Dünyanin En Karaktersiz İnsaniyim

Sence de mazlumu oynamıyor musun? Hani eli bıçaklı hayatını mahvedicek insanlar değil bunlar. Tanrıya bile karşı gelip binbir günah işleyen insanız biz. Bı insana mi yanıt veremiyosun alay edilince? Sen sustukca bu hayat böyle devam eder. Başka bir çözüm yok

Sence de mazlumu oynamıyor musun? Hani eli bıçaklı hayatını mahvedicek insanlar değil bunlar. Tanrıya bile karşı gelip binbir günah işleyen insanız biz. Bı insana mi yanıt veremiyosun alay edilince? Sen sustukca bu hayat böyle devam eder. Başka bir çözüm yok
Ben yasadigimi soyluyorum hepsi gercek mazlumuda oynamiyorum cozum ariyorum kurtulmak icin ben insanlara cevap verremiyorum evet korkuyorum cunku yedigim tokjat tekmeler disinda sirf baskaldirdim diye 7 kiz tarafindan dovuldum ben olay yargiya tasindi okulkda terkrar bi rexil oldum o gun bugundur herp korkarim ya yine ayni sekillde dovulsem?

Ben yasadigimi soyluyorum hepsi gercek mazlumuda oynamiyorum cozum ariyorum kurtulmak icin ben insanlara cevap verremiyorum evet korkuyorum cunku yedigim tokjat tekmeler disinda sirf baskaldirdim diye 7 kiz tarafindan dovuldum ben olay yargiya tasindi okulkda terkrar bi rexil oldum o gun bugundur herp korkarim ya yine ayni sekillde dovulsem?
Bunları ben de yaşamıştım. Okul tuvaletinde kistirilmistim ve kendi deneyimlerimden yola çıkarak bunu söylüyorum. Cümlelerin gerçekten kendini eziyor. Başlığında bile milletten önce kendi kendini ezmissin. Lütfen ama lütfen önce kendini takdir ederek başla hayata

valla sessiz sakin bir insandım üniversiteye gelene kadar çok şükür ilkokul ve lise hayatım güzeldi. ama üniversitede ciddi anlamda sesim çıkmaya başladı hatta son sınıfta 'çirkef' diye anılıyordum hala da öyle derler canım arkadaşlarım sağ olsunlar. yani demem o ki sesini çıkaracaksın, önce kendini sen seveceksin, sana kendini değersiz hissettireni dikkate almayacaksın sonra zaten değişecek her şey.

Sen kendinin aşağılık olduğuna o denli inanmışsın ki çekim yasasına göre de etradındakiler hep senin inandığın şeyi gerçekleştiriyorlar. Öncelikle sen kendini sabote etmeyi bir bırak. Karaktersizim ne demek!!! Bu sözler kendin için haksızlık! Bie sihirli degnekte cıkmayacak karşına emin ol bunları değiştirmek için..iyi bir insan olmak demek insanlara boyun eğmel demel değildir unutma! Hem neden iyi olacaksın ki? Bırak seni kötü bilsinler..sen iyi ol gerisi fasa fiso

Sen kendinin aşağılık olduğuna o denli inanmışsın ki çekim yasasına göre de etradındakiler hep senin inandığın şeyi gerçekleştiriyorlar. Öncelikle sen kendini sabote etmeyi bir bırak. Karaktersizim ne demek!!! Bu sözler kendin için haksızlık! Bie sihirli degnekte cıkmayacak karşına emin ol bunları değiştirmek için..iyi bir insan olmak demek insanlara boyun eğmel demel değildir unutma! Hem neden iyi olacaksın ki? Bırak seni kötü bilsinler..sen iyi ol gerisi fasa fiso
Ne kadar da dogru ..cikarimlariniz ben kendimi ezdim kanattim hep olan bana oldu ne cektiysem kendi karakterim durusum yuzunden cektim.herseyi degistirmeye guclu olkmaya calisiyorum karakterimi dergistirmeye sizce bunu nasil basarabilirim?

Yorum icin tesekkur ederim cok haklisiniz evet bu acidan hic bakmamistim ben olaya gvercejten kendfimi duzeltmrk ozguvenli olmak istiyorum bak artik su sekilde davcranacan insanlqra diyorum ama nutkum tutuluyor yine ayni sekilde davraniyorum ne yazikki

Maalesef çocukluktan kalma yaraların var. Özgüvenin ve özsaygın neredeyse yok. Bunları tamir etmen gerek. Kendine bu kadar yüklenme lütfen. Psikolojik destek alabilirsin. Özgüvenini kazanırsan hiç kimse seni kolay kolay incitemez. Şu an kendini zayıf hissediyorsun, etrafındakiler de bunu fırsat bilip üstüne geliyorlar.

aynanın karşısına geç ve önce kendin inan değişeceğine, kendine saygı duy. Konuşmaktan korkma . Herkese verecek cevabın olsun sen ezdirme kendini. Dik dur. Sana kızan ,bağıran olursa sen iki fazla bağır.. Bu ne seni şamar oğlanı yapmışlar.

