekli kavga ederler.Koltukta falan hep zıplarlar.Bana hediye papagan geldi.Baktım bunlar geldi.Ben papaganı heöen öbür odaya götürdüm.Anneleri laf söyledi.Ama çocuklar bogazını sıkardı eminim buna.Bunlar daha önce kuş besledi baya hepsi öldü.Sözde açlıktan ölmüşler.Anneleri bana senin çocugun daha beter olcak diyor.Çocuklara kızıyorum diye.Bende artık etrafta zarar verecek seylerı kaldırıp onlara vermıyorum.Benım cocugımda böyle olur mu![]()
Benim bir amca kızım var.İki oğlu var.Biri 6 7 yaşında digeri 10 11 yaşında.Aşırı şımarıklar.Sadece ben degil tüm akrabalar aynı şeyi söylüyor.Örnek vereyim evimize geldiklerinde tüm çekmece her yeri kurcalarlar.Annesi birşey demez.Bize vururlar.Telefon tablet boşta ne buldularsa alır kurcalarlar.Tv yi ojeyle boyadılar annesi birşey demedi.Evde birşey görsünler hemen isterler bırakmazlar.Birbirleriyle sürekli kavga ederler.Koltukta falan hep zıplarlar.Bana hediye papagan geldi.Baktım bunlar geldi.Ben papaganı heöen öbür odaya götürdüm.Anneleri laf söyledi.Ama çocuklar bogazını sıkardı eminim buna.Bunlar daha önce kuş besledi baya hepsi öldü.Sözde açlıktan ölmüşler.Anneleri bana senin çocugun daha beter olcak diyor.Çocuklara kızıyorum diye.Bende artık etrafta zarar verecek seylerı kaldırıp onlara vermıyorum.Benım cocugımda böyle olur mu![]()
iyi aferim ona böyle sorumsuz kadınlara sinir oluyorum ne demek ya dökmek sacmak tamamda eşyaya zarar vermek ben olsam soylerim insanlar zar zor alıyo zaten ne hakkı var öyle yapmaya baksin bi Zahmet açık açık soyleD
Dedıkodu yapıodu
Hani sımarık olurda bu kadar olmaz.Bizi yakın gördugunden rahat hareket edıyorlarmısta.Annesı de yapma oglum falan dıyo gene aynılar.Dün gece bırsey demedım.Kuşu kaldırdım.Zoruna gıttı sevdırmedım ya.Ama kıyamadım hayvana.Ben bile elıme almadım bebek daha.Pek konuşmadık.Baktı cocukları durmuyo gıttı o da :) en ıyısı mesafe amaannesini uyarın, uyarsın çocuklarını. uyarmıyorsa da gelmesin evinize. senin çocuğun iyi eğitim verirsen böyle olmaz. oldu ki o kadar fena huylu oldu, o senin çocuğun mecbur çekeceksin. ama diğerlerini çekmek mecburiyetinde değilsin. dedeleri bile evde istemiyorsa siz de istemeyin, küsen küssün.
İnşallah.Kınamak ıstemıyorum da sımarıklık baska arsızlık baakaBu şımarıklığıda geçti.Bu ne meral etme canım senin cocuğun böyle olmaz . Hayırlısını dile