Benim cocugumda böyle olmaz dimi

Senin yetiştirmene bağlı. Baştan öğretirsen izinsiz bir şey almayacağını, çekmece karıştırmayacağını vs. o zaman yapmaz. Buraya yazmışsınız ama başkalarına görümcenizin/eltinizin çocuğundan bahsetmeyin. Bende korkarım kınayıp da başıma geleceğinden.

Böyle enerjik çocuklara ne soyleseniz boş, 12-13 yaşında belki söz dinlemeye başlarlar. Annelerinin de yapabileceği birşey yok ama çocuklar başkasının evinde birşeye zarar vermeye kalkarlarsa müdahale etmesi lazım. Yoksa iyiniyetinizi suistimal etmiş olur, kendinden de çocuklarından da soğutur. Bunun farkında değil galiba

Böyle enerjik çocuklara ne soyleseniz boş, 12-13 yaşında belki söz dinlemeye başlarlar. Annelerinin de yapabileceği birşey yok ama çocuklar başkasının evinde birşeye zarar vermeye kalkarlarsa müdahale etmesi lazım. Yoksa iyiniyetinizi suistimal etmiş olur, kendinden de çocuklarından da soğutur. Bunun farkında değil galiba
Açık açık söylıycem.Çok sımarıklar bu yüzden gelmiyorum dıycem

Bakalım yengemde cok kınadı onun cocugu oldu.Suan sımarık degıl ama ılerde nasıl olacak bakalım :)

Bakalım yengemde cok kınadı onun cocugu oldu.Suan sımarık degıl ama ılerde nasıl olacak bakalım :)
Çocukları kinamayin zaten yahu. Allah böyle yarattiysa çocuk ne yapabilir ki. Çocuklar olgunlasana kadar sabredecek herkes. İlle biri kinanacaksa annesini kinayin

Çocuklarda yaramazlık dediğimiz şey aslında çok normal bir olay. Ama yaramazlık ile terbiyesizlik birbirine karıştırılıyor.

Bir çocuk çok hareketli, öğrenmeye meraklı olabilir çok doğal ama çevresindeki insanlara ve eşyalara zarar veriyorsa bu saygısızlıktır.
Anne kendi eksiklikliğini görmeden seni yönlendirmeye çalışıyor..
Merak etme çocuklar ebeveynlerin aynasıdır. O öyle dedi diye senin de öyle olmaz..

Canişkom merak etme o 2 çocuk erkekse böyle yapar tamam mı canım bak bebeğim ben 22 yaşındayım 1 çocuğum var ama kardeşlerimi de ben büyüttüm cnm senin çocukların daha iyi yetiştirilcek sen onlara bakma tamam mı :))))... erkekler büyüyünce biraz sakinleşir 10 yaşını geçince bu kadar uğraşmazlar :))

erkek olursa yapar,normaldir cnm amaa kız çocuğu nasıl oluyor öyle bilemiyorm,ne ayıp!!

Hayır kesinlikle erkek çocuk yapar kız çocuk uslu olur diye bir şey yok.
Erkek çocuklar genel olarak daha hareketli olabilir -ki çok hareketli kızlar da var çevremde- ama konu sahibinin bahsettiği çocuklar saygısız eğitilmeyen çocuklardır.

Benim oğlum henüz küçük laftan anlamıyor ama erkek ve kız yeğenlerim var hiç birinin kimseye zararı dokunmamıştır. Hatta son derece duyarlı çocuklardır.
Çocukların tabi ki öğrenmek için meraklı olması iyidir ama bu şekilde sınırsız, kuralsız yetiştirilemez. O anne kesinlikle başarısız bir anne..

Benim bir amca kızım var.İki oğlu var.Biri 6 7 yaşında digeri 10 11 yaşında.Aşırı şımarıklar.Sadece ben degil tüm akrabalar aynı şeyi söylüyor.Örnek vereyim evimize geldiklerinde tüm çekmece her yeri kurcalarlar.Annesi birşey demez.Bize vururlar.Telefon tablet boşta ne buldularsa alır kurcalarlar.Tv yi ojeyle boyadılar annesi birşey demedi.Evde birşey görsünler hemen isterler bırakmazlar.Birbirleriyle sürekli kavga ederler.Koltukta falan hep zıplarlar.Bana hediye papagan geldi.Baktım bunlar geldi.Ben papaganı heöen öbür odaya götürdüm.Anneleri laf söyledi.Ama çocuklar bogazını sıkardı eminim buna.Bunlar daha önce kuş besledi baya hepsi öldü.Sözde açlıktan ölmüşler.Anneleri bana senin çocugun daha beter olcak diyor.Çocuklara kızıyorum diye.Bende artık etrafta zarar verecek seylerı kaldırıp onlara vermıyorum.Benım cocugımda böyle olur mu :KK43:

annesini uyarın, uyarsın çocuklarını. uyarmıyorsa da gelmesin evinize. senin çocuğun iyi eğitim verirsen böyle olmaz. oldu ki o kadar fena huylu oldu, o senin çocuğun mecbur çekeceksin. ama diğerlerini çekmek mecburiyetinde değilsin. dedeleri bile evde istemiyorsa siz de istemeyin, küsen küssün.

Benim bir amca kızım var.İki oğlu var.Biri 6 7 yaşında digeri 10 11 yaşında.Aşırı şımarıklar.Sadece ben degil tüm akrabalar aynı şeyi söylüyor.Örnek vereyim evimize geldiklerinde tüm çekmece her yeri kurcalarlar.Annesi birşey demez.Bize vururlar.Telefon tablet boşta ne buldularsa alır kurcalarlar.Tv yi ojeyle boyadılar annesi birşey demedi.Evde birşey görsünler hemen isterler bırakmazlar.Birbirleriyle sürekli kavga ederler.Koltukta falan hep zıplarlar.Bana hediye papagan geldi.Baktım bunlar geldi.Ben papaganı heöen öbür odaya götürdüm.Anneleri laf söyledi.Ama çocuklar bogazını sıkardı eminim buna.Bunlar daha önce kuş besledi baya hepsi öldü.Sözde açlıktan ölmüşler.Anneleri bana senin çocugun daha beter olcak diyor.Çocuklara kızıyorum diye.Bende artık etrafta zarar verecek seylerı kaldırıp onlara vermıyorum.Benım cocugımda böyle olur mu :KK43:

Bu şımarıklığıda geçti.Bu ne meral etme canım senin cocuğun böyle olmaz . Hayırlısını dile

annesini uyarın, uyarsın çocuklarını. uyarmıyorsa da gelmesin evinize. senin çocuğun iyi eğitim verirsen böyle olmaz. oldu ki o kadar fena huylu oldu, o senin çocuğun mecbur çekeceksin. ama diğerlerini çekmek mecburiyetinde değilsin. dedeleri bile evde istemiyorsa siz de istemeyin, küsen küssün.
Hani sımarık olurda bu kadar olmaz.Bizi yakın gördugunden rahat hareket edıyorlarmısta.Annesı de yapma oglum falan dıyo gene aynılar.Dün gece bırsey demedım.Kuşu kaldırdım.Zoruna gıttı sevdırmedım ya.Ama kıyamadım hayvana.Ben bile elıme almadım bebek daha.Pek konuşmadık.Baktı cocukları durmuyo gıttı o da :) en ıyısı mesafe ama

Back
X