Selamun aleykum canım başına gelenlere çok üzüldüm

Rabbımın Rahman isminin tecellısındekı anne babalar bu ismin hakkını veremiyor ise bizim çocuklarımız ne yapsın gencecik çocukları hayata küsmüş olarak hazırlıyorlar

ne acı
lakin yalnız değilsin zannetme ki senin çektiklerini sana çektirenler o acıyı çekmeden huzur bulacaklar kendi kuramadıkları yuvada düzende acılarını zayıflardan çocuklarından cıkaranlardan daha zayıf daha aciz mahlukat var mı?
Geçmişini bilmiyorum yasadıklarınıda burdakı anlatımın dısında okumadım bilmiyorum paylaşımında çektiğin acıların üstüne ablalarında hakkını savunmaktan bahsetmiş neden ablaların seni koruyamamıs madem öyle onlar seni okutsunlar konuşmak herkese kolay gulum lakin aile kurmak üniversite okumak okutmak herkes için kolay olmayabilir nurum hele özelde okumak daha pahalı 10 yıl öncesinde bir tanıdığım kadın oğlunu okutmak için evini satmıştı çocuk özel üniversite bitirdi ama sıfırı tukettıler çünkü kadın içkiye sarmıştı tolarlanamıyordu esınden ayrılmıştı esıde başka kadın ılen evlenmişti ailesine sahip çıkmıyordu bu durumda üzüntüden kadın içkiyle başlamıştı babadan kalma evıde gidince tamamiyle bitince kadın başka biri ılen evlenmek zorunda kaldı çocuk üniversite bitirince annesine bakamadı bir süre işsiz kaldı sonra haber alamadık aılenınde demekki paraları yok ki bu çözümü bulmuşlar ama diyebilirlerdı seni karşılarına alabılırlerdı kızım bizim paramız bukadar dershanenın parasını ödemez isek eve haciz gelecek ek gelirimizde yok diyebilirlerdı

ailemizi secemıyoruz evet ve inan kimse dört dörtlük yaşamıyor yaşayan gibi gözüken zenginlerin çoğu zekatlarını vermedıklerınden dolayı iktisat yapmadıklarından dolayı fakiri gozetmedıklerınden dolayı o paraları çarçur oluyor boşa gidiyor ondan paraları çok değerli oluyor yani hiç birşey göründüğü gibi değil nurum
seni anlıyorum sen gençliğin baharındasın ve birşeyler yapman lazım herkes biryere gidiyor iken senin yerinde saymaman lazım üstüne üstlük yapmak istediklerini bastırmaya çalışan bir ailen var iken dahada zor oluyor haklısın lakin çözümü de var sen ınsaAllah cozumu bulanlardan olursun nurum, inşaAllah ailenin senin bu kadar üstüne gelmesinden yanlış şeyler yapmazsın

bu vesile ılen sana dua edebilirim kardeşin kardeşe duası kabul olurmuş Rabbim sana hayr kapılarını açsın evine huzur bereket ihsan etsin inşaAllah konuşmak istersen özelden konuşalım istişare yapalım ablacım
Unıversıteye bu sene gidemedi isen belki seneye üniversiteye gidebilirsin bu sene çalış paranı bırıktır ailenede verme bursda kazabılme ihtimalin var ise Allahın izini ılen neler neler başarabilirsin :)
okumak kendinı geliştirmek için hiç bir zaman geç değil sakın öfkeyle kalkıp zararla oturma güzelim dayak konusu için özelden yaz bir dua var o duayı ihlasla okuyanı Allah cc Settar ismi hürmetine koruyor kötüyü görmeden iyinin ne olduğunu bılemeyız bunlar hep tecrübe olarak ileride hayata dahada iyi tutunmanı saglayacak böylece ailenin sana yaptığı hataları sen çocuklarına yapmazsın inşaAllah cehaletin ne olduğunu bi kadar genç yaşta yattığın için ailen adına özür diliyorum senden lakin ayaklarının üzerinde durmak için geç değil dünyalık küçük şeyler için kendilerini heba edenler yüzünden sende kendini heba etme önce kendini yetıstır toparla konuşmak yazmak bızede kolay değil nurum bizde hemen hemen aynı cılelerı çektik şimdi elhamdülillah diyorum iyiki çekmişiz ki ıyıyle kotuyu doğru ılen yanlısı görebiliyoruz inşaAllah Rabbim sanada hayr kapılarını açsın inşaAllah gönlünde ne varsa Rabbim hayra çevirsin sana ulaştırsın selam dua ılen ablacım yazmak istersen herzaman yaz selam dua ılen :*