Benim cocugumda böyle olmaz dimi

annesi hanım neden müdahale etmiyormuş çok pardon
tamam çocuktur da 11 yaşındaki de çocuk değil ki
annesini uyarın uyarsın çocuklarını
Yarım agızla uyarıyo.Evde dovcem diyo.Gene aynı cocuklar valaa.Ben böyle cocuk görmedim.Bende gıdıp gelmıyorum cocuklar yuzunden.Kardesımde aynı sekılde.Annesı de bıze kusuyo.Cocuklar sımarık dıyoruzya

Akıllarının yetmeyeceği yaşta değillermiş. Onlarların sıkıntısı yetiştirme problemi. Ahlaklı ve terbiyeli yetiştirirsiniz inşallah böyle olmaz.

Bu zamanın herşeye evet diyen, şımartmayı marifet sanan, çocuğunu birey olarak görmeyen, başkalarının hakkına saygı göstermeği lüzumsuz gören ve tablet, telefonla çocuk yetiştirdiğini sanan anneler tüm çocukları fabrika çıkışı böyle olacak sanıyorlar.

Ayy ınsallah benımde öyle olur :( Erkek cocugu dıye belkı oylelerdır
banada aynısını söylerlerdi , çünkü ben asla şımarık yaramaz çocuk sevmem ve çok sınırlenırım öyle çocuga ,
bir kızım oldu ve herkesın bayıldıgı bir çocuk akıllı uslu terbiyeli saygılı bir çocuk , verdiğin terbiye ne ise çocuk öyle büyür ,

Ben cocuguma liseden önce telefon vermıycem.Teknolojıden uzak durucak.Saygıyı sevgıyı ögretıcem ınslaşah boyle olmaz
Akıllarının yetmeyeceği yaşta değillermiş. Onlarların sıkıntısı yetiştirme problemi. Ahlaklı ve terbiyeli yetiştirirsiniz inşallah böyle olmaz.

Bu zamanın herşeye evet diyen, şımartmayı marifet sanan, çocuğunu birey olarak görmeyen, başkalarının hakkına saygı göstermeği lüzumsuz gören ve tablet, telefonla çocuk yetiştirdiğini sanan anneler tüm çocukları fabrika çıkışı böyle olacak sanıyorlar.

Uyarsada yarım agızla uyarıyor.Cocuklae bızden hıc cekınmıyor.Bende gostermedım sakladım papaganı.Asırı sımarıklar.Ben kınadıgımdan beter olurmus cocugum
Kınama ! Sadece hoşlanmadığını belirt .. orası senin evin ve kuralları olan bir yer öyle değil mi ? Annelerini uyar ve bir daha olursa evinize kabul etmeyin bir süre .. çocuklarına misafirliğe gidince nasıl davranmaları gerektiğini öğretsin , ondan sonra millete misafir olsun ,dert değil ..

Korkma ,çocukların nasıl yetiştirirsen öyle olur :)

Benim bir amca kızım var.İki oğlu var.Biri 6 7 yaşında digeri 10 11 yaşında.Aşırı şımarıklar.Sadece ben degil tüm akrabalar aynı şeyi söylüyor.Örnek vereyim evimize geldiklerinde tüm çekmece her yeri kurcalarlar.Annesi birşey demez.Bize vururlar.Telefon tablet boşta ne buldularsa alır kurcalarlar.Tv yi ojeyle boyadılar annesi birşey demedi.Evde birşey görsünler hemen isterler bırakmazlar.Birbirleriyle sürekli kavga ederler.Koltukta falan hep zıplarlar.Bana hediye papagan geldi.Baktım bunlar geldi.Ben papaganı heöen öbür odaya götürdüm.Anneleri laf söyledi.Ama çocuklar bogazını sıkardı eminim buna.Bunlar daha önce kuş besledi baya hepsi öldü.Sözde açlıktan ölmüşler.Anneleri bana senin çocugun daha beter olcak diyor.Çocuklara kızıyorum diye.Bende artık etrafta zarar verecek seylerı kaldırıp onlara vermıyorum.Benım cocugımda böyle olur mu :KK43:
Çocuklarda bir sorun yok ki problem anneleri. Çocuk bu meydanı boş bulmuş sadece. Sen o kadın gibi yapmayacağına,göre neden şımarsınlar. Bir de besledikleri kuşlara üzüldüm. Açlıktan ölmeleri makul bir sebepmi? Yazık onlarda can. Kolkamıyacaksan, bakamıyacaksan ne diye alıyorsun. Günah!