Maalesef çocukluktan kalma yaraların var. Özgüvenin ve özsaygın neredeyse yok. Bunları tamir etmen gerek. Kendine bu kadar yüklenme lütfen. Psikolojik destek alabilirsin. Özgüvenini kazanırsan hiç kimse seni kolay kolay incitemez. Şu an kendini zayıf hissediyorsun, etrafındakiler de bunu fırsat bilip üstüne geliyorlar.
Evet bende sorunun oradan kalma oldugunu dusunuyorum psikologa gidecegim.ama cocukluktan kalma icimdeki su eziklik duygusunu gecirebilirmi acaba?

aynanın karşısına geç ve önce kendin inan değişeceğine, kendine saygı duy. Konuşmaktan korkma . Herkese verecek cevabın olsun sen ezdirme kendini. Dik dur. Sana kızan ,bağıran olursa sen iki fazla bağır.. Bu ne seni şamar oğlanı yapmışlar.
Tesekkur ediyorum deniyecegim bunu

Tekrardan merhaba oncelikle fake falan degilim yasadiklarimda gercek yemin ederim.Diger hesabim kapandi allah rizasi icin buna ban atmayin cunku ben yasadiklarimdan biktim artik intihar benim sonum sanirim bi turlu duzelemiyorum 21 yasindayim dunyanin en karaktersizyim cunku iyi bi aile ortaminda buyumedim annem teyzem ve ananem vede buyuk ablam benle cok ugrasirdi igrenc lakaplar takardi nedenini bilmiyorum ama7 yasindaydim ve dunyanin en igrenc insani oldugumu bana hissettirmislerdi annem cok otu davranirdi neyse iste buyudum karakter olarak sessiz icine kapanik biri oldum orta okulda kizlarin odevlerini yapar kopya verirdim hic unutmam bir kiz bana eglencesine tokat atmisti bir baskasida tekme.lise daha kotu gecti ne yazikki ordakiler eski sinifimdakilerdende daha kotuydu hergunher an benimle dalga gececek yeni tiplerle 4 yil gecti okul degistirsemde bir ise yaramadi kucuk sehirde yasadigim icin adimi fuyutmustular okulda rahattim fakat defshanede eski okulumdan erkekler kizlar vardi ve sevdigim cocuk onunde rezil ederlerdi hic biseye cevap veremezdim.biri senimle alay ettiginde hissettigin o caresizlik aglamamak icin kendini sıkmak..Bu yil uniye yerlestim ilk domrm okudum ikinci donem hasta oldugum icim biraktim ordada kimse bana deger vermedi yurttaki kkzlar hastaligimla dalga gecti hic arkadas edinemedim.ailemdede kimse bana deger vermiyor diklenince ablalarim sen insanmi oldun diyorlar hic degerim yok goxlerinde ama ben herseyi onlara anneme danisarak yapiyorum sozlerinden cikmamaya calisiyorum.Arkadaslar gercekten gariban kimsesiz zavalli biriyim biri bana kotuluk yapinca cevap veremrm yirtik cirkef edepsiz biri degilim hic arkadasim yok arkadas edinemiyorum exinsemde bana deger vermiyorlar.Gecenlerde ablamin arkadasi beni bi rezil ettiki anlatamam sen bahanecisin sosyal fobin var hic arkadasin yok hep ablanlarla geziyorsun sen uni asla okuyamazsin ablam disardayken sunu al diyge mesaj atmistim o da dddi ki ablanin yerinde olsam patlatirdim sana kadin zatn beni oncedende sevmezdi ben bisey konusunca azarlardi terlerdi ya da alay ederdi o gun tam nefretini kustu yine bisey diyemedim ben hep susuyorum biktim adtik bu durtumdan neden benimde diger insanlar gibi duzgun bi hayatim yok ya neden sorunlarim bunlar iste arkadas edinemiyorum insanlar beni disliyor deger vermiyor .Neler yapmaliyim karaktedimi nasil olusturabilirim?lutfen yol gosdterin dis gorunus olarak cabaliyorum kendim icin diyet yapihorum hergun yuruyorum ama bh konuda bi cozum bulamadim.
Kardeşimle böyle konuşanı çoktan uçururdum. Yazık gerçekten de üniyi bitirin bir işe başlayın psikolojik tedaviye ihtiyacınız var.
Ablanızın arkadaşına bir kendine gel sen kendini ne zannediyorsun burada misafirsin diye cevap vermiyorum ama bu sana terbiyesizlik yapma hakkı vermez diye cevap verin. Geçin aynanın karşısına sık sık tekrar edin ben değerliyim asıl beni değersiz kılmaya çalışanlar beş para etmez diye.