Sen bilinçli anne olursun emin ol
Anneyede kızdım doğrusu bu ne vurdumduymazlik saldim çayıra mevlam gayira oh ne güzel kendi rahat etsin bebeleri ortalığı darmadağın etsin
Yüz vermeyin olmaz deyin çocuklara kırılan kırılsın
Dün geldiler.Babam bir kolı marketten cıkolata aldı.Dırek saldırdılar.Cocuk koydu cıkolatayı ustunde zıplıyor.Annesi dedıkodu yapıyor anca.15 dakka oturdu gıttı.Kusu sakladım dıyede laf söyledi

Benim bir amca kızım var.İki oğlu var.Biri 6 7 yaşında digeri 10 11 yaşında.Aşırı şımarıklar.Sadece ben degil tüm akrabalar aynı şeyi söylüyor.Örnek vereyim evimize geldiklerinde tüm çekmece her yeri kurcalarlar.Annesi birşey demez.Bize vururlar.Telefon tablet boşta ne buldularsa alır kurcalarlar.Tv yi ojeyle boyadılar annesi birşey demedi.Evde birşey görsünler hemen isterler bırakmazlar.Birbirleriyle sürekli kavga ederler.Koltukta falan hep zıplarlar.Bana hediye papagan geldi.Baktım bunlar geldi.Ben papaganı heöen öbür odaya götürdüm.Anneleri laf söyledi.Ama çocuklar bogazını sıkardı eminim buna.Bunlar daha önce kuş besledi baya hepsi öldü.Sözde açlıktan ölmüşler.Anneleri bana senin çocugun daha beter olcak diyor.Çocuklara kızıyorum diye.Bende artık etrafta zarar verecek seylerı kaldırıp onlara vermıyorum.Benım cocugımda böyle olur mu :KK43:

Valla ben de kınıyorum bu tip insanları
Çocuklarına terbiye vermiyolar diye
Başıma çok fena gelecek var :D

Çocuklarda bir sorun yok ki problem anneleri. Çocuk bu meydanı boş bulmuş sadece. Sen o kadın gibi yapmayacağına,göre neden şımarsınlar. Bir de besledikleri kuşlara üzüldüm. Açlıktan ölmeleri makul bir sebepmi? Yazık onlarda can. Kolkamıyacaksan, bakamıyacaksan ne diye alıyorsun. Günah!
Bana kuşu hedıye eden kısıye soyluycekmısım onlara da vercekmıs.Tabıkı soylemıycem.Tabıkı böyle yetıstırmıycem.Her dedıgını yapmıycam.Küfür falan marıfet degil.Baskasının evıne gıdınce her yerı kurcalamıycak

Kınama ! Sadece hoşlanmadığını belirt .. orası senin evin ve kuralları olan bir yer öyle değil mi ? Annelerini uyar ve bir daha olursa evinize kabul etmeyin bir süre .. çocuklarına misafirliğe gidince nasıl davranmaları gerektiğini öğretsin , ondan sonra millete misafir olsun ,dert değil ..

Korkma ,çocukların nasıl yetiştirirsen öyle olur :)
E amcamın evı der gelır gene.Zaten kadın bozuluyo laf söyluyoz dıye.Dıger akrabalarda ıstemıyor cocukları.Yengem cocugunu bıle sevdırmıyor bunlara o derece

Benim de eltimin ortanca kızı boyle. Allahim kinamak da istemiyorum ama gercekten cocugum onun gibi olmasin. Kiz her geldiginde salonuma çöp sakliyor ya gittiklerinde didik didik acaba bu sefer nereye ne sakladi diye arama yapiyorum odada. Bu kadar simariklik olamaz. Ne annesi ne babasi agzini acip tek kelime etmez. Gerci kiz onkadar simarik ki. Laf soyleseler de dinlemez asla annesine babasina bagirir daha 7 yasinda kiz.

:) ya benim arkadasta eltisinin çocuklarına kizardi şimdi kendi kızları da hiç durmuyor..bazen çok kinardim basima geldi diye güler.olsada anne baba olunca daha çabuk telore edip,tahammul edebiliyorsunuz.

Yeni evli biri olarak misafir olarak gelen arkadaşlarımın çocuklari beni dehşete dusururdu. Canım yapma kafanla LCD TV ye vurma,hayır bişey değil kafana bişey olacak:confused:diye diye peşlerinde dilasirdim.Okulda da abuksubuk davranan ebeveynleri ve onların prens/prenseslerini esefle kinardim.Sonra ben de anne oldum ve gördüm ki onlar gerçekten normal değillermis.O arkadaslarim bile bu cocuksa bizimkisi ne dediler:KK66:

E amcamın evı der gelır gene.Zaten kadın bozuluyo laf söyluyoz dıye.Dıger akrabalarda ıstemıyor cocukları.Yengem cocugunu bıle sevdırmıyor bunlara o derece
Annesiyle konuşuyor musunuz hiç ? Annen söylesin rahatsızlığını .. ben çocukları çok severim ama böyle birşeye tepkisiz kalamam . Geçen arkadaşımın oğlu duvarımı çizdi kalemle , yaşı çok küçüktü. .annesi ağlayacaktı nerdeyse .. hemen kaptı bezi , ne kadar engel olmaya calistiysam da temizledi duvarı .. arkadaşımla aramda mesele olacak bir durum değildi bu ..çocuğu da yapmaz öyle şeyler normalde .. Kadın çok üzüldü , ben de onun Bu kadar üzülmesine üzüldüm ..bilinçli ve kontrollü bir annedir .darısı yengenin başına .

Ayy ınsallah benımde öyle olur :KK43: Erkek cocugu dıye belkı oylelerdır

benıım yiğenlerım erkek çocugu kız yıgenımde var
onlar benım yanıma geldikleri zaman başka bir çoxuk oluyorlar ,çünkü benı biliyorlar ,
yani çocuklar kıme ne yapacaklarını çok iyi biliyorlar ,

Öncelikle kinamayalim ama güzel yetisrmek gerek baskalarin evine mallarina zarar veriyorsa ses cikartmiyorsa anne o cocuk bole gider evinde ne yaparsa yapsin simarmak ayri ama gorgusuz ve laf anlamayan söz dinlemeyen zarar veren susan bir anne ise kızarım bende istemem cocugum baskasinin evine zarar verip arkasindan konuşsunlar ama oynasin hoplasin kendince cocuk bu

benıım yiğenlerım erkek çocugu kız yıgenımde var
onlar benım yanıma geldikleri zaman başka bir çoxuk oluyorlar ,çünkü benı biliyorlar ,
yani çocuklar kıme ne yapacaklarını çok iyi biliyorlar ,
Annesi küsüyo diye cok kızamıyorum.Kızsamda durmuyolar gerco

Annesiyle konuşuyor musunuz hiç ? Annen söylesin rahatsızlığını .. ben çocukları çok severim ama böyle birşeye tepkisiz kalamam . Geçen arkadaşımın oğlu duvarımı çizdi kalemle , yaşı çok küçüktü. .annesi ağlayacaktı nerdeyse .. hemen kaptı bezi , ne kadar engel olmaya calistiysam da temizledi duvarı .. arkadaşımla aramda mesele olacak bir durum değildi bu ..çocuğu da yapmaz öyle şeyler normalde .. Kadın çok üzüldü , ben de onun Bu kadar üzülmesine üzüldüm ..bilinçli ve kontrollü bir annedir .darısı yengenin başına .
Yok konussak da yok onlar cocuk dıyor.Sizde ufakken öyleydınız dıyor.Sımarsın tamamda cidden herseye zarar veriyorlar

Back
X