Evet bende sorunun oradan kalma oldugunu dusunuyorum psikologa gidecegim.ama cocukluktan kalma icimdeki su eziklik duygusunu gecirebilirmi acaba?
Geçer geçer bu hayatta neler gelip geçmiyor. Sen kendine İnan güven ve cevaplarını ver terbiyesizlerin.
İnsanlar kendilerinden zayıf olanı hissettikleri an ezmeye başlıyorlar

Neden izzeti nefsini korumuyorsun? Bu da hak..kendi nefsinin hakkına girme.insan olarak bu kadar yapılan haksızlıklara susman doğru değil.21 yaşına gelmişsin,kendine gel artık.kitap filan okuyup kendini geliştir ve seni tersleyen kişileri sende tersle.ne münasebet yani.bu arada miskin tembel,işlerini başkasına yaptıran biri olma,kendi işini kendin yap ablana güvenme.

Biraz zaman alır ama neden olmasın? Öncelikle kendin hakkında olumsuz konuşmayı bırak. Sen kötü biri olduğun için değil sorunlar.Olaylara bakış açını değiştirmen lazım. Bak sana şunu söyleyeyim sen kendini seversen insanlar da seni sever. Sen kendini saygı duyarsan insanlar da sana saygı duyar. Sen kendini değer görmeye layık bulursan, değer ve kıymet görürsün. Kendin hakkında ne düşündüğün ve hissettiğin önemli.

Neden izzeti nefsini korumuyorsun? Bu da hak..kendi nefsinin hakkına girme.insan olarak bu kadar yapılan haksızlıklara susman doğru değil.21 yaşına gelmişsin,kendine gel artık.kitap filan okuyup kendini geliştir ve seni tersleyen kişileri sende tersle.ne münasebet yani.bu arada miskin tembel,işlerini başkasına yaptıran biri olma,kendi işini kendin yap ablana güvenme.
Evet hep ezik olmqk susmakda hakdir ama ben boyle olduysam bu benim sucummu?degismeyi gercekten cok istiyorum.ablamlar da deger vermiyor bana dfun kavga ettik hakli olan bendim ama kendileriymis gibi davraniyolar onlardan baska kimsem de yok ne arkadas ne dost su an onlarla konusmuyorum ama cok sıkıliyorum

Kardeşimle böyle konuşanı çoktan uçururdum. Yazık gerçekten de üniyi bitirin bir işe başlayın psikolojik tedaviye ihtiyacınız var.
Ablanızın arkadaşına bir kendine gel sen kendini ne zannediyorsun burada misafirsin diye cevap vermiyorum ama bu sana terbiyesizlik yapma hakkı vermez diye cevap verin. Geçin aynanın karşısına sık sık tekrar edin ben değerliyim asıl beni değersiz kılmaya çalışanlar beş para etmez diye.
İkinci donem univi biraktigima pismanim hasta olsamda devam etmerliydim onu bile okuyamadin beceriksiz diyolar simdi.Ablamlar o kadin icin kotu niyetli degil dogru dedi diyorlar

Evet hep ezik olmqk susmakda hakdir ama ben boyle olduysam bu benim sucummu?degismeyi gercekten cok istiyorum.ablamlar da deger vermiyor bana dfun kavga ettik hakli olan bendim ama kendileriymis gibi davraniyolar onlardan baska kimsem de yok ne arkadas ne dost su an onlarla konusmuyorum ama cok sıkıliyorum
Canım bence birazda yaş ile alakalı..bak inan 30 ki yaşlarda asla böyle kalmicaksin hatta bu günlerindeki güçsüz kıza çok üzülüp kızacaksın.cok küçük değilsin ama yinede kendini güçsüz hissettiğin bı donemdesin.aileninde çok etkisi var bu hale gelmende.yani ne yapılabilir bilmiyorum ama kaliteli bı arkadaş çevrenin olsa toparlanirsin.suan okuyormusun ne yapıyorsun?

Back
